Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Sydbank

Sydbank, en bank baseret i Sønderjylland, Danmark, blev etableret i 1970 gennem en sammenlægning af fire mindre lokale banker. I dag er Sydbank det tredjestørste finansielle institut i Danmark

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Udforsk Sydbank

Sydbank, en fremtrædende aktør på både det danske og tyske marked, tilbyder omfattende bankservices til både private og erhvervskunder. Banken, der har sit hovedsæde i Aabenraa, præsenterer en bred vifte af filialer spredt over Danmark og Tyskland, hvilket sikrer tilgængelighed og lokal tilstedeværelse fra nord til syd og fra øst til vest.

Grundlæggelsen af Sydbank var et strategisk skridt for at styrke den finansielle robusthed i Sønderjylland. Denne vision blev realiseret gennem en sammenslutning af fire mindre banker: Graasten Bank i Gråsten, Tønder Landmandsbank i Tønder, Den Nordslesvigske Folkebank i Aabenraa og Folkebanken for Als og Sundeved i Sønderborg. Disse banker blev forenet under navnet Sydbank, som vi kender det i dag.

Som et aktieselskab er Sydbank ejet af sine aktionærer, der spænder fra større institutionelle investorer til mindre private aktionærer. Siden dens etablering i 1970 har Sydbank kontinuerligt udvidet sit virke ved at overtage aktiviteter fra andre små banker rundt om i landet, hvilket har styrket dens position som en væsentlig spiller på det finansielle marked.

Sydbank er i dag anerkendt som et af de tre største pengeinstitutter i Danmark og fortsætter med at være en betroet partner for tusindvis af kunder, der søger pålidelige og tilpassede finansielle løsninger. Med en stærk historisk arv og en vedvarende forpligtelse til innovation og kundeservice, står Sydbank klar til at understøtte både din økonomiske vækst og daglige bank behov.

Klar til at styrke din økonomi med en pålidelig partner? Overlad bogføringen og dit regnskab til os i Stadsrevisionen. Vi har +1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Ønsker du professionel hjælp?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med certificeret og specialiseret faglighed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Opdag, hvad Sydbank tilbyder sine kunder

Sydbank er kendt for sit omfattende udbud af klassiske bankprodukter, der imødekommer behovene hos både erhvervs- og privatkunder. Som en af Danmarks førende banker sikrer Sydbank, at du kan håndtere din økonomi både effektivt og bekvemt.

For privatkunder: Alt under ét tag

For privatkunder tilbyder Sydbank muligheden for at åbne forskellige typer af konti, herunder en “Privatkonto”, som er Sydbanks version af en lønkonto. Denne konto er designet til at være centrum for din hverdagsøkonomi, hvor du nemt kan administrere dine penge. Privatkontoen er ideel til at samle og overskue dine økonomiske aktiviteter fra ét sted.

Lånemuligheder hos Sydbank

Udover almindelige bankkonti tilbyder Sydbank et bredt spektrum af låneprodukter, inklusive boliglån og billån, der hjælper dig med at finansiere større køb. Disse lån er skræddersyede til at imødekomme dine specifikke finansielle behov og livssituationer.

Rejser og forsikring

For kunder, der planlægger at rejse, tilbyder Sydbank også rejsevaluta samt rejseforsikring, hvilket sikrer, at du kan nyde din rejse uden bekymringer. Banken tilbyder desuden en række andre forsikringer, der dækker forskellige aspekter af dit liv og sikrer dig i tilfælde af uforudsete hændelser.

Omfattende kundeservice

I Sydbank får du adgang til diverse services, der hjælper dig med at få styr på din økonomi. Disse tjenester er designet til at guide dig gennem finansielle beslutninger og daglige økonomiske udfordringer. Med et fokus på personlig service sikrer Sydbank, at du altid har de ressourcer og værktøjer, der kræves for at navigere i den finansielle verden.

Fordelsprogrammer for alle aldersgrupper hos Sydbank

Sydbank har udviklet omfattende fordelsprogrammer, der dækker behovene hos kunder i alle aldre, fra de helt små til de voksne. Disse programmer er skræddersyede for at tilbyde fleksible finansielle løsninger og støtte på hvert trin af kundens liv.

Til de yngste: Rasmus Klump og Skolekonto

For børnene tilbyder Sydbank specialdesignede konti, der passer til forskellige aldersgrupper og behov. Børn mellem 0 og 6 år kan glæde sig over en Rasmus Klump Konto, der gør det sjovt og spændende at begynde at spare op. Børn i alderen 7-12 år får tilbudt en Skolekonto sammen med et Moneykort, hvilket giver dem mulighed for at lære om pengehåndtering ved at indsætte og hæve penge i bankens filialer.

Teenagerne: Startjobkonto med MasterCard Debit

Teenagere fra 13 til 17 år kan benytte sig af Startjobkontoen, som inkluderer et MasterCard Debit. Dette kort giver dem friheden til at handle i butikker og hæve penge i automater, hvilket er en vigtig del af at lære at administrere egne penge.

Unge voksne: 18/29 Fordelspakke

Sydbank har særligt fokus på de unge voksne mellem 18 og 29 år med deres 18/29-program. Denne pakke er designet til at gøre det lettere at balancere økonomien med plads til både nødvendigheder og fornøjelser. Programmet omfatter personlig rådgivning om boligstøtte, SU og budgetlægning gennem Sydbank Direkte Ung, samt fordele som gratis hævninger i danske pengeautomater, gratis betalingskort og billige forsikringer.

Voksne over 30 år: Sydbank Favorit

For de voksne privatkunder, det vil sige dem over 30 år, tilbyder Sydbank programmet Sydbank Favorit. Dette program giver kunderne frihed til at vælge mellem 10 forskellige fordele, så de kan skræddersy deres bankpakke til at passe til deres personlige livsstil og økonomiske behov. Fordelene inkluderer fornuftige renter på lån, rabatter på forsikringer og adgang til gratis personlig rådgivning hele ugen.

Sydbank står klar med et fuldt spektrum af bankprodukter og tjenester, som er designet til at støtte kunderne gennem livets forskellige faser. Med disse fordelsprogrammer demonstrerer Sydbank sin forpligtelse til at tilbyde værdi og støtte, der er tilpasset den enkelte kundes unikke behov.

Har du brug for hjælp til f.eks. at skifte bank, eller finde ud af, om banken passer til dine behov som virksomhed? 

Vi, i Stadsrevisionen, har branchebestemte revisorer, så det matcher dig og dine behov.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp til netop dine behov. 

Fordele ved Sydbank

Personlig rådgivning: Sydbank lægger stor vægt på personlig rådgivning og har et netværk af filialer, hvor kunder kan få individuel vejledning. Dette sikrer, at kunderne modtager rådgivning, der er skræddersyet til deres personlige og økonomiske situation.

Teknologiske løsninger: Banken har investeret i moderne teknologi for at forbedre kundeoplevelsen og effektiviteten af deres tjenester. Dette inkluderer mobilbank-apps, som giver kunderne mulighed for nemt at administrere deres økonomi fra deres smartphones, og digitale løsninger for hurtigere og mere sikker transaktionshåndtering.

Tilgængelighed og nærhed: Med et stort netværk af filialer fordelt over Danmark og Tyskland er Sydbank tilgængelig for kunderne, hvor de end måtte befinde sig. Denne geografiske spredning sikrer, at kunderne kan få adgang til banktjenester og rådgivning, både lokalt og når de rejser.

Sikkerhed og tillid: Som en etableret finansiel institution har Sydbank en solid track record for sikkerhed og pålidelighed. Banken følger strenge regler og standarder for at beskytte kundernes data og midlerSydbank tilbyder en række fordele, der gør dem til et attraktivt valg for mange kunder. Her er nogle af de nøglefordele, som kunderne kan nyde godt af:

Omfattende produktudbud: Sydbank tilbyder en bred vifte af bankprodukter og -tjenester, der dækker behovene for både privatkunder og erhvervskunder. Dette inkluderer alt fra traditionelle bankkonti, opsparingsprodukter, lån og kreditfaciliteter til mere specialiserede finansielle tjenester som formueforvaltning og investeringsrådgivning.

Fordelsprogrammer: Som vi tidligere har nævnt, har Sydbank forskellige fordelsprogrammer designet til at imødekomme de unikke behov hos forskellige aldersgrupper og livssituationer. Disse programmer tilbyder særlige fordele som favorable rentesatser, rabatter på forsikringer, gratis betalingskort og tilpasset finansiel rådgivning.

Community Engagement og samfundsansvar: Sydbank engagerer sig aktivt i lokalsamfundene, hvor de opererer, gennem forskellige sponsoraftaler og velgørenhedsinitiativer. Dette styrker bankens forbindelse til kunderne og fremmer en følelse af fællesskab og ansvarlighed.

Disse fordele gør Sydbank til et tillokkende valg for mange kunder, der søger en bank, der tilbyder en helhedsorienteret tilgang til finansielle tjenester sammen med en stærk forpligtelse til personlig service og samfundsansvar.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Sydbank

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja, Sydbank er anerkendt som et af de tre største pengeinstitutter i Danmark og tilbyder en bred vifte af finansielle produkter og tjenester til både privat- og erhvervskunder. Banken er kendt for sin personlige kundeservice, omfattende produktudbud, og teknologiske innovationer, hvilket gør den til et godt valg for mange kunder.

Sydbank har altid heddet Sydbank siden dens etablering i 1970. Den blev skabt gennem en sammenslutning af fire mindre lokale banker: Graasten Bank, Tønder Landmandsbank, Den Nordslesvigske Folkebank og Folkebanken for Als og Sundeved.

Nej, Sydbank er ikke en del af Danske Bank. Sydbank er en selvstændig bank med sit hovedsæde i Aabenraa, Danmark, og opererer som et selvstændigt aktieselskab ejet af sine aktionærer.

Omkostningerne ved at være kunde i Sydbank kan variere afhængigt af de specifikke produkter og tjenester, en kunde vælger. Generelt tilbyder banken konkurrencedygtige priser på konti, lån, og andre finansielle tjenester. Detaljerede prisoplysninger er typisk tilgængelige på Sydbanks hjemmeside eller ved direkte henvendelse til banken.

Sydbank er aktivt engageret i lokalsamfundene gennem forskellige sponsoraftaler, velgørenhedsinitiativer og samfundsansvarlige projekter. Banken investerer i lokale aktiviteter og organisationer, hvilket understøtter både økonomisk vækst og social velfærd i de områder, hvor den opererer. Dette engagement styrker relationen mellem banken og samfundet og fremmer en følelse af fællesskab og ansvarlighed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: