Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Erhvervsnetværk og Grupper for Netværk i Danmark

Netværksgrupper er en fantastisk ressource for dem, der ønsker at udvide og styrke deres professionelle forbindelser. Er du interesseret i at udvikle dit erhvervsnetværk yderligere, præsenterer vi en række alternativer fra forskellige regioner i landet i denne artikel.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Optimer dine netværksevner

Netværkning er en færdighed, der kan forfines og forbedres, præcis som at betjene kunder, klippe hår, rengøre eller enhver anden opgave inden for din virksomhed. Et velfungerende erhvervsnetværk kan ultimativt være en værdifuld aktiv, og det er derfor fordelagtigt at stræbe efter at forbedre dine netværkskompetencer.

Bidrag med din indsigt – Et centralt element i effektiv netværkning er at dele din egen ekspertise. Ingen er interesserede i at udveksle viden, hvis kommunikationen kun er envejs. Et vellykket erhvervsnetværk involverer udveksling af information og ressourcer i begge retninger.

Forberedelse er nøglen – Hvis du ikke er naturligt god til smalltalk, kan det være gavnligt at forberede et samtaleemne på forhånd. Din icebreaker behøver ikke være kompleks; overvej konteksten I befinder jer i. Hvis du er til en konference, kan du eksempelvis spørge, hvad andre deltagere har fundet mest værdifuldt eller lærerigt i løbet af dagen.

Vær opmærksom på dit kropssprog – Dine ikke-verbale signaler kommunikerer lige så kraftfuldt som dine ord. Vær bevidst om, at du fremstår imødekommende og åben, og glem ikke at smile. Dette er også væsentligt at huske på, når du allerede er engageret i en samtale inden for dit erhvervsnetværk.

Undgå lukkede spørgsmål – En dialog bliver mere engagerende, hvis den går ud over en udveksling af spørgsmål og korte ja/nej svar. Vær opmærksom på de spørgsmål, du stiller, og bidrag til samtalen ved at give udvidede svar i stedet for kun ja/nej.

Vedligehold forbindelserne – Netværk stopper ikke, når mødet er forbi. Det er essentielt at integrere dit erhvervsnetværk i din hverdag, især når du støder på udfordringer, hvor du kan drage fordel af hjælp eller rådgivning.

Uanset din professionelle status, hvad enten du er ny i arbejdslivet eller en erfaren CEO, vil du drage fordel af at netværke. Det kræver, at du afsætter tid og energi for at høste fordelene af et robust erhvervsnetværk.

Træning i netværkning

Der er adskillige træningsprogrammer tilgængelige, der underviser i netværkningens kunst. Et sådant kursus tilbydes af Leif Carlsen på GoLearn, som fokuserer på, hvordan du kan opnå succes med social selling på LinkedIn. Husk, at den mest effektive måde at tilegne sig ny viden på er ved aktivt at anvende og eksperimentere med det lærte inden for dit erhvervsnetværk.

Hovedstaden

Netværksgrupper i København

BNI City One skilter med sine 20 medlemmer som et netværk, der ikke er for dominerende i størrelse, men heller ikke for intimt. De byder medlemmer fra et væld af brancher velkommen og sikrer samtidig brancheeksklusivitet for at undgå overlapninger og konkurrence internt i netværket.

BusinessKvinder, faciliteret af Mandag Morgen, afholder seks møder årligt og tiltrækker omkring 25 deltagere pr. møde. Som medlem får du også adgang til en række fordelagtige rabataftaler, der tilføjer ekstra værdi til dit medlemskab.

Byens Netværk tilbyder en række undergrupper, der alle er centreret omkring byudvikling. Deres fokus varierer fra bæredygtighedsinitiativer til mere strategisk byplanlægning. For små virksomheder er årligt medlemskab prissat til 5.250 kr. (ex moms).

CA er primært kendt som en a-kasse, men de udbyder også erhvervsnetværk for selvstændige, ledere og professionelle inden for salg og marketing. Hvis du allerede er medlem af CA, kan du deltage i deres netværk uden ekstra omkostninger.

CFL er et anerkendt netværk for individer i ledelses- og HR-positioner. Overvældende 91% af medlemmerne er tilfredse med netværkets facilitetering, og den gennemsnitlige medlemskabsperiode overstiger fem år, hvilket indikerer værdien og kvaliteten af forbindelserne her.

Copenhagen Basket, styret af den homonyme basketballklub, fungerer også som et erhvervsnetværk for individer, der ønsker at tilgå og udvikle deres professionelle forbindelser strategisk.

Cycling Business Network er en destination for cyklende forretningsprofessionelle i København. Med 80 aktive erhvervsledere i dens fold og over 30 årlige begivenheder, tilbyder det et dynamisk miljø for netværkning og forretningsudvikling.

Danish Export Association er vært for et mangfoldigt udvalg af netværksgrupper, der spænder over forskellige sektorer, alle centreret omkring eksport. Emner varierer og inkluderer fokusområder som bioenergi, maritim industri og sundhedssektor.

Dansk Erhverv, og i særdeleshed deres Digital Handel underafdeling, tilbyder specialiserede netværksgrupper for professionelle, der beskæftiger sig med Search (søgemaskineoptimering og Google Ads) for deres virksomheder eller klienter.

Dansk Industri er en ressource for dem i ledelse, produktion, HR, innovation, handel, digital, bygning, energi, service, og bæredygtighed – det tilbyder med andre ord en rig mangfoldighed af netværksmuligheder.

Dansk Journalistforbund tilbyder et særligt erhvervsnetværk for mellemledere og støtter også oprettelsen af skræddersyede netværksgrupper inden for medier og kommunikation, såfremt behovet og relevansen er der.

Dansk HR er det mest robuste erhvervsnetværk i landet inden for HR, med grupper fordelt over forskellige geografiske områder, herunder Storkøbenhavn, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland og Nordjylland. De udvider også deres tilbud med mentorprogrammer.

Danske Arkitekt Virksomheder henvender sig primært til ledere inden for arkitektbranchen, med et specifikt fokus på forretningsudvikling, skelner sig fra netværk designet for generelle arkitekturprofessionelle.

DIEH (Dansk Initiativ For Etisk Handel) tilbyder ikke regelmæssige netværksgrupper, men arrangerer forskellige netværksarrangementer for sine medlemmer løbende. Deres kernefokus ligger på etablering af partnerskaber og fremme af bæredygtig innovation.

Dansk IT er anerkendt for sine netværksgrupper, der dækker et bredt spektrum af IT-relaterede emner, herunder big data, digital transformation, forandringsledelse, informationssikkerhed, IT-ledelse, offentlig digitalisering og mere.

DJØF, mens det er kendt som en solid fagforening, værdsætter også vigtigheden af netværk og tilbyder grupper inden for områder som ledelse, Young Professionals, GDPR, og tilbyder unikke netværk for dem på barsel eller i job jagt processen.

EGN (Et Godt Netværk) praler af at være Danmarks førende professionelle netværk, med et bredt udvalg af specialiserede grupper. Med en tilstedeværelse i 12 lande og over 14.000 medlemmer på verdensplan, står EGN som et pålideligt valg for dem, der søger en professionel netværksgruppe.

EPN (Erhvervs Politisk Netværk) blev grundlagt af konservative erhvervsfolk, men byder velkommen alle med borgerlige interesser. Netværket fokuserer ikke kun på at bygge stærke professionelle forbindelser men også på at øge politisk indflydelse.

ErhvervsKvinder er et dedikeret netværk for kvinder, med lokale grupper spredt over hele landet. Medlemskab inkluderer adgang til 8-10 årlige arrangementer og et nationalt forum for udvikling og sparring.

Executive Cognito retter sig mod virksomhedens direktører og bestyrelsesmedlemmer, og er ankeret i værdierne nærhed, fortrolighed og udbytte, hvilket er tydeligt i alle deres interaktive grupper og initiativer.

F5 er fokuseret på at etablere og facilitere netværksgrupper for ledere med forskellige funktionelle roller, herunder, men ikke begrænset til, bæredygtighed, kommunikation og HR.

Goal Business Netværk, støttet af F.C. København, samler medlemmer to gange månedligt og inkluderer også en række sociale begivenheder, ofte med et fokus på fodbold, hvilket giver medlemmerne en unik og engagerende netværksoplevelse.

GoGreen er et erhvervsnetværk dedikeret til virksomheder, der ønsker at integrere forretningspraksis med samfundsansvar. Netværket holder overvejende morgenmøder mellem kl. 8 og 10, hvilket giver medlemmerne mulighed for at starte deres dag med inspiration og engagement.

IDA er mere end bare en fagforening; den huser også en række erhvervsnetværk, der spænder over områder som byggeri, IT, bæredygtighed, produktion, infrastruktur, naturvidenskab, design, ledelse og flere.

IT People Denmark er dedikeret til at opbygge og pleje netværk for mellemledere og topchefer inden for IT-branchen, hvilket giver et rum for fortrolig sparring, videndeling og udvikling af erfaringer.

JCI er kendt for sin dobbelt fokus på både professionel og personlig vækst. Med månedlige møder, der enten byder på indlæg eller virksomhedsbesøg, og en non-profit struktur, tilbyder JCI en unik tilgang til netværksbygning.

K-forum udmærker sig med flere specialiserede netværksgrupper inden for kommunikation og markedsføring. Med et ry for høj faglig standard er K-netværk anbefalet af næsten alle deres medlemmer, faktisk hele 99,4%. 

Kommunikation & Sprog byder på et mangfoldigt udvalg af aktive netværk. Uanset om din interesse ligger i tysk litteratur eller du har en passion for at kombinere strikning med samtaler om kommunikation, har Kommunikation & Sprog et netværk, der passer til dine interesser.

Ladies First er et eksklusivt netværk for kvinder, der tilbyder flere tilgangsmuligheder: deltag i et struktureret netværksforløb, drop-in-netværksmøder, eller bliv medlem af en mere traditionel netværksgruppe.

Lederne er blandt Danmarks mest omfattende faglige organisationer inden for ledelsesområdet. Organisationen huser en mangfoldighed af ledernetværk, der dækker emner fra arbejdsmiljø og fremtidens ledelsesstrategier til HR og logistik.

LøkkeFonden inviterer til fire årlige netværksbegivenheder, der giver mulighed for at kombinere professionel netværkning med samfundsansvar, idet fonden er dedikeret til at hjælpe drenge på kanten tilbage til samfundet.

Maritime People Club er designet til professionelle inden for det maritime felt, der ønsker at forbinde med ligesindede, udvide deres viden og fremme deres personlige brand. Medlemskab af dette netværk koster 3.000 kr. (ex moms) halvårligt.

Mors Business er et erhvervsnetværk, der henvender sig til mødre, der driver egen virksomhed. Det bringer sammen kvinder i alderen 30-65 fra forskellige brancher, herunder influencere, butiksejere, terapeuter og mere.

Peer-Netværker Danmark er en samlingspunkt for peer-medarbejdere spredt over hele landet. Organisationen tilbyder også støtte til dem, der ønsker at initiere en peer-netværksgruppe i deres eget lokale område.

Rotary Nord kombinerer professionel netværkning med sociale arrangementer, hvilket skaber en afbalanceret atmosfære af forretnings- og fritidsaktiviteter. Gruppen er populær blandt medlemmer fra Storkøbenhavn og tilbyder ikke kun faglige møder men også sociale begivenheder som vinsmagninger og teaterture.

Round Table præsenterer sig som et afslappet erhvervsnetværk, der opererer under mottoet “Adopt – Adapt – Improve.” Mænd i alderen 20-40 er inviteret til at deltage og udnytte netværkets ressourcer og forbindelser.

Samuelsen er kendt for at organisere politiske netværk, der dækker et bredt spektrum af emner, inklusive boligpolitik, sundhedsvæsen, digitalisering, finanspolitik, kultur, politisk kommunikation og socialpolitik.

Statens Indkøb værter et specialiseret netværk for udbudsjurister, som mødes 3-4 gange årligt. Deltagelse er gratis, og selvom møderne hovedsageligt afholdes i København, arrangeres der lejlighedsvis møder i andre dele af landet.

theView Business Club identificerer sig som et samlingspunkt for forretningsfolk, der er engagerede i vækst og udvikling. Klubbens møder er kendetegnet ved et fokus på strategier og indsatsområder for forretningsudvidelse.

Nyt Netværk KBH, på trods af sit navn, har etableret sig som et stabilt netværk med 20-25 aktive medlemmer. Det arrangerer årligt fire workshops og fire standard netværksmøder, hvilket understreger netværkets engagement i kontinuerlig professionel udvikling og samarbejde.

Uddannelses- & Forskningsministeriet tilbyder to distinkte netværksgrupper: ”EU-DK Support”, med 400 medlemmer, og ”EU-ERFA”, med omkring 300 medlemmer. Begge grupper er engagerede i arbejdet med Horizon Europe, hvilket gør dem til værdifulde ressourcer for professionelle inden for dette område.

Virksomme Kvinder er et netværk designet specifikt til selvstændige kvinder. Med en række workshops, møder og foredrag, arbejder netværket på at udvide og styrke medlemmernes professionelle forbindelser. Netværket har lokalafdelinger i forskellige dele af landet, herunder København, Syddanmark, Nordjylland og flere.

Women In Tech, som navnet antyder, er et netværk dedikeret til kvinder inden for teknologibranchen. Dette erhvervsnetværk organiserer regelmæssige events, der giver medlemmer mulighed for at forbinde, lære og vokse inden for det hurtigt skiftende teknologi-landskab.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Erhvervsnetværk i Rødovre

Rødovre Erhvervsforening har den ære at være den ældste og mest omfattende erhvervsorganisation i Rødovre. Med et overkommeligt årligt medlemsgebyr på kun 500 kr., tilbydes medlemmer adgang til 11 netværksmøder årligt, der afholdes fra kl. 07:30 til 09:30, hvilket giver en fantastisk platform for at opbygge professionelle relationer.

Rødovre Mighty Bulls, et netværk etableret af ishockey-teamet med samme navn, prioriterer at hjælpe deres medlemmer med at nå deres fulde potentiale. Dette opnås ikke kun gennem udvikling af faglige færdigheder, men også ved at nære et stærkt og resolut mindset, der er nødvendigt for at opnå fremragende resultater i både sport og forretning.

Erhvervsnetværk i Hørsholm

Hørsholm Erhvervs Netværk fungerer som en platform for faglig udveksling og udvikling, tilbyder et spektrum af arrangementer og foredrag designet til at inspirere og facilitere sparring. Uanset om udfordringen ligger inden for kundetilvækst, salgsudvikling eller et andet område, står netværket klar til at tilbyde støtte og vejledning.

LEDERnetværket Hørsholm er et samlingssted for erhvervs- og ejerledere, der er dedikeret til kontinuerlig personlig og professionel udvikling. Møder afholdes hver onsdag i ulige uger, hvor medlemmer samles for at arbejde på fælles og individuel udvikling, understøttet af erfaringer og indsigt delt inden for netværket.

Erhvervsnetværk i Frederikssund

Frederikssund Erhverv repræsenterer det største erhvervsnetværk i Frederikssund Kommune. Organisationen står bag en række specialiserede faglige netværk, herunder grupper specifikt rettet mod tekniske direktører, HR-professionelle og campusambassadører, hvilket giver en mangfoldig platform for faglig udveksling og samarbejde.

Midtjylland

Netværksgrupper i Aarhus

AT Business er et dynamisk erhvervsnetværk organiseret af Aarhus Teater. Som medlem indtræder du i et bredt og diversificeret fællesskab, hvor der afholdes mindst 10 arrangementer i løbet af teatersæsonen, der bidrager til en rig og inspirerende udveksling af ideer og erfaringer.

Aarhus Ø Erhvervsnetværk er et initiativ, der samles 12 gange årligt med formålet at fremhæve og udbrede kendskabet til Aarhus Ø som en fremragende beliggenhed for forretningsaktiviteter.

AGF Aarhus Netværk, sponsoreret af den anerkendte fodboldklub AGF, tæller mere end 220 virksomheder som medlemmer. Netværket tilbyder brancheeksklusivitet og fokuserer på udvikling og merværdi for alle involverede parter.

Business Club Aarhus samler omkring 200 medlemmer og er dedikeret til at inspirere og styrke hver enkelt gennem et mangfoldigt program af foredrag, business dating og andre engagerende arrangementer.

Erhverv Aarhus anerkender netværkets betydning og er engageret i at tilbyde kvalitetsnetværks oplevelser. Her får du muligheden for at introducere din virksomhed til 450 andre medlemmer i et velorganiseret og professionelt miljø.

Erhvervsforum Aarhus positionerer sig som byens førende erhvervsnetværk, fri for politisk dagsorden men rig på indsigt, innovation og inspiration. Møder afholdes den første mandag hver måned, hvilket giver medlemmerne regelmæssige muligheder for at samles og udveksle ideer.

Henrik Dahl Netværk værdsætter kvalitetsnetværk og er aktivt i flere byer, herunder Århus, Grenaa, Viborg og Randers. Et særligt tilbud giver interesserede mulighed for at deltage i et netværksmøde gratis for at opleve værdien af fællesskabet førstehånd.

Relationsfabrikken arbejder passioneret på at bygge bro mellem individer i adskillige byer, herunder Aarhus, Aalborg, Esbjerg og mange andre. Deres mission er at fremme betydningsfulde forbindelser på tværs af geografiske grænser.

Sailing Aarhus Navigators er netværket for dem, der søger en frisk brise af innovation og samhørighed. Med en blanding af sociale begivenheder og faglige morgenmøder tilbyder netværket en unik blanding af læring og afslapning.

Veleta Business Club, faciliteret af de tidligere professionelle cykelryttere Claus Michael Møller og Michael Reihs, er et hjem for over 200 virksomheder. Dette netværk er dedikeret til at skabe et miljø, hvor forretningsprofessionelle kan forbinde og vokse sammen.

VSK Erhvervsnetværk, et initiativ af VSK Fodbold, stoltserer med et solidt og lokalt forankret erhvervsnetværk. Uanset om du er baseret i Aarhus eller ej, inviteres du til at deltage, udvide dit professionelle landskab og skabe betydningsfulde lokale forbindelser, alt imens din virksomheds profil hæves i lokal miljøet.

Erhvervsnetværk i Holstebro

B4B er ikke kun et netværk, men også en læringsplatform, hvor medlemmer kan mestre netværkningens kunst og samtidig udvide deres forretninger. En central del af B4B’s ethos er aktiv deltagelse og villighed til at dele personlige erfaringer, hvilket bidrager til et dynamisk og støttende miljø.

ErhvervsForum Holstebro er skræddersyet til fremtrædende profiler og virksomheder, der er engagerede i kontinuerlig udvikling. Inden for dette forum diskuteres strategier for at tiltrække top medarbejdere, fremme virksomhedsvækst og tackle andre relevante udfordringer i et samarbejdende miljø.

Vestjysk Erhvervsnetværk, med filialer i Holstebro, Struer og Ringkøbing, tilbyder en platform for virksomhedsejere til at udforske vækststrategier, identificere sparringspartnere og blive inspireret af indsigtsfulde præsentationer. Det er et hub for samarbejde, innovation og erhvervsmæssig udvikling.

Netværksgrupper i Silkeborg

Amalie er et engageret erhvervsnetværk skræddersyet til kvinder, med et mål om at forstærke sin tilstedeværelse og indflydelse i lokalområdet. Netværket er drevet af ambitionen om at skabe synlige og betydningsfulde forbindelser, som understøtter kvinders erhvervsmæssige udvikling.

Silkeborg Business tilbyder en diversitet af netværksgrupper, der er designet til at imødekomme behovene hos en bred vifte af professionelle, inklusiv ejere, dem i HR-feltet, lærlinge, teknologispecialister og mange flere. Det er et samlingspunkt for udveksling af viden og ideer.

SIF In Business, faciliteret af Silkeborg IF, er et dynamisk erhvervsnetværk, der samarbejder med Børsen Executive Club. Udover de regelmæssige netværksarrangementer, tilbyder de unikke oplevelser såsom fodboldrejser og Golf Company Day for at berige medlemmernes oplevelse.

SRG Business, en udvidelse af Silkeborg Ry Golfklub, transformerer det traditionelle sponsorprogram til en arena for faglig udveksling. Siden 2015 har netværket været et epicenter for deling af faglig viden og inspiration, styrket af et fællesskab af dedikerede medlemmer.

Stol På Mennesker er et uafhængigt og alsidigt netværk, der er dedikeret til at amplificere forretningsmuligheder for medlemmer fra en mangfoldighed af sektorer, inklusiv advokater, butiksejere, revisorer og mange flere. Det er et rum, hvor tillid og samarbejde blomstrer og bidrager til medlemmernes vækst og succes.

Erhvervsnetværk i Randers

Erhverv Randers er et sammensat netværk af fagfolk og iværksættere inden for forskellige domæner som iværksætteri, rådgivning, ledelse og HR. For en beskeden årlig afgift på 500 kr. (ekskl. moms) kan medlemmer drage fordel af dette erhvervsnetværk. Potentielle medlemmer opfordres til at tage en uformel dialog for at udforske, hvad netværket kan tilbyde dem.

Netværk Randers er karakteriseret ved en blanding af formelle og sociale arrangementer, inklusive morgenmøder og events, der tilbyder medlemmerne værdifulde lejligheder til at netværke og udveksle ideer. Interesserede individer har muligheden for at deltage som gæster for at vurdere, om netværket opfylder deres behov og forventninger.

Randers FC Netværk, et initiativ fra fodboldklubben af samme navn, tilbyder en unik blanding af forretning og fritid gennem sine sponsorarrangementer. Møderne, der er lagt i forbindelse med hver hjemmekamp, er designet til at være uformelle og engagerende, fremme forretningsforbindelser på en afslappet måde.

Randers Håndværker- & Industriforening, med en historie der strækker sig over mere end et og et halvt århundrede, er både en forening og et erhvervsnetværk. Dets fokus ligger ikke kun på at facilitere professionelle forbindelser blandt medlemmerne, men også på at varetage deres interesser på politisk plan, sikre, at deres stemmer bliver hørt, og deres behov adresseret.

Erhvervsnetværk i Hammel

Hammel Erhvervsnetværk er et lokalbaseret fællesskab, der søger at fremme samarbejde og forståelse blandt erhvervsdrivende i området. Dets mission er at opbygge et stærkt, samarbejdende miljø, hvor medlemmerne kan blive bedre bekendte med hinandens virksomheder. Ved at fokusere på lokale interesser ønsker netværket at blive en katalysator for samarbejde, ikke kun internt, men også med andre erhvervsfora. Dette engagement i fælles udvikling og lokal forretningsfremme er kernen i Hammel Erhvervsnetværks formål og aktiviteter.

Erhvervsnetværk i Viborg

Iværksætter Netværk MidtVest er et erhvervsnetværk, der er åbent og tilgængeligt for iværksættere uden omkostninger. Netværket henvender sig til både nyopstartede entreprenører og erfarne forretningsfolk og tilbyder en platform, hvor medlemmerne kan dele viden, erfaringer og ressourcer. Medlemmerne kommer fra et bredt spektrum af brancher og fagområder, hvilket betyder, at du kan modtage rådgivning og support inden for områder som økonomistyring, softwareudvikling og markedsføring. Iværksætter Netværk MidtVest er derfor et sted, hvor synergier opstår, og hvor faglig udvikling og samarbejde blomstrer.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Syddanmark

Erhvervsnetværk på Fyn

Business 2 Business Fyn er et veletableret erhvervsnetværk, der tæller 27 medlemmer fra diverse brancher og industrier. Med regelmæssige møder hver tredje uge og over syv års historie er netværket et rum, hvor faglig udveksling og samarbejde er i centrum.

Erhvervsklub Fyn differentierer sig ved at tilbyde medlemmerne unikke indsigt og erfaringer gennem virksomhedsbesøg. Fokus ligger på samarbejde og på at skabe værdifulde forbindelser mellem medlemmerne.

Fynsk Erhverv tilbyder en bred vifte af specialiserede netværk, der dækker alt fra sportsgrene som cykling og golf til professionelle roller som direktører og ejerledere. Med et medlemskab får du adgang til et omfattende netværk, der kan styrke både din personlige og professionelle udvikling. Netværkene koster 6.000 kr. årligt. 

FVB Sponsornetværk, med tilknytning til Fyens Væddeløbsbane, er for dem, der allerede er sponsorer, og som ønsker at booste deres virksomheds præstationer gennem et dedikeret netværk af ligesindede forretningsfolk.

Netværk Fyn er Sydfyns mest omfattende erhvervsnetværk og appellerer til virksomheder inden for B2B og B2C sektorer. Her er målet at fremme personlig og forretningsmæssig udvikling gennem videnudveksling og samarbejde.

Østfyns Erhvervsråd arbejder i samarbejde med Nyborg Kommune for at skabe værdi for sine 165 medlemsvirksomheder. Med ni års erfaring og et væld af arrangementer er dette netværk et attraktivt valg for virksomheder, der søger at udvide deres horisonter og erhvervsnetværk på Fyn.

Erhvervsnetværk i Odense

BN13 er et netværk, der lægger vægt på seriøsitet og eksklusivitet med ca. 35 medlemmer og brancheeksklusivitet, hvilket betyder, at hvert medlem har sin egen niche uden konkurrence indenfor netværket. Det er en organisation, hvor du er velkommen som gæst, så du kan opleve atmosfæren og dynamikken førstehånd.

Horisont Netværk er skabt i partnerskab med HC Odense og den erfarne erhvervsmand Holger Brodersen. Det er en eksklusiv gruppe, der kræver, at du allerede er sponsor for håndboldklubben. Møderne afholdes hos de forskellige medlemmers adresser, hvilket giver en personlig og autentisk oplevelse.

NETOB, eller Odense Boldklubs erhvervsnetværk, arbejder aktivt for at fremme det fynske erhvervsliv. Som Fyns største sponsornetværk byder de på et dynamisk miljø, hvor forretningsfolk kan udveksle idéer og skabe relationer, alt imens de nyder spændingen ved fodbold.

NOOO (Netværk Odense & Omegn) tilbyder et lavpris medlemskab og lover øget omsætning for dem, der tager netværk seriøst. Med skiftende mødeledere er der en konstant tilstrømning af friske perspektiver, hvilket hjælper med at holde energi og engagement højt. Det koster kun 499 kr. om året at være med. 

Odense Eventyr Golf Erhvervsklub og Odense Golfklub Netværk er begge centreret omkring golf og forretning. Begge klubber tilbyder unikke muligheder for at kombinere forretningssamtaler med golfspil, en kombination, der har vist sig at være effektiv til at opbygge stærke, holdbare forretningsrelationer. 

Odense Hunderup Rotary giver dig virksomhedsbesøg, klubarrangementer og foredrag møder. Kendetegnet ved ugentlige møder, en strøm af ny viden, virksomhedsbesøg og et tæt, intimt netværk, er det en destination for professionelle, der ønsker en dybere, mere personlig tilgang til netværksopbygning, hvor alle medlemmer kender hinanden.

ODIN11 præsenterer et netværk, hvor frihed og fortrolighed står i centrum. Medlemmerne får et trygt rum, hvor de kan udveksle ideer, drømme og udfordringer uden frygt for, at informationen bliver delt udenfor netværket. Det skaber en atmosfære af ægte samarbejde og støtte, hvilket er essentielt for personlig og professionel vækst.

Real Network tilbyder en kombination af konsistens og kvalitet med møder hver tredje uge. Dette netværk fokuserer på konkrete forretningsmuligheder, såsom at øge ordre antal og stimulere virksomhedsvækst. Møderne er skræddersyet til medlemmernes behov og forventninger, og der er en tydelig intention om at levere værdifulde oplevelser.

STRONG4LIFE skiller sig ud med sin unikke tilgang til netværksdannelse. Ved at kombinere styrketræning og netværksopbygning tilbyder det et friskt perspektiv på, hvordan professionelle relationer kan opbygges og plejes. Udover den fysiske aktivitet er der også traditionelle netværksbegivenheder, der sikrer, at medlemmerne får en afbalanceret og holistisk netværksoplevelse.

Netværksgrupper i Vejle

AKTIVerhverv er engageret i at fremme vækst og udvikling for sine medlemmer ved at have et indgående kendskab til hver enkelt medlems virksomhed. Netværket værdsætter tværsektorielle kompetencer og fokuserer på at styrke disse for at fremme innovation og samarbejde.

BusinessVejle har et dedikeret fokus på at styrke erhvervslivet i Vejle-området. Med over 300 aktive medlemmer tilbyder netværket et miljø, hvor professionelle kan forbinde, lære og vokse sammen, hvilket understøtter lokal erhvervsvækst og innovation.

ForretningsTeamet går efter en mere eksklusiv tilgang, hvor brancheeksklusivitet er nøglen. Medlemmerne får en tryg plads, hvor de kan dele, lære og samarbejde frit, understøttet af et godkendelsessystem, der sikrer en harmonisk og samarbejdsorienteret atmosfære.

Razorback Erhvervsnetværk præsenterer et dynamisk miljø, hvor relationer med substans er kernen. Det tager både det professionelle og sociale aspekt af netværksdannelse i betragtning, hvilket skaber en rig, flerdimensional oplevelse for medlemmerne.

RelationsNetværket giver plads til både offentlige og private organisationer, hvor temaer som HR, social ansvarlighed og arbejdsglæde er centrale. Dette mangfoldige fokus gør det til en ideel platform for omfattende læring og samarbejde.

VB PLUS skiller sig ud med sin erfarne tilgang til netværksmøder. Medlemmerne får glæde af møder, der er både indsigtsfulde og inkluderende, faciliteret af erfarne ledere, der forstår kunsten at skabe et engageret og produktivt miljø.

Øjenhøjde – Deres netværk er rodfæstet i principperne om diversitet, fleksibilitet og tryghed. Det prioriterer intime, mindre grupper, hvilket fremmer personlig tilknytning og dybdegående samtaler, der igen beriger medlemmernes erfaring og viden.

Erhvervsnetværk i Kolding

Erhverv6000 er et dynamisk erhvervsnetværk centreret om forretningsudvikling. Medlemmer mødes hver anden tirsdag for at støtte hinanden i at udvide deres forretninger. Fortroligheden sikres gennem brancheeksklusivitet, hvilket muliggør åben og ærlig kommunikation.

Erhvervsnetværk i Esbjerg

Business Esbjerg er dedikeret til at fremme erhvervslivet i Esbjerg gennem forskellige initiativer, herunder opbygning af et tiltalende studiemiljø, et robust iværksættermiljø, et digitalt knudepunkt, og cementering af byen som en energimetropol. 

EfB Netværk, der er støttet af den lokale fodboldklub, fungerer som en katalysator for at arrangere betydningsfulde møder og facilitere dybdegående dialoger mellem samarbejdspartnere.

Expand Business på at skabe kvalitets relationer, afholde virksomhedsbesøg, og opbygge et socialt fællesskab, der også understøtter forretningsudvikling. Interesserede virksomheder har mulighed for at deltage i tre prøvebesøg for at evaluere netværkets relevans for dem. 

GBR (Growth By Relations) tilbyder et uafhængigt netværk, man mødes hver fredag i lige uger, med hovedfokus på personlig og forretningsmæssig udvikling.

Team Esbjerg Business, organiseret af den lokale håndboldklub, tilbyder medlemmer en platform for at udforske og udvide deres forretningsområder og relationer, ved at facilitere networking i et dynamisk og støttende miljø.

Sjælland

Erhvervsnetværk i Næstved

B1Network anerkender udfordringen ved at tiltrække nye kunder og har derfor gjort dette til et centralt tema i netværket. Møderne afholdes hver tirsdag i lige uger og starter med en morgenmads-session.

Kenmay samler ambitiøse ledere og kan prale af over 250 medlemmer fra små og mellemstore virksomheder. Netværket tilbyder en platform, hvor du kan modtage inspiration fra nogle af landets førende foredragsholdere, med emner, der primært fokuserer på ledelse og virksomhedsudvikling.

Næstved Erhvervsforening er dedikeret til at skabe optimale betingelser for at drive virksomhed i Næstved. Foreningens indsats strækker sig fra at fremme lokal handel i kommunen til at tiltrække nye virksomheder og uddannelsesinstitutioner til området.

Team FOG er tæt knyttet til basketballklubben med samme navn. Netværket er kendt for at afholde seks begivenheder per sæson, som arrangeres både under kampe og ved særlige virksomhedsbesøg, hvilket giver medlemmerne en unik mulighed for at netværke og engagere sig dybere med klubben og hinanden.

Nordjylland

Netværksgrupper i Aalborg

Andersen B2B er et erhvervsnetværk, hvor forretning og relationer er i fokus. Netværket faciliterer over 1.600 årlige speed dating-møder, og medlemmerne etablerer mere end 500 salgsmøder årligt via disse arrangementer.

Arctic Business Network henvender sig til virksomheder, der er interesserede i den nordatlantiske region og Arktis. Her kan medlemmer dele viden og inspiration og lære om, hvordan man driver forretning i disse specifikke geografiske områder.

BusinessBees arbejder på at styrke din forretning via et professionelt netværk, der består af erfarne og kompetente virksomhedsledere, som er dedikeret til at hjælpe din virksomhed og personlige udvikling fremad.

ErhvervsNetværk 9220 fokuserer på at skabe strategiske samarbejder, øge bæredygtigheden og skabe synergi mellem virksomheder i den østlige del af Aalborg. Deres mission er at samle og udvikle erhvervslivet i 9220-området.

Erhvervsnetværk Aalborg er målrettet beslutningstagere og fokuserer på salg, ledelse og forretningsudvikling. Det er et trygt rum, hvor udfordringer og succeser kan deles med ligesindede.

Nordjysk Erhvervsnetværk, der er faciliteret af Brønderslev Golfklub, har også et stærkt fokus på ledelse, salg og forretningsudvikling. Det er et sted for beslutningstagere, der ønsker at øge deres virksomheds omsætning.

VIP300 er et erhvervsnetværk støttet af ishockeyholdet Aalborg Pirates. For et medlemsgebyr på 6.995 kr. kan medlemmer også vælge mere eksklusive pakker, der inkluderer VIP-billetter til kampe.

Erhvervsnetværk i Hjørring

Erhverv Hjørring er et netværk, der har eksisteret siden 2009, og som har dedikeret sig til at skabe værdi for sine medlemmer. Dette netværk har en unik politisk dimension og ledes af en bestyrelse bestående af 12 medlemmer. Den daglige drift og organisation af netværkets aktiviteter er anført af Hjørring ErhvervsCenter, der sikrer, at medlemmernes behov og interesser prioriteres og tjenes effektivt.

Gratis netværksgrupper

Gratis netværksgrupper er en budgetvenlig løsning for dem, der ønsker at udvide deres professionelle relationer. Der findes et mangfoldigt udvalg af disse grupper, som tillader deltagerne at opbygge betydningsfulde kontakter uden finansielt engagement. At etablere din egen netværksgruppe er også en realistisk mulighed, og det kan begynde med en simpel henvendelse til fagfolk, der fanger din interesse på sociale medier som LinkedIn. Kontakterne kan være kollegaer indenfor dit fagområde, have ens jobroller eller være baseret i forskellige lande.

Der er ingen specifikke kriterier for at oprette en gratis netværksgruppe. Selvom man kan støde på afvisninger, anbefales det at fortsætte med at række ud, da der er et utal af mulige kontakter at opdage. Denne strategi præsenterer en minimal risiko med et potentiale for betydelige fordele og er en effektiv måde at forøge dit erhvervsmæssige netværk på.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Erhvervsnetværk

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

At påbegynde netværk kan være så enkelt som at blive medlem af et erhvervsnetværk, deltage i erhvervsrelaterede grupper på LinkedIn eller Facebook, eller engagere sig i diskussioner på et online forum.

Der er ingen fast opskrift på at mestre kunsten at netværke, men vi har sammensat nogle nyttige tips for at hjælpe dig på vejen. Det er vigtigt at forberede sig inden netværksbegivenheder, være bevidst om dit kropssprog, og sikre at stille åbne spørgsmål for at fremme dialog.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: