Kontakt os

+45 70 60 40 04

Archives: Support

Vejledning til fortrolighedsaftale Når virksomheder indgår i forretningsforhandlinger eller samarbejder, er det ofte nødvendigt at dele følsomme oplysninger. En fortrolighedsaftale sikrer, at begge parter forpligter sig til at holde disse oplysninger fortrolige og undgå, at de bliver delt med uautoriserede. . .

Vejledning til regnskabsanalyse En regnskabsanalyse er en systematisk gennemgang af en virksomheds økonomiske data for at vurdere dens økonomiske sundhed, præstation og fremtidige potentiale. Denne vejledning vil føre dig gennem alle de nødvendige trin og begreber, der skal forstås for. . .

Vejledning til opstilling af en balance En balance er en central del af årsregnskabet, da den giver et øjebliksbillede af din virksomheds økonomiske situation. Balancen opdeler dine økonomiske aktiver og passiver, så du kan se, hvordan midlerne er fordelt, og. . .

Vejledning til brug af skabelon for årsregnskab Et årsregnskab er en vigtig del af din virksomheds økonomiske overblik og lovmæssige rapportering. Det sikrer, at dine økonomiske data er præsenteret klart og korrekt, både for dig selv, dine interessenter og myndighederne.. . .

Vejledning til opstilling af en artsopdelt resultatopgørelse En artsopdelt resultatopgørelse giver et klart billede af virksomhedens indtægter og omkostninger, opdelt efter omkostningsart. Denne form for resultatopgørelse er særlig nyttig, når du ønsker at få et detaljeret overblik over, hvor virksomhedens. . .

Vejledning til opstilling af en funktionsopdelt resultatopgørelse Den funktionsopdelte resultatopgørelse giver et overblik over virksomhedens indtægter og omkostninger opdelt efter deres funktion i virksomheden. Denne opgørelse viser, hvor meget det koster at drive forskellige funktioner i virksomheden, såsom produktion, distribution. . .

Vejledning til Samarbejdsaftale En samarbejdsaftale er et vigtigt dokument, når to eller flere parter beslutter at indgå et kommercielt samarbejde. Formålet med aftalen er at fastsætte klare rammer og forventninger for samarbejdet, så alle involverede parter har en fælles forståelse. . .

Sådan laver du et likviditetsbudget Et likviditetsbudget hjælper dig med at holde styr på virksomhedens pengestrømme – det vil sige, hvornår penge kommer ind, og hvornår de går ud. Det er vigtigt for at sikre, at du altid har penge. . .

Vejledning til personalehåndbog En personalehåndbog er et vigtigt værktøj, der samler virksomhedens regler, politikker og retningslinjer for medarbejderne. Den skaber gennemsigtighed i forhold til, hvad virksomheden forventer af sine ansatte, og hvad medarbejderne kan forvente af virksomheden. Ved at have. . .

Vejledning til udfyldelse af lønsedler En lønseddel giver en detaljeret oversigt over en medarbejders løn og fradrag for en given periode. Følg disse trin for at udfylde en lønseddel korrekt. Vi har også udarbejdet en skabelon, som du nemt kan. . .

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder