Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank, en kundeejet dansk bank, er kendt for sin personlige tilgang, lave gebyrer og unikke fordele for medlemmerne. Den tilbyder et bredt spektrum af finansielle tjenester til både private og erhvervskunder. Læs meget mere om Lån & Spar Bank og dens forskellige tilbud og priser i dette indlæg.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Lån & Spar Bank?

Lån & Spar Bank blev først grundlagt i 1880 og har derfor en lang historie som en institution, der blev etableret “af fællesskabet, for fællesskabet”. Oprindeligt kaldet Laane og Sparekassen for Embeds- og Bestillingsmænd, var det en visionær gruppe af borgere, anført af den anerkendte Brygger Jacobsen, der lagde fundamentet for Lån & Spar Bank. Lån & Spar skabte en finansiel institution, som gav almindelige mennesker muligheden for at låne penge under rimelige vilkår – en praksis som dengang primært var forbeholdt samfundets elite.

Selvom Lån & Spar havde en relativt ydmyg start, og i dag har skiftet navn til Lån & Spar, har de forsøgt at vedligeholde deres vision om at støtte danskerne til en sundere økonomi stadig den samme. Med hovedkontor og 24 filialer spredt over Storkøbenhavn, Fyn og Jylland, og med 544 engagerede ansatte pr. januar 2024, står Lån & Spar stærkt i det danske finansielle landskab.

Lån & Spars fokus på fællesskabet og personlig rådgivning

Lån & Spar Bank har bevaret sin tilgang til bankvirksomhed ved at arbejde tæt sammen med mere end 50 fagforeninger. Mange af fagforeningerne er også en del af bankens ejerkreds. Lån & Spars tætte forbindelse til fagforeningerne sikrer, at banken kan tilbyde skræddersyede fordele og rådgivning, der er direkte tilpasset medlemmernes unikke behov og situationer. Denne praksis bekræfter bankens rolle som en sand partner for sine kunder, hvilket – Lån & Spar håber – giver dem en følelse af ejerskab og tillid til deres finansielle beslutninger.

Ved at lytte opmærksomt og engagere sig dybt i hver enkelt kundes personlige økonomiske drømme, håber Lån & Spar’s team af rådgivere at levere rådgivning, der ikke bare er kompetent, men også personlig. Dette skaber et miljø, hvor kunderne oplever større frihed og fleksibilitet med deres økonomi, hvilket Lån & Spar betegner som fundamentet for at være “kundens personlige bank”.

Lån & Spars ledelse og fremtidsvisioner

Lån & Spar har en tostrenget ledelsesstruktur, som omfatter en bestyrelse og en direktion. Bestyrelsen for Lån & Spar står for de strategiske beslutninger omkring bankens vision, mission og langsigtede mål, mens direktionen håndterer den daglige ledelse og sikrer, at bankens strategier implementeres effektivt. Som en bank, der er dybt rodfæstet i historiske værdier og samtidig orienteret mod fremtiden, fortsætter Lån & Spar med at innovere og tilpasse sig en verden i konstant forandring. Dette gør de i forsøget på at sikre, at de kan fortsætte med at opfylde deres løfte om at støtte hver enkelt kundes økonomiske velvære, både nu og i fremtiden.

Lån & Spar Bank ønsker at berige deres kunders privatøkonomi, og de tager stolt skridtet videre end bare at se deres kunder som tal i et regnskab. Med en kernevision om at fungere som en personlig bank, sætter Lån & Spar en ære i at forstå og imødekomme hver enkelt kundes unikke behov. Gennem deres partnerskaber med diverse fagforeninger styrkes denne mission, idet de kan tilbyde dybdegående og relevant rådgivning, der er skræddersyet til at opfylde netop de behov, deres medlemmer har.

Hos Lån & Spar Bank er det en prioritet, at kundens bankoplevelse er både bekvem og intuitiv. Banken fokuserer på at udvikle innovative finansielle produkter, der skal gøre det daglige bankliv lettere for kunderne. Hver eneste dag er dedikeret til at sikre, at kunder føler sig værdsatte og forstået. Ved at lytte intensivt og tage den nødvendige tid til hver kunde, sikrer Lån & Spar, at alle kunder får en dybdegående og personlig service. Samarbejdets kraft er central i bankens tilgang, hvor de sammen arbejder hen mod det fælles mål om at maksimere kundens økonomiske potentiale.

Hvilke digitale tjenester tilbyder Lån & Spar?

Lån & Spar Bank tilbyder et samlet sæt af digitale selvbetjeningsværktøjer, der matcher de førende finansielle institutioner i Danmark. Dette inkluderer løsninger som MobilePay, netbank, og mobilbank, der alle er designet til at forenkle og effektivisere den finansielle hverdag for bankens kunder.

En særlig fordel i Lån & Spar’s digitale arsenal er Zapp-appen, som tilbyder en række unikke funktioner, der adskiller banken fra konkurrenterne. Med Zapp kan kunderne nemt sende beskeder direkte til deres bankrådgiver og planlægge møder. Dette værktøj gør det også muligt at vedhæfte vigtige dokumenter før møder, hvilket sikrer, at rådgiveren er fuldt forberedt og kan tilbyde den mest relevante og effektive rådgivning. Dette system af moderne kundeinteraktion er en del af Lån & Spar’s engagement i at tilbyde ekstraordinære og tilgængelige banktjenester.

Hvad tilbyder Lån & Spar Bank?

Lån & Spar Bank tilbyder en bred vifte af finansielle tjenester, der omfatter klassiske bankaktiviteter for både private og erhvervskunder. Uanset om det drejer sig om vejledning og rådgivning inden for boligkøb, bilfinansiering, investeringer, pension eller forsikringer, vil Lån & Spar gerne assistere. Banken har desuden mulighed for at tilbyde billån og boliglån samt hjælp til at konsolidere forsikringer gennem deres samarbejdspartnere.

Lån & Spar Bank er dedikeret til at give kunderne omfattende support, hvilket inkluderer både rådgivning og lånefaciliteter. Dette er en afgørende fordel for kunder, der står over for store finansielle beslutninger og søger sikkerhed og klarhed i processen. Denne del er lavet i 2024 og er et estimat fra de tilgængelige oplysninger online. For direkte hjælp og sparring vil vi altid rådgive dig til at kontakte en revisor eller banken direkte for at hjælpe dig bedst muligt i gang. Revisorerne i Stadsrevisionen har + 8 års erfaring og står klar til at rådgive dig i din proces med dit regnskab i et eventuelt bankskifte.

Ønsker du professionel hjælp under dit bankskifte?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med certificeret og specialiseret faglighed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Boligfinansiering hos Lån & Spar Bank

Når det kommer til finansiering af boligkøb, tilbyder Lån & Spar Bank flere fleksible lånemuligheder:

Lån & Spar boligprioritet-lånet: Dette tilbyder finansiering på op til 95% af boligens værdi. Renten er variabel og afhænger af både lånebeløbet og de specifikke vilkår for lånet.

Lån & Spar boligprioritet fast rente: Dette giver mulighed for en lånefinansiering med en fast rente, som afhænger af lånebeløbets størrelse og belåningsprocenten. Her kan op til 95% af ejendommens værdi finansieres.

Lån & Spar prioritetskredit: Dette er tilgængeligt for finansiering op til 80% af ejendommens værdi med en variabel rente, der tilpasser sig markedets udvikling.

Andelsboliglån fra Lån & Spar Bank

For potentielle andelsboligkøbere tilbyder Lån & Spar Bank attraktive finansieringsmuligheder:

Lån & Spar andelsprioritet: Denne mulighed med variabel rente tillader låntagere at finansiere op til 100% af boligens værdi.

Lån & Spar andelsprioritet med fast rente i 10 år: Denne giver andelsboligkøbere sikkerhed med en fast rente, også op til 100% af boligens værdi.

Bilfinansiering gennem Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank tilbyder en række valgmuligheder når det kommer til bilfinansiering, hvilket gør det nemmere for kunderne at vælge det lån, der passer bedst til deres behov:

LSBprivat bil og LSBprivat billån med medlemsfordele har begge en variabel rente, der tilbyder fleksibilitet.

Billån med mindre end 20% i udbetaling: Denne kan vælges med både variabel og fast rente, hvilket giver mulighed for tilpasning til forskellige finansielle situationer.

Billån med mere end 20% i udbetaling: Denne tilbyder ofte lavere renter, især når der lægges en større udbetaling på bordet.

Derudover tilbyder banken et billån med medlemsfordele, hvor kunden kan vælge mellem variabel eller fast rente, afhængigt af deres præferencer.

Studiekonto hos Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank tilbyder en studiekonto, som er blandt de mest fordelagtige i Danmark for studerende. Denne konto adskiller sig ved at give en ekstraordinær rente på 5% på de første 20.000 kr. indsat. Denne fordel er tilgængelig for medlemmer af partnerorganisationer, der vælger at samle deres privatøkonomi hos Lån & Spar. Efter de første 20.000 kr. tilbyder kontoen en rente på 1,5%. Disse tilbud gælder op til tre år efter uddannelsens afslutning, og alle renter er variable, gældende fra den 27. november 2023.

Studiekontoen inkluderer flere attraktive fordele, såsom:

Et gratis Visa/Dankort, som kan anvendes i alle danske pengeautomater uden gebyr.

Et gratis Mastercard, som er ideelt for internationale studierejser eller ophold i udlandet.

Ingen gebyrer for valutaveksling hos Lån & Spar, hvilket gør det økonomisk at rejse eller handle i fremmed valuta.

Muligheden for at hæve euro i KONTANTENS pengeautomater uden ekstra omkostninger, både med Visa/Dankort og Mastercard Debit.

Disse fordele gør Lån & Spar Bank’s studiekonto til et attraktivt valg for studerende, der ønsker at få mest muligt ud af deres bankforhold under og efter deres uddannelse.

Vil du gerne fokusere 100% på det mest fordelagtige for din egen eller din virksomheds økonomi i dit bankskifte? Overlad bogføringen og dit regnskab til os i Stadsrevisionen. Vi har +1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Mangler du hjælp i din proces med et eventuelt bankskifte?

I Stadsrevisionen tilbyder vi hjælp, der altid har tilfredshedsgaranti.

Lån & Spar Bank på Trustpilot

Når det kommer til kundetilfredshed, er Lån & Spar Bank vurderet positivt på Trustpilot. Med en rating på 4.7 ud af 5, baseret på over 2.000 anmeldelser, fremstår banken som en pålidelig og værdsat finansiel partner. Denne høje score afspejler bankens forpligtelse til at yde god service og understøtter deres engagement i at møde kundernes behov og forventninger på alle planer. 

Den positive modtagelse på Trustpilot er en indikation af, at kunderne værdsætter den personlige tilgang og de specialiserede produkter, som Lån & Spar tilbyder, og at banken fortsat er dedikeret til at levere høj kvalitet i alle deres finansielle tjenester.

Hvad koster det at være kunde i Lån & Spar?

At være kunde hos Lån & Spar Bank indebærer typisk en fast omkostning forbundet med håndteringen af konti og betalingskort. Dog varierer disse omkostninger afhængigt af kundens engagement og relationer med banken. Det kan betyde, at visse kundegrupper nyder godt af væsentlige økonomiske fordele.

Hvem betaler ikke for kort og konti i Lån & Spar?

Lån & Spar Bank tilbyder gratis konti og kort til bestemte kundegrupper, som opfylder en eller flere af følgende betingelser:

Medlemmer af ejer-fagforeninger eller organisationer: Hvis du har en LSBprivat 5% konto eller en studiekonto og samtidig er medlem af en af de fagforeninger eller organisationer, der ejer Lån & Spar, vil du ikke blive opkrævet for hverken kort eller konti.

Kunder med et betydeligt forretningsomfang: Kunder, der har et samlet forretningsomfang på mindst 300.000 kr. hos Lån & Spar, hvad enten det drejer sig om lån, investeringer eller indlån, kan også kvalificere sig til gratis konti og kort. 

Unge kunder: Alle personer i alderen 0-27 år tilbydes ligeledes gratis konti og kort som en del af bankens ungdomstilbud.

Erhvervskunder med LSB Business eller LSB Business+ aftaler: Disse kundekategorier nyder også godt af gratis konti.

Lån & Spars særlige fordele for medlemmer af ejer-fagforeninger

At være medlem af en af de mere end 50 fagforeninger, som ejer en del af Lån & Spar Bank, indebærer mere end bare økonomiske fordele. Som medejer af banken sikres medlemmerne gratis adgang til alle kontotyper. Dette er en del af de mange medlemsfordele, som Lån & Spar ønsker at tilbyde, for at understrege værdien af fællesskab og samarbejde.

Hvad er de aktuelle priser hos Lån & Spar Bank?

Selvom nogle kunder nyder godt af gratis tjenester, opdaterer Lån & Spar Bank løbende deres prisliste på hjemmesiden for at sikre gennemsigtighed omkring bankens omkostningsstruktur. Det er vigtigt for både nuværende og potentielle kunder at holde sig informeret om de seneste opdateringer for 2024, som kan påvirke deres økonomiske planlægning.

Lån & Spar Bank arbejder kontinuerligt på at balancere omkostningerne med en værdifuld service, hvorved de sikrer, at alle kunder, uanset deres økonomiske situation eller baggrund, føler sig værdsatte.

Priser for konti og kort

Angivet i kr. 

Én eller flere konti

50 kr. hver 3. måned

Mastercard Standard

250 kr. om året

Mastercard Debit

250 kr. om året

Visa/Dankort

250 kr. om året

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Lån & Spar Bank

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Det er meget op til den enkelte kunde at vurdere, hvad der er en god bank. Lån & Spar Bank er dog anerkendt som en god finansiel institution i Danmark. Ifølge en undersøgelse fra 2022, hvor 4.379 danskere deltog, rangordnede respondenterne Lån & Spar Bank som den bank, de var mest tilfredse med og havde størst tillid til. Denne data fra Loyalty Groups undersøgelse understreger Lån & Spar Banks stærke position på markedet.

Som kunde hos Lån & Spar Bank vil omkostningerne variere afhængigt af dine specifikke behov og den type produkter og tjenester du vælger. Lån & Spar tilbyder konkurrencedygtige priser og har en transparent prisstruktur, hvor du kan finde detaljerede oplysninger direkte på deres hjemmeside eller ved at kontakte banken direkte. Lån & Spar er dedikeret til at levere værdi gennem deres tjenester, hvilket også afspejles i deres konkurrencedygtige gebyrer og priser.

Lån & Spar Bank er ejet af en række danske fagforeninger og deres medlemmer, hvilket gør banken unik i dens struktur. Denne ejerform styrker Lån & Spar Banks fokus på medlemsinteresser og understøtter bankens mission om at tilbyde fordelagtige vilkår og personlig service til sine kunder. Som kundeejet bank er Lån & Spar dybt forankret i et princip om at arbejde for og med sine medlemmer, hvilket bidrager positivt til bankens service og produktudbud.

Når det gælder om at finde den bank med de laveste gebyrer, er Lån & Spar Bank ofte blandt de mest konkurrencedygtige valg på det danske marked. Lån & Spar Bank er kendt for sin gennemsigtighed og fair prissætning, hvor mange af deres konti og tjenester tilbydes uden høje gebyrer. Det er vigtigt at sammenligne de forskellige banktilbud grundigt, og her står Lån & Spar Bank stærkt som en af de førende banker, der tilbyder lave gebyrer og høj kundetilfredshed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: