Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Shopify

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Shopify?

Shopify er en omfattende e-handelsplatform, designet til at hjælpe dig med at lancere, udvikle og administrere en forretning med lethed. Platformen giver mulighed for at skabe og tilpasse din egen webshop og sælge produkter på adskillige salgskanaler, herunder internettet, mobil, sociale medier, online markedspladser, fysiske butikker og midlertidige pop-up shops. Med Shopify kan du nemt håndtere produktkataloger, lagerstyring, betalinger og forsendelser. Da Shopify er fuldt cloudbaseret og hostet, slipper du for bekymringer om softwareopdateringer eller servervedligeholdelse. Dette betyder, at du kan tilgå og styre din forretning fra enhver lokation, forudsat at der er internetadgang. Shopify blev lanceret i 2006 og er nu en førende platform inden for e-handelsbranchen og har siden hjulpet over en million virksomheder med at etablere deres onlinebutikker.

Hvordan startede Shopify?

Shopify’s begyndelse kan spores tilbage til et ønske om større kontrol over e-handel. For over et årti siden oprettede grundlæggerne deres egen webshop for at sælge snowboards. De var utilfredse med de eksisterende e-handelsløsninger og deres begrænsninger, så de udviklede deres egen tilpassede løsning. Denne løsning blev grundstenen i Shopify, som nu anvendes af virksomheder af enhver størrelse, fra enkeltmandsvirksomheder til globale brands, både online og i fysiske butikker.

Hvad er Shopifys mission?

Shopifys mission er at gøre det muligt for flere mennesker at blive iværksættere. Ved at tilbyde værktøjer, der gør det simpelt at starte og styre driften af en forretning, forsøger Shopify at inkludere flere i fremtidens iværksætteri og handel og dermed gøre det nemmere for alle at eje og drive en virksomhed.

Hvordan fungerer Shopify?

Som en hosted e-handelsplatform simplificerer Shopify processen med at opbygge og vedligeholde en online-butik. Brugere starter med at oprette en konto og vælge et design, der matcher deres brand. Derefter er det muligt at tilføje produkter og foretage tilpasninger såsom prisjusteringer og produktbeskrivelser. Shopify tilbyder en række værktøjer og funktioner, der gør det nemt at tilpasse butikken og optimerer kundeoplevelsen. Når butikken er klar til at gå i luften, kan ordre og betalinger håndteres direkte gennem Shopify’s indbyggede betalingsgateway. Platformen er kendt for sin brugervenlige og intuitive brugerflade samt sit brede udvalg af tilpasningsmulige temaer og apps, der kan hjælpe med at forbedre funktionalitet og kundetilfredshed.

Hvem bruger Shopify?

Shopify er populært blandt en bred gruppe af forretningsstørrelser, fra små startups til store, etablerede mærker, som ønsker at etablere en tilstedeværelse online. Platformen er ideel for enhver, der ønsker en simpel, effektiv løsning til at drive e-handel. Store brands som Kylie (Kylie Jenner), Crate&Barrel og Jungalow er blot nogle af de tusindvis af virksomheder, der har valgt Shopify til at lancere og vedligeholde deres online butikker.

Der er mange ting at finde ud af, når man vælger betalingssystem til sin virksomhed. Skal vi forenkle processen for dig ved at stå for dit regnskab eller din bogføring? I Stadsrevisionen har vi branchebestemte revisorer, der matcher dig og dine behov og kan hjælpe dig i processen!  

Ønsker du professionel hjælp i din proces med f.eks. Shopify?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med certificeret og specialiseret faglighed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvorfor skal man vælge Shopify?

Der er flere grunde til at vælge Shopify frem for andre e-handelsplatforme. Her er tre væsentlige fordele ved at anvende Shopify til din onlinebutik:

Hosting og sikkerhed: Shopify tilbyder robuste hosting-løsninger, der er inkluderet i abonnementet. Platformen er niveau 1 PCI-kompatibel, hvilket sikrer topniveauets sikkerhed for din webshop uden ekstra omkostninger.

Integreret betalingsløsning: Med Shopify Payments kan du nemt acceptere kredit- og betalingskort direkte i din butik. Denne integrerede løsning eliminerer behovet for tredjeparts betalingsprocessorer, hvilket simplificerer transaktionerne. Desuden understøtter Shopify en bred vifte af eksterne betalingsgateways, hvis du foretrækker det.

Enkel administration: Shopify’s brugervenlige dashboard giver adgang til værktøjer til håndtering af ordrer, lager, forsendelser, indhold og gavekort. Avancerede analyse- og rapporteringsfunktioner hjælper dig med at få indsigt og drive vækst i din virksomhed.

Er det sikkert at bruge Shopify?

Absolut. Shopify er en yderst sikker platform, der er pålidelig for danske såvel som internationale brugere. Shopify er certificeret efter PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), hvilket betyder, at platformen opfylder strenge internationale sikkerhedsstandarder for beskyttelse af både brugernes data og betalingsinformationer.

Hvad koster det at bruge Shopify?

Shopify tilbyder en gratis prøveperiode på 3 dage uden krav om kreditkortregistrering, hvilket giver dig en risikofri mulighed for at teste platformen. Efter prøveperioden kan du vælge mellem flere forskellige abonnementer, der passer til din virksomheds størrelse og behov. Shopify har en række abonnementer, der spænder over forskellige prisklasser og funktionssæt, alt afhængig af dine krav til e-handel.

Shopify abonnementer

Basic Shopify: Denne plan koster $29 pr. måned og er perfekt for iværksættere og små virksomheder, der netop starter deres e-handel. Den indeholder alle de nødvendige funktioner til at oprette og drive en online-butik effektivt.

Shopify: Til $79 pr. måned er denne plan målrettet mod mellemstore virksomheder, der ønsker udvidede funktioner og flere tilpasningsmuligheder. Denne plan tilbyder professionelle rapporter, bedre fragtpriser og mulighed for at tilføje op til fem medarbejderkonti.Advanced Shopify: Denne plan er designet til større virksomheder med omfattende salgsvolumener. Den omfatter avancerede rapporteringsværktøjer, forbedrede fragtpriser, mulighed for at tilføje op til 15 medarbejderkonti og integrerede avancerede kalkulationsværktøjer. Den koster $299 om måneden.

Hvilke planer er der ellers på Shopify?

Shopify Lite: Denne plan er ideel for dem, der ønsker at sælge produkter via sociale medier eller integrere en salgsknap på en eksisterende hjemmeside. Denne plan tilbyder en grundlæggende funktionalitet men ikke en fuldt udviklet online-butik og koster $9 pr. måned. 

Shopify Plus: Dette er en tilpasset løsning for store virksomheder eller dem med specielle behov og høje salgsvolumener. Prisen for Shopify Plus varierer afhængigt af de specifikke krav, og inkluderer dedikeret support, avancerede sikkerhedsfunktioner, og muligheden for at tilpasse butikken med eksklusive apps og integrationer.

Det er vigtigt at bemærke, at priserne og funktionerne i Shopify’s planer kan ændres, så det anbefales at tjekke Shopifys officielle prisside for de mest aktuelle oplysninger.

Er du i tvivl, om hvad der er mest fordelagtigt for dig og din virksomhed, og ønsker du hjælp til at bogføre dine salg? Så lad os i Stadsrevisionen hjælpe dig. Vi har +1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter, og vi vil også meget gerne hjælpe dig.  

Mangler du skræddersyet hjælp i din proces med bl.a. Shopify?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med 100% tilfredshedsgaranti.

Kan man benytte sit domænenavn på Shopify?

Ja, du kan uden problemer tilknytte dit eget domænenavn til din Shopify-butik. Hvis du allerede ejer et domæne, kan dette let forbindes via Shopify’s butiksadministration. Derudover tilbyder Shopify muligheden for at købe et domæne direkte gennem platformen eller via en tredjepartsudbyder, så du kan få den mest integrerede oplevelse mulig.

Skal man være god til websider for at bruge Shopify?

Nej, du behøver ikke at være hverken webdesigner eller webudvikler for at udnytte potentialet i Shopify. Når du tilmelder dig Shopify, får du adgang til brugervenlige værktøjer og temaer, som gør det muligt at tilpasse udseendet og funktionaliteten af din butik uden teknisk ekspertise. Derudover kan du udvide din butiks funktionalitet med forskellige Shopify-apps. Hvis du skulle have behov for yderligere assistance, står Shopify’s supportteam klar til at hjælpe, og du kan også finde kvalificerede Shopify-eksperter gennem Shopify Expert Marketplace, der kan bistå med alt fra butiksdesign til marketingstrategier.

Hvad er fordelene og ulemperne ved Shopify?

Fordele ved Shopify

En af de primære fordele ved Shopify er platformens brugervenlighed. Shopify er designet til at være intuitiv og let at forstå, hvilket gør det muligt for personer uden teknisk baggrund at etablere og drive en online-butik effektivt. Shopify’s brugerflade er nem at styre og navigere i, og platformen byder på et væld af funktioner og værktøjer, der kan optimere dagligdagen for en webshopejer.

Shopify byder også på en omfattende samling af skabeloner og temaer, som kan tilpasses, så de passer til din virksomheds branding og stil. Derudover tilbyder Shopify problemfri integration med diverse tjenester, herunder sociale medier og adskillige betalingsgateways, hvilket styrker butikkens funktionalitet og rækkevidde.

Ulemper ved Shopify

På trods af mange styrker har Shopify også visse begrænsninger. En væsentlig ulempe er, at det er en hosted platform, hvilket indebærer, at du er afhængig af Shopify’s servere til hosting af din online-butik. Dette kan give mindre kontrol med visse aspekter af butiksdriften sammenlignet med selvhostede løsninger.

Desuden ligger Shopify’s prismodel i den højere ende af spektret sammenlignet med nogle andre e-handelsplatforme, hvilket kan være en barriere for mindre virksomheder eller startups med begrænsede budgetter.

Hvilke betalingsløsninger har man i Shopify?

Shopify tilbyder en fuldt integreret betalingsløsning kendt som Shopify Payments, der eliminerer behovet for at integrere eksterne betalingsgateways. Denne indbyggede løsning understøtter en bred vifte af betalingsmetoder, herunder kreditkort og PayPal, og tilbyder også lokal betalingsstøtte såsom MobilePay og Dankort. Dette er særligt fordelagtigt for danske forretningsdrivende, da det forenkler transaktionsprocessen for kunder i Danmark og potentielt kan øge salget ved at gøre betalingsprocessen mere tilgængelig og bekvem for en bredere kundebase.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Shopify

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Shopify er en omfattende e-handelsplatform, der bruges til at designe, oprette og administrere online butikker over hele verden. Med Shopify kan brugere oprette en tilpasset webshop, hvor de kan sælge, administrere og sende deres produkter. Shopify leverer værktøjer til alt fra marketing og betalinger til sikker checkout og kundeengagement, hvilket gør det til en ideel løsning for både små og store virksomheder, der ønsker at ekspandere online.

Ja, Shopify kan bruges i Danmark og er en populær platform for danske forretningsdrivende, der ønsker at etablere eller udvide deres online tilstedeværelse. Shopify understøtter lokale betalingsmetoder som Dankort og MobilePay, hvilket gør det nemt for danske forbrugere at foretage køb på platformen.

Shopify tilbyder forskellige abonnementsplaner afhængigt af dine forretningsbehov. Den mest grundlæggende plan, Basic Shopify, starter fra $29 per måned. Planen på Shopify til mellemstørrelses virksomheder er prissat til $79 per måned, og for større virksomheder er der Advanced Shopify til $299 per måned. Der er også Shopify Plus for virksomheder med høj volumen og yderligere behov, hvor priserne er individuelt baserede.

Shopify tilbyder ikke en permanent gratis plan, men alle potentielle brugere kan benytte sig af en gratis prøveperiode på 3 dage for at teste platformen. Efter prøveperioden skal brugere vælge en af de betalte abonnementsplaner for at fortsætte med at bruge tjenesterne.

For at starte en Shopify-butik, skal du først tilmelde dig på Shopify’s hjemmeside og vælge den abonnementsplan, der bedst passer til dine behov. Efter tilmeldingen vil Shopify guide dig gennem opsætningsprocessen, hvor du kan vælge et tema, tilpasse din butiks design, tilføje produkter, og opsætte betalings- og forsendelsesindstillinger. Shopify tilbyder en række ressourcer og supportmuligheder, herunder tutorials og adgang til et community forum, der kan hjælpe dig med at få din butik op at køre effektivt.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: