Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Moneyflow

Moneyflow er en innovativ dansk fintech-virksomhed, som tilbyder løsninger designet til at forbedre likviditeten for virksomheder ved at give dem mulighed for tidligt at frigøre midler bundet i udestående fakturaer.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Moneyflow?

Moneyflow er en innovativ dansk fintech-virksomhed, som tilbyder løsninger designet til at forbedre likviditeten for virksomheder ved at give dem mulighed for tidligt at frigøre midler bundet i udestående fakturaer. Dette koncept, også kendt som faktura-finansiering, hjælper virksomheder med at overvinde udfordringer med likviditetsstyring og forbedrer deres cash flow ved at give dem hurtig adgang til kapital, som ellers ville være bundet indtil fakturaens betalingsfrist.

Bag Moneyflow står et team af erfarne finansielle eksperter og teknologientusiaster med en vision om at gøre finansielle tjenester mere tilgængelige og forståelige for virksomhedsejere. Dette team arbejder på at tilbyde en brugervenlig platform, der integrerer med eksisterende regnskabssystemer for at gøre processen så effektiv og smertefri som mulig.

Fordelene ved at bruge Moneyflow inkluderer forbedret likviditet, reduceret ventetid på betalinger, og en mere stabil økonomi, der gør det muligt for virksomheder at planlægge og investere i fremtiden med større sikkerhed.

Hvad er en fintech-virksomhed?

En fintech virksomhed er en virksomhed, der anvender moderne teknologi til at levere finansielle tjenester. Målet er at gøre finansielle transaktioner mere effektive, tilgængelig og ofte billigere end traditionelle finansielle institutioner. Fintech dækker over en bred vifte af tjenester, herunder betalinger, bankvæsen, investering, forsikring og crowdfunding.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvornår kan du anvende Moneyflow?

Du kan få finansieret dine fakturaer, hvis de er udstedt til kunder med et dansk CVR-nummer og fakturabeløbet ligger mellem 100 og 250.000 DKK inkl. moms. Derudover er det nødvendigt, at kunden har modtaget og betalt en faktura fra dig inden for det seneste år.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Moneyflow

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Moneyflow er en fintech-tjeneste, der tilbyder likviditetsforbedring ved at finansiere udestående fakturaer.

Virksomheder med danske kunder, der har et CVR-nummer, kan bruge Moneyflow.

Fakturaer skal være mellem 100 og 250.000 DKK inkl. moms, og kunden skal have betalt en faktura indenfor det sidste år.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: