Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

ProLøn

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er ProLøn?

ProLøn er en virksomhed, der udvikler og optimerer lønsystemer, der dækker behovene i forskellige brancher og størrelser af virksomheder. De har lavet lønadministration i over 30 år og tilbyder både skræddersyede og standardiserede løsninger til virksomheder i hele Danmark. 

ProLøn forenkler processen med at beregne og udbetale præcise lønninger til ansatte i både små og store virksomheder. ProLøns lønsystem, der har moderne regnskabssoftware, sikrer en nem dataoverførsel og øjeblikkelig bogføring i virksomhedens regnskab.

For lønansvarlige fjerner ProLøn det komplekse og besværlige for medarbejderen ved at holde styr på barselsregler og indberetningskrav. Systemet administrerer automatisk disse regler. ProLøn er udnævnt som Gazellevirksomhed fem gange siden 2004. De beskæftiger 46 medarbejdere og betjener omkring 11.000 kunder, svarende til 150.000 ansatte.

Hvad er ProLøns mission?

ProLøns mission er at tilbyde enkle løsninger til lønadministration til danske virksomheder. De ønsker at være førende inden for lønservice til især små og mellemstore virksomheder i Danmark. ProLøns team består af dygtige og dedikerede medarbejdere, der bestræber sig efter, at ProLøn skal tilpasse og forbedre deres løsninger i takt med virksomheders voksende behov.

ProLøns værdier

Konkurrencedygtighed: ProLøn forsøger at tilbyde meget værdi for kundens penge, inklusiv gratis support via deres hotline.

Tilgængelighed: Kundeservice er en topprioritet hos ProLøn. De fremhæver, at de prioriterer hurtig respons og minimale ventetider. 

Ekspertise: ProLøns konsulenter har dybdegående kendskab til overenskomster og brancheaftaler og mange års erfaring, hvilket gør dem i stand til at håndtere næsten alle spørgsmål relateret til lønadministration. 

Hjælpsomhed: Problemløsning er en af deres hovedkompetencer, og ProLøn fremhæver, at de altid er klar til at assistere med at rette fejl og løse udfordringer hurtigt og effektivt.

Hvad får man med ProLøn?

ProLøn har en omfattende pakke af tjenester for at gøre lønadministration effektiv og fejlfri. Med ProLøn kan du nemt sende lønsedler direkte til medarbejdernes e-Boks eller email. Systemet understøtter automatisk indberetning til SKAT, ATP, feriepenge og pensionsordninger samt ajourfører arbejdsmarkedspensionernes procentsatser automatisk. ProLøn tilbyder også ProArkiv, en sikker online lagring af alle løndokumenter og transaktioner.

De har også andre faciliteter som håndtering af fritvalgskonto og syge-/helbredstillæg (S/H), afdelingsopdelte konteringsbilag, og automatisk indberetning til diverse fonde som DA-Barsel og udviklingsfonde. ProLøn sikrer også, at du modtager påmindelser om deadlines for lønindberetning før hver lønkørsel, og integrerer med de fleste tidsregistrerings-, HR-, vagtplan- og økonomisystemer.

Ligesom ProLøn kan hjælpe dig med din lønstyring, kan vi i Stadsrevisionen hjælpe dig med din økonomistyring. Vi har +23 revisorer, bogholdere og rådgivere, der alle kan bidrage med kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder. Lad os hjælpe dig med at nå dine mål!

Ønsker du professionel hjælp til din virksomheds økonomistyring?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med certificeret og specialiseret faglighed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvilke lønsystemer har ProLøn?

ProLøn har designet lønsystemer til at imødekomme enhver virksomheds behov, uanset størrelse og branche. Systemerne er udviklet til at være brugervenlige og tilgængelige fra alle enheder – PC, smartphone eller tablet – og inkluderer ubegrænset personlig support.

ProLøn Basis

ProLøn Basis er ideelt for virksomheder uden brancheforeningsmedlemskab, og tilbyder et robust online lønsystem udstyret med alle de nødvendige moderne funktioner for lønadministration. Kunder på ProLøn Basis nyder godt af gratis personlig support, som er kåret til Danmarks bedste.

ProLøn-Branche

For virksomheder tilknyttet brancheforeninger tilbyder ProLøn Branche en løsning skræddersyet til de specifikke aftaler og regler i din branche. Når du vælger ProLøn Branche, opretter vi din virksomhed og alle dine medarbejdere i systemet, så du er sikret en sømløs integration.

ProLøn-Administrator

ProLøn Administrator er perfekt for dem, der håndterer lønadministration på vegne af andre virksomheder. Denne løsning giver dig mulighed for at oprette og administrere kunder og lønkørsler fra et fælles interface, med gratis adgang til vores team af professionelle lønkonsulenter.

ProLøn-Kurser

ProLøn Kurser tilbyder regelmæssige kurser i ‘Mit ProLøn’ systemet. Dette er ideelt for nye eller kommende brugere, eller dem der ønsker at blive mere dygtige til programmets grundlæggende og avancerede funktioner.

Hvilket lønsystem skal man vælge hos ProLøn?

Når du skal vælge et lønsystem fra ProLøn, afhænger det bedste valg af din virksomheds specifikke behov. ProLøn tilbyder forskellige lønsystemer: ProLøn-Basis, ProLøn-Branche, og ProLøn-Administrator, hver især designet til at imødekomme forskellige krav og situationer.

ProLøn-Basis er ideelt for virksomheder, der ikke er tilknyttet en brancheforening. Dette system leverer alle nødvendige funktioner for effektiv lønadministration uden specifikke branchebindinger.

ProLøn tilbyder det skræddersyede ProLøn-Branche til virksomheder, der er medlemmer af en brancheforening. Dette system er tilpasset de unikke krav og regulativer i de forskellige brancher, som ProLøn har etableret samarbejde med. Dette sikrer en nøjagtig og regelkonform lønhåndtering.

Hvis du står for lønadministrationen for andre virksomheder, er ProLøn-Administrator den ideelle løsning. Dette system er udstyret med funktioner, der understøtter administration af flere virksomheders lønninger gennem et enkelt interface.

Hvad koster ProLøn?

Når det kommer til ProLøns priser, tilbyder firmaet en enkeltstående prispakke, der inkluderer alt nødvendigt for at håndtere løn. Dette inkluderer fri adgang til løneksperter. Prisen varierer afhængigt af flere faktorer, herunder virksomhedens størrelse, antal ansatte, og eventuelle specielle systemkrav.

Selvom der er en omkostning forbundet med at anvende et lønsystem som ProLøn, skal dette ses som en investering i virksomhedens drift. Et effektivt lønsystem reducerer den tid og de ressourcer, der bruges på lønadministration, hvilket frigør ressourcer til andre profitable aktiviteter. 

Vil du have frigjort ressourcer til at gøre det, du er god til? Lige præcis det kan et effektivt regnskabssystem gøre for dig. Lad os i Stadsrevisionen stå for din bogføring og dit årsregnskab – så kan du fokusere på at nå dine mål! Vi har +1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter – skal du være en af dem?

Mangler du skræddersyet hjælp til din virksomheds økonomistyring?

Kontakt os – en af Danmarks hurtigst voksende – for hjælp med tilfredshedsgaranti.

ProLøns priser er konkurrencedygtige og tilbyder betydelige besparelser i forhold til traditionel lønhåndtering. For eksempel starter prisen pr. lønseddel fra 19,5 DKK, plus omkostninger til forsendelse, som varierer baseret på valgte metode (E-boks: 4,5 DKK, Mit.dk: 2,5 DKK). 

Derudover varierer abonnementsprisen afhængig af antal ansatte, med priser, der spænder fra 125 DKK pr. måned for 1-4 ansatte til 956 DKK pr. måned for virksomheder med over 100 ansatte.

ProLøn tilbyder også rabatter på lønsedler fra den 75. lønseddel i samme lønkørsel, med en nedsat pris på 9,75 DKK pr. lønseddel. Yderligere konsulentydelser er tilgængelige til en timepris på 1.280 DKK.

Disse priser er indhentet fra ProLøns hjemmeside pr. maj 2024, og de er derfor kun vejledende.  Det anbefales derfor altid at kontakte ProLøn direkte for de mest aktuelle priser og yderligere detaljer.

Hvordan kan man skifte til ProLøn?

Skiftet til ProLøn er lavet til at være så enkelt og ubesværet som muligt. Med ProLøns professionelle onboardingteam ved din side, får du al den nødvendige assistance til opsætningen og til overgangen til dit nye ProLøn-lønsystem. Processen er hurtig og effektiv, så du kan have dit nye system kørende allerede til den næste lønperiode. 

Deres team står klar til at hjælpe med oprettelse af din virksomhed og medarbejdere, indhentning af skattekort, og integration med andre IT-systemer. ProLøns dedikerede lønsupport er tilgængelige, så de kan besvare alle dine spørgsmål, både under opstarten og som løbende support.

Log ind på Mit ProLøn for at få det store overblik

Når du er kunde hos ProLøn, får du adgang til portalen ‘Mit ProLøn’, hvor du nemt kan logge ind med dit firmanavn, brugernavn og kodeord. Herfra får du et komplet overblik over alle vigtige oplysninger, som kommende deadlines og lønudgifter, samt adgang til diverse brugervenlige funktioner inkluderet i dit ProLøn-abonnement. For dem, der ønsker yderligere indsigt i lønadministration eller specifikke funktioner i ProLøn, tilbydes der regelmæssigt kurser, der er designet til at styrke dine kompetencer.

Hvad er ProLøns vurdering på Trustpilot?

ProLøns kunders feedback på Trustpilot er en god indikator for den tillid og tilfredshed, som ProLøn har opnået blandt sine brugere, som roser dem for at være et pålideligt lønsystem og fremragende kundesupport. Hvis du overvejer ProLøn som din løsning for lønadministration, kan disse vurderinger give en nyttig indsigt i andre virksomheders oplevelser og tilfredshed med ProLøn.

Hvad er den nye lov om tidsregistrering?

Den nye lovgivning vedtaget af Folketinget kræver, at alle arbejdsgivere i Danmark fra den 1. juli 2024 skal implementere et tidsregistreringssystem. Denne lovændring følger en EU-dom fra 2019, som fastslår, at alle EU-medlemsstater skal sikre, at arbejdsgivere anvender et pålideligt system til tidsregistrering for at dokumentere overholdelse af arbejdstidsreglerne.

Ifølge disse regler må medarbejdere ikke arbejde mere end et gennemsnit på 48 timer om ugen over enhver periode på fire måneder. Derudover er medarbejdere sikret 11 sammenhængende hviletimer hver 24. time og krav på mindst én fridag om ugen. Denne lovgivning stammer fra en sag anlagt af den spanske fagforening CCOO mod Deutsche Bank, hvor EU-domstolen afgjorde, at tidsregistrering er afgørende for at sikre medarbejdernes rettigheder.

For at overholde loven skal de systemer, som arbejdsgiverne vælger, opfylde specifikke krav: De skal være objektive, pålidelige og tilgængelige. Systemerne skal nøjagtigt kunne registrere daglig og ugentlig arbejdstid, typisk ved at notere ankomst- og afgangstider. Desuden skal medarbejderne have adgang til deres egne tidsregistreringsoplysninger, og dataene skal opbevares i mindst fem år.

ProLøn kan være en god hjælp for virksomheder, der ønsker at sikre overholdelse af arbejdstidsreglerne samtidig med, at de effektiviserer deres løn- og tidsregistreringsprocesser. Ved at vælge ProLøn kan virksomheder nemt tilpasse sig de nye lovgivningskrav.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om ProLøn

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Et ProLøn lønsystem er en avanceret digital platform, der effektiviserer og automatiserer processen med at beregne og udbetale løn til medarbejdere. ProLøn-lønsystemet sikrer nøjagtighed og overholdelse af lovgivningen ved at integrere med relevante regnskabs- og HR-systemer. ProLøn tilbyder funktioner som automatisk opdatering af skattesatser, integration med tidsregistrering og adgang til realtidsdata, hvilket gør det til et uundværligt værktøj for enhver virksomhed.

ProLøn er ejet af en større organisation, der specialiserer sig i udvikling og vedligeholdelse af softwareløsninger til lønadministration. ProLøn drives af et team af eksperter inden for økonomi og teknologi, som kontinuerligt arbejder på at forbedre og opdatere systemet for at imødekomme kundernes behov og de nyeste lovgivningsmæssige krav.

Prisen på ProLøn varierer afhængigt af virksomhedens størrelse og de specifikke funktioner, der kræves. ProLøn tilbyder forskellige abonnementsplaner, der passer til små, mellemstore og store virksomheder. Det anbefales at kontakte ProLøn direkte for at få et detaljeret tilbud baseret på virksomhedens specifikke behov..

Lønkørsel i ProLøn bør planlægges i overensstemmelse med virksomhedens lønpolitik og de gældende lovgivningsmæssige krav. Mange virksomheder foretrækker at udføre lønkørsel månedligt, men ProLøn tilbyder fleksibilitet til at tilpasse lønkørsel efter virksomhedens behov, herunder ugentlige eller 14-dages lønkørsler.

For at oprette en lønseddel i ProLøn skal man først logge ind i systemet med sine brugeroplysninger. Herefter navigerer man til sektionen for lønkørsel, hvor man kan indtaste eller bekræfte de relevante data for hver medarbejder, herunder arbejdstimer, fravær, tillæg og andre kompensationer. ProLøn automatiserer beregningerne og sikrer, at alle lønoplysninger er korrekte og opdaterede i overensstemmelse med gældende lovgivning. Til sidst kan lønsedlerne genereres og distribueres elektronisk via e-mail eller eBoks, hvilket sikrer en hurtig og sikker levering til medarbejderne.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her:

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

business woman or accountant who are using a calculator to calculate business data Accounting docume

Om ProLøn

ProLøn er et nemt og brugervenligt lønsystem, der er integrerbart med forskellige systemer. Det er designet til at effektivisere lønarbejdet og mindsker risikoen for fejl. ProLøn tilbyder tre forskellige løsninger: ProLøn-Basis, ProLøn-Branche og ProLøn-Administrator, som hver især er tilpasset forskellige behov og brancher. ProLøn Tid er et nyt tidsregistreringssystem, der gør det muligt at registrere tid, udlæg, kørsel, fravær og andet direkte ind i lønsystemet, hvilket yderligere forenkler lønprocessen​​​​​​.

ProLøn tilbyder en række funktioner, som understøtter en effektiv lønadministration. Disse funktioner omfatter automatisk nulindberetning til SKAT, håndtering af tillæg og fradrag, ferie- og feriefri regnskab, ferieregnskab, årskørsel og årsafstemning. Derudover inkluderer systemet afspadseringsregnskab, masseredigering, muligheden for at generere CSV-filer til bogføring, og integration med andre IT-systemer. ProLøn sikrer også automatisk modtagelse af skattekortoplysninger fra SKAT og giver et hurtigt overblik over indtastet løn, som kan bruges til godkendelse. Med ProArkiv får brugerne en nem og overskuelig opbevaring af løninformationer, og systemet tilbyder også et lønbibliotek med lønguider og relevante regler og aftaler​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​.

Prisen for at bruge ProLøn kan beregnes på deres hjemmeside, hvor interesserede kan udfylde en formular for at få en skræddersyet prisberegning

Funktioner

Tre tilpassede løsninger: ProLøn-Basis, ProLøn-Branche, og ProLøn-Administrator.
ProLøn Tid til registrering af tid, udlæg, kørsel, fravær direkte ind i lønsystemet.
Funktioner inkluderer automatisk nulindberetning til SKAT, håndtering af tillæg og fradrag, ferie- og feriefri regnskab.
Årskørsel, årsafstemning, afspadseringsregnskab, masseredigering, og CSV-generering.
Integration med andre IT-systemer og automatisk modtagelse af skattekortoplysninger fra SKAT.
Hurtigt overblik over indtastet løn til godkendelse og nem opbevaring af løninformationer med ProArkiv.
Lønbibliotek med lønguider, relevante regler og aftaler, og skræddersyet prisberegning via hjemmesideformular.
Business woman hand using laptop with bank savings account application, account or saving money or

Skal du have hjælp til regnskab?

Hos Stadsrevisionen er vi altid klar til at hjælpe dig med dit regnskab. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om dit regnskab.