Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Legal Desk

Legal Desk er en dansk virksomhed, som tilbyder juridisk sikring til både private og erhvervskunder. Læs mere om virksomheden og hvilke ydelser de tilbyder her.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Legal Desk?

Legal Desk er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i at tilbyde automatiserede formularer, så du nemt og hurtigt kan oprette juridisk bindende dokumenter online. Som kunde hos Legal Desk, får du adgang til en brugervenlig platform, der transformerer komplekse juridiske procedurer til enkel og tilgængelig selvhjælp. 

Legal Desk gør det muligt at undgå dyre advokatregninger ved selv at kunne skabe gyldige juridiske dokumenter. Dette innovative tilbud gør Legal Desk til et værdifuldt alternativ til traditionelle juridiske tjenester. Ved at vælge Legal Desk, får både private og virksomheder mulighed for at nyde friheden til selv at håndtere deres juridiske dokumenter uanset forudgående kendskab til jura. Dette er især gavnligt for små virksomhedsejere, iværksættere og familier, der søger at sikre deres juridiske rettigheder uden den store økonomiske byrde.

Legal Desk arbejder kontinuerligt på at udvide og forbedre sine tjenester for at sikre, at både individer og virksomheder har adgang til overkommelige, pålidelige og letforståelige juridiske løsninger. Denne tilgang har gjort Legal Desks til en betroet partner i juridisk rådgivning. 

Ligesom Legal Desk fungerer som en pålidelige partner inden for juridisk rådgivning, står vi hos Stadsrevisionen klar til at hjælpe dig med økonomisk støtte og rådgivning.

Har du brug for professionel hjælp til økonomien?

Kontakt Stadsrevsionen for certificeret og specialiseret faglighed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvem står bag Legal Desk?

Legal Desk blev grundlagt i 2016 af Anders Lyager Kaae og Simon Eklund, der begge er uddannede jurister fra Københavns Universitet. Anders og Silom har med deres dybdegående juridiske ekspertise og passion for teknologi formået at revolutionere måden, hvorpå juridiske tjenester tilbydes. Anders og Simon så et klart behov for en mere tilgængelig og brugervenlig løsning inden for den juridiske sektor og skabte derfor Legal Desk.

Legal Desk er ikke kun et produkt af deres akademiske baggrund, men også af deres ønske om at demokratisere adgangen til juridiske dokumenter. Med Legal Desk har de effektiviseret processen, så både enkeltpersoner og virksomheder hurtigt og sikkert kan skabe juridiske dokumenter, der er skræddersyet til individuelle behov. Dette innovative initiativ har gjort Legal Desk til en førende udbyder inden for online juridiske tjenester i Danmark.

Gennem Legal Desk tilbyder Anders og Simon en platform, der kombinerer juridisk præcision med enkelhed og tilgængelighed. Legal Desk fortsætter med at vokse og udvikle sig, altid med fokus på at tilbyde pålidelige og overkommelige juridiske løsninger, der opfylder nutidens krav.

Legal Desks mission

Hvorfor skal jura være så kompliceret? Dette spørgsmål stillede grundlæggerne af Legal Desk sig selv tilbage i 2014. Efter at have arbejdet som advokater i to af Danmarks største advokatfirmaer og afsluttet deres juridiske uddannelse i henholdsvis 2009 og 2010, blev det klart, at der var et markant behov. Mange tøver med eller undgår helt at tage hånd om deres juridiske sikkerhed – hvad enten det drejer sig om dem selv, deres familie eller deres virksomhed. Dette har skabt et præstedømme inden for juraen, hvor traditionelle advokater agerer som gatekeepers til juridisk beskyttelse for almindelige mennesker. Legal Desk identificerer dette som et vigtigt problem for samfundet.

Legal Desks mission er at gøre jura tilgængelig for enhver. Økonomiske eller geografiske begrænsninger skal ikke forhindre adgang til nødvendig juridisk hjælp. Derfor er det vigtigt at opklare misforståelser og myter om jura gennem oplysning og rådgivning. Legal Desk bistår med at facilitere optimale beslutninger for individer, familier og virksomheder.

Legal Desks mål er at blive førende inden for digitale juridiske produkter. Dette vil de opnå gennem vedvarende forbedring og udvikling af tjenester for at sikre den bedst mulige service. 

Hvilke ydelser tilbyder Legal Desk?

Legal Desk er bygget på fire centrale grundprincipper, der definerer deres digitale platform og danner grundlaget for kundeoplevelsen:

  • Juridiske ydelser skal være nemt tilgængelige for alle.
  • Juridiske ydelser skal ikke være begrænset af kundens geografiske placering.
  • Juridiske ydelser skal formidles i et sprog, som er letforståeligt for enhver.
  • Juridiske ydelser skal være prisvenlige, så alle har råd til dem.

Grundlæggerne af Legal Desk, Anders Lyager Kaae og Simon Eklund, brugte deres erfaringer som advokater til at identificere disse fælles behov og udvikle en platform, der tilbyder automatiserede juridiske tjenester til både private og erhvervskunder. Ved at automatisere disse tjenester, har Legal Desk gjort det muligt at tilbyde disse ydelser til en pris, der kun er en brøkdel af, hvad traditionelle advokater ville tage.

Legal Desk tilbyder en bred vifte af automatiserede standardydelser. Blandt de mest populære dokumenter findes Direktørkontrakt, Fremtidsfuldmagt, Børnetestamente og Testamente. Hver af disse dokumenter er designet til at opfylde specifikke juridiske krav og sikrer, at kunderne kan håndtere deres juridiske behov med tillid og præcision. Ved at vælge Legal Desk får kunderne adgang til pålidelige og omkostningseffektive juridiske løsninger, der gør en forskel i deres daglige liv og forretninger.

Hvis du har brug for hjælp til din virksomheds økonomi, kan du få professionel hjælp hos Stadsrevisionen. Vores erfarne team af revisorer ved, at hvert enkelt firma er unikt, og derfor kræver skræddersyede råd og en individuel tilgang.

Ønsker du professionel hjælp til at optimere din virksomheds økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen og få en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi kan lære hinanden at kende og diskutere dine behov og mål.

Sådan bruger du Legal Desk

På legaldesk.dk kan du nemt og effektivt oprette juridiske dokumenter som ægtepagt, fremtidsfuldmagt eller selskabsdokumenter ved hjælp af intelligente formularer. Disse formularer er designet til at tilpasse sig, mens du udfylder dem, hvilket sikrer, at det endelige dokument nøje afspejler din specifikke situation og dækker dine unikke behov.

Processen starter med, at du udfylder den relevante formular på Legal Desk. Når du har indtastet alle nødvendige oplysninger, ledes du videre til betalingsprocessen. Efter betaling får du øjeblikkelig adgang til det færdige dokument. Skal dokumentet underskrives, tilbyder Legal Desk en funktion til digital underskrivning, som både er nem og sikker at anvende.

Hvis der er behov for yderligere sagsbehandling, giver Legal Desk dig mulighed for at følge hele processen gennem et personligt dokumentarkiv kaldet “Mine Dokumenter”. Her kan du altid se status på sagsbehandlingen og blive opdateret, hvis der er handlinger, du skal foretage. På denne måde holder Legal Desk dig fuldt informeret gennem hele processen, og du har konstant overblik over dine juridiske dokumenter og deres status.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Legal Desk

Legal Desk er en dansk virksomhed, der tilbyder automatiserede formularer, der gør det muligt for dig hurtigt og let at skabe juridisk bindende dokumenter online. Som kunde hos Legal Desk får du adgang til en nem at bruge platform, der gør komplicerede juridiske processer simple og tilgængelige for selvbetjening.

Legal Desk er etableret og ejet af grundlæggerne Anders Lyager Kaae og Simon Eklund. Deres fælles vision og juridiske ekspertise har været drivkraften bag virksomhedens succes og fortsatte vækst.

I dansk retssprog bruges betegnelsen “advokat” om juridiske professionelle, der har ret til at repræsentere klienter i retten. Historisk set var en “sagfører” også en betegnelse for en jurist, men denne titel er nu mindre almindelig og erstattet af “advokat”. Funktionelt er de to betegnelser meget lignende, men “advokat” er den mere almindeligt anvendte titel i dagens Danmark.

Legal Desk tilbyder automatiserede formularer, der er designet til at skabe juridisk bindende dokumenter. Disse formularer er intelligent opbyggede til at tilpasse sig brugerens specifikke situation og sikrer dermed, at dokumenterne opfylder alle nødvendige juridiske krav. Virksomheden arbejder kontinuerligt på at opdatere sine tjenester i overensstemmelse med gældende dansk lov.

Legal Desk tilbyder en bred vifte af juridiske dokumenter, der er vigtige både for privatpersoner og erhvervskunder. Blandt de mest populære dokumenter kan du finde direktørkontrakt, fremtidsfuldmagt, børnetestamente og testamente. Platformen gør det muligt at oprette disse dokumenter hurtigt og tilpasset individuelle behov, hvilket gør Legal Desk til en værdifuld ressource for dem, der ønsker at håndtere deres juridiske anliggender selv.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: