Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

E-Boks

E-Boks er uden tvivl en af Danmarks mest brugte digitale postkasser. Denne platform gør det nemt at have dialog, sende og opbevare vigtige dokumenter digitalt.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er e-boks?

E-Boks er uden tvivl en af Danmarks mest brugte digitale postkasser. Denne platform gør det nemt at have dialog, sende og opbevare vigtige dokumenter digitalt.

E-Boks så dagens lys i 2001 og er ligeligt ejet af Nets og PostNord. Med mere end 5,8 millioner danske brugere, og et utroligt antal af 40 millioner logins hver måned, kan man sige, at E-Boks har gjort et stort indtryk. Og det er ikke kun i Danmark; de har i alt 22,7 millioner brugere rundt om i verden.

Ulrik Falkner Thagesen står i spidsen som administrerende direktør, og bag ham er blandt andet en bestyrelse med fire medlemmer, to fra PostNord og to fra Nets.

E-Boks’ hjerte banker for et bedre digitalt samfund. De ønsker at gøre den digitale hverdag nem og tryg for alle, uanset om du er enkeltperson, virksomhed eller institution. Det gode ved e-Boks er, at al din vigtige post bliver gemt ét sted, og med tilknytning til dit CPR-nummer er du sikret, at din post følger dig, selv hvis du flytter eller skifter e-mail.

Både private og virksomheder nyder godt af e-Boks. Over 5 millioner danskere bruger allerede denne digitale postkasse, og mere end 600.000 danske virksomheder gør det samme. Selv offentlige organisationer som kommuner, regioner og endda politiet benytter e-Boks.

En af de store plusser ved e-Boks er, at den er tilgængelig overalt. Ligesom med netbank kan du få adgang til e-Boks på din telefon, uanset om du har Android eller iOS. Og hvis du ikke vil tjekke din post konstant, kan e-Boks sende dig en besked, når der er nyt.

Sikkerhed er vigtigt, og mange spørger: “Er e-Boks sikkert?” Svaret er ja. E-Boks tager sikkerhed alvorligt, og brugen af CPR-numre er underlagt streng dansk lovgivning. Data opbevares sikkert og overholder høje sikkerhedsstandarder.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

E-Boks og deres globale vision

I 2018 besluttede E-Boks at være en del af FN’s Global Compact. De ønsker at bidrage positivt globalt, og det ses i deres arbejde. Foruden deres allerede eksisterende indsats, har de sat sig høje mål, som for eksempel at reducere forbruget af papir og vand og samtidig sprede digital kommunikation globalt.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

FN’s verdensmål

Deres vision fokuserer på at fremme bedre digitale samfund, hvilket også inkluderer et løbende engagement i at støtte bæredygtig samfundsudvikling gennem den digitale transformation, som Europa har gennemgået i de senere år.

I løbet af de sidste par år har virksomheden strategisk engageret sig i FN’s Verdensmål, især med fokus på ansvarlig produktion (verdensmål 12), reduktion af CO2-udledning (verdensmål 13) og beskyttelse af borgernes data (verdensmål 16) som kernen i deres forretningspraksis og serviceudbud.

Virksomhedens ambition er at reducere papirforbruget betydeligt inden 2030 ved at udsende 1,5 milliarder digitale dokumenter via deres platforme og tiltrække 30 millioner brugere. Derudover har de som målsætning at opnå en status som 100% CO2-neutral i 2030. Som en del af dette initiativ forpligter de sig til årligt at plante 10.000 træer gennem organisationen “Trees for the Future.org”, hvilket vil føre til 120.000 plantede træer inden 2030.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om E-Boks

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

E-Boks er Danmarks mest benyttede digitale postkasse. Den fungerer som en sikker platform til dialog, forsendelse og opbevaring af vigtige dokumenter, både for private og virksomheder.

E-Boks blev etableret i 2001 og er et samarbejde mellem Nets og PostNord. Ulrik Falkner Thagesen er den administrerende direktør, og der er en bestyrelse bestående af medlemmer fra både Nets og PostNord.

I Danmark har e-Boks over 5,8 millioner brugere med 40 millioner logins om måneden. Globalt har e-Boks 22,7 millioner brugere.

Ja, e-Boks prioriterer sikkerhed højt. Brugen af CPR-numre er strengt reguleret, og al data opbevares i sikre datacentre, som overholder høje sikkerhedsstandarder.

Absolut! E-Boks kan downloades som en applikation på både Android og iOS, så du har altid adgang til din post, uanset hvor du er.

Virksomhedens vision er centreret om at udvikle bedre digitale samfund og understøtte bæredygtig samfundsudvikling. Strategisk fokuserer de på tre nøgleområder i FN’s Verdensmål: ansvarlig produktion (verdensmål 12), reduktion af CO2-udledning (verdensmål 13) og beskyttelse af borgernes data (verdensmål 16). Med hensyn til specifikke tiltag har virksomheden en ambition om at udsende 1,5 milliarder digitale dokumenter og opnå 30 millioner brugere inden 2030. Dertil sigter de efter at være 100% CO2-neutrale i 2030 og har forpligtet sig til at plante 10.000 træer hvert år gennem “Trees for the Future.org”, hvilket vil resultere i 120.000 plantede træer inden 2030.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: