Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Bambora

Bambora leverer en række betalingsmuligheder, der er designet til at imødekomme behovene hos såvel traditionelle butikker som online forretninger. Vores sortiment omfatter alt fra kortterminaler til mobile betalingsløsninger online.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Bambora

Bambora er en anerkendt udbyder af betalingsløsninger, optimeret til at facilitere transaktioner i både fysiske butikker og online handelsplatforme. Med over 125.000 erhvervskunder stoler virksomheder på Bamboras pålidelighed og effektivitet, idet de behandler transaktioner til en samlet værdi af 55 milliarder euro årligt. Før i tiden var virksomheden kendt som Epay, men har siden gennemgået et navneskifte.

Bambora var pioneren, der rystede en hel industri med et enkelt koncept – at støtte virksomheder i deres ekspansion ved at simplificere betalingsprocesserne. Bambora så dagens lys i 2015, og siden da har vi dedikeret os til at assistere virksomheder i at realisere og maksimere deres potentiale. Bambora blev en integreret del af Worldline-familien i november 2020. I september 2021 indledte vi en ny æra i partnerskab, og Bambora overgik officielt til at være kendt som Worldline.

Hvilke betalingsmetoder kan mine kunder benytte med Bambora?

Gennem Bamboras alsidige betalingsløsninger har dine kunder mulighed for at benytte en række betalingsmetoder, herunder:

  • Visa-kort
  • Mastercard
  • Apple Pay
  • MobilePay
  • Maestro

Bamboras betalingsmetoder inkluderer således både mobil- og kortbetaling, hvilket tilbyder en bred vifte af bekvemme muligheder for kunderne. Du får desuden mulighed for at implementere abonnementsbetaling på din webshop, hvilket gør det nemt at opkræve et fast beløb fra kundernes konti regelmæssigt.

Til din fysiske butik

Med en Bambora betalingsløsning til din stationære butik, får du adgang til en kortterminal, der accepterer de mest udbredte betalingsmetoder. Du får en indløsningsaftale, der understøtter over 100 forskellige valutaer, samt muligheden for kontaktløse betalinger (NFC), herunder mobilbetalingsløsninger som Apple Pay og Google Pay. Bamboras valutakonverteringstjeneste identificerer automatisk valutaen, der er tilknyttet kundens kort, og tilbyder dine internationale kunder en valgmulighed mellem lokal eller dansk valuta ved betaling.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Til din online forretning

Bambora præsenterer to tilpassede betalingsløsninger til din online forretning, hvilket giver dig friheden til at vælge den, der bedst imødekommer din virksomheds behov. Du kan vælge mellem Bambora Online (tidligere kendt som ePay) og Bambora Checkout – den nyeste tilføjelse, der tilbyder en altomfattende pakke med diverse betalingsmetoder, der er tilgængelige i hele Norden, inkluderet i en omni-channel-betalingsløsning.

For at acceptere betalingskort på din webshop, er det nødvendigt at indgå en indløsningsaftale. Med Bambora kan du forvente at modtage dine penge inden for en periode på 2-5 bankdage. Deres indløsningsaftaler er kompatible med over 100 valutaer og understøtter kortbetalinger via Visa, Mastercard, Maestro m.fl.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Formålet med deres virksomhed

De specialiserer sig i at udvikle og administrere avancerede digitale betalings- og transaktionsløsninger, der er skræddersyet til at fremme økonomisk fremgang samt styrke pålideligheden og sikkerheden i vores samfund. De er engageret i at sikre, at deres løsninger er bæredygtige, tilgængelige for et bredt publikum, og bidrager aktivt til sociale forbedringer.

Deres vision – en verden fuld af tillidsfulde transaktioner

Deres vision er at fremme bæredygtig økonomisk vækst og styrke tilliden og sikkerheden i samfundet. Som en førende aktør inden for betalingssektoren, leverer de infrastrukturen, som millioner af mennesker og virksomheder globalt stoler på. Deres succeskoncept er kendetegnet ved en harmonisk balance mellem økonomisk vækst og fremgangen for mennesker og planet. De etablerer et tillidsnetværk via deres sikre, dynamiske og kundeorienterede løsninger, der muliggør, at deres kunder kan koncentrere sig om at investere i dynamiske virksomheder og partnerskaber.

Deres samfundsansvar – digitale betalinger for en tillidsfuld verden

Deres bæredygtighedsstrategi er langsigtet og omfattende, idet den tager højde for alle aspekter af deres forretningsaktiviteter og -områder. De stræber efter at levere løsninger, der er bæredygtige, tillidsvækkende og sikre i hver del af betalingskæden, hvilket forbinder forskellige verdener og forener eksistenser, med Worldline som den centrale aktør i denne tillidsopbygning.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Bambora

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Bambora, oprindeligt kendt som Epay, er en betroet betalingsløsning udbyder, der blev grundlagt i 2015 med missionen om at simplificere betalingsprocesser for virksomheder. De blev en del af Worldline-familien i 2020 og ændrede officielt navn til Worldline i september 2021.

Bambora tilbyder en række betalingsmetoder, inklusive Visa-kort, Mastercard, Apple Pay, MobilePay og Maestro, samt muligheden for at implementere abonnementsbetaling på webshops.

Bambora fokuserer på at udvikle avancerede digitale betalings- og transaktionsløsninger for at fremme økonomisk vækst, styrke samfundets sikkerhed og pålidelighed, samt bidrage til sociale forbedringer med bæredygtige og bredt tilgængelige løsninger.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: