Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Kompasbank

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Kompasbank?

Kompasbank ønsker at reformere banksektoren med en enkel, transparent tilgang, som gavner alle. De fremhæver hos dem selv, at de ønsker at støtte danske små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i at udnytte deres potentiale fuldt ud. De forsøger at udføre denne indsats gennem avanceret teknologi, der gør dem i stand til at tilbyde forbedret rådgivning, skræddersyede finansieringsmuligheder og innovative tjenester, der accelererer SMV’ernes vækst og succes.

Derudover tilbyder Kompasbank attraktive rentesatser til private danskere, hvilket har til formål at gavne deres personlige økonomi, men også understøtter landets økonomiske fremgang. Investeringer fra private indskud anvendes direkte til at booste væksten hos SMV’er, hvilket bidrager til jobskabelse og udvikling i samfundet.

Hvad er kompasbanks grundlæggende værdier?

Som Danmarks førende erhvervsbank for SMV’er, sætter kompasbank en ære i at facilitere hurtigere finansiel adgang og levere overlegen rådgivning samt digitale løsninger. Deres mål er at være den foretrukne finanspartner for danske SMV’er, så de kan realisere deres vækstpotentiale effektivt.

Kompasbank - ERHVERV

Kompasbank er dedikeret til at tilbyde fleksible finansieringsmuligheder fra DKK 500.000 til DKK 25 millioner, med en hurtig behandlingsproces og tilpasning til den enkelte virksomheds behov.

Kompasbank - PRIVAT

Hos Kompasbank kan privatkunder nyde godt af en af markedets mest attraktive renter, med op til 3,40% p.a., som bidrager til både personlig opsparing og samfundsmæssig vækst.

Hvad er kompasbank navigator?

Kompasbank navigator er en innovativ digital B2B-markedsplads designet specifikt for SMV’er. Platformen tilbyder adgang til et bredt udvalg af pålidelige partnere inden for HR, salg, bæredygtighed, administration, økonomi og markedsføring, hvilket frigør værdifuld tid for virksomhederne.

Vil du gerne fokusere 100% på det mest fordelagtige for din virksomheds økonomi i dit bankskifte? Overlad bogføringen og dit regnskab til os i Stadsrevisionen. Vi har +1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Mangler du hjælp i din proces med et eventuelt bankskifte?

Kontakt os – en af Danmarks bedst bedømte – for skræddersyet hjælp.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Fleksible erhvervslån hos kompasbank

Med kompasbank kan virksomheder opnå vækst gennem finansiering skræddersyet til deres specifikke behov. Vores erhvervslån varierer typisk mellem DKK 500.000 og DKK 25.000.000, hvilket giver mulighed for skalerbare og tilpassede løsninger til hver enkelt virksomheds vækstplaner.

Hvad er kompasbanks sparemuligheder?

Kompas Fast

Kompasbank præsenterer “Kompas Fast”, som er en attraktiv mulighed for dem, der søger en stabil og sikker afkastning på deres opsparing. Med “Kompas Fast” kan du vælge en bindingsperiode, der passer til dine finansielle mål, fra 6 måneder op til 36 måneder. Du vil nyde godt af en fast rentesats gennem hele perioden, hvilket sikrer dig forudsigelighed i dine investeringer.

Alle indskud op til 100.000 euro (ca. 750.000 kr.) er sikret af indskydergarantien. Det er vigtigt at bemærke, at beløb over denne grænse ikke er dækket. Med “Kompas Fast” er der ingen skjulte omkostninger eller gebyrer, og du kan starte din opsparing med et indskud på mellem 100.000 kr. og 3.000.000 kr.

Kompas Variabel

For dem, der foretrækker fleksibilitet, tilbyder Kompasbank “Kompas Variabel”. Denne konto tilbyder en variabel rentesats, som tillader dig at nyde godt af potentielt højere renter, samtidig med at du har adgang til dine midler med kort varsel. Kontoen kan opsiges med 31 dages varsel, hvilket giver dig frihed til at tilpasse din opsparing efter dine behov.

Sammenligning af Kompas Fast og Kompas Variabel

Den primære forskel mellem “Kompas Fast” og “Kompas Variabel” ligger i renten og tilgængeligheden af midlerne. “Kompas Fast” sikrer en fast rente gennem hele bindingsperioden, mens “Kompas Variabel” tilbyder en rente, der kan ændre sig, men giver større fleksibilitet i adgangen til dine penge.

Sådan opretter du en opsparingskonto hos Kompasbank

Det er både enkelt og hurtigt at oprette en opsparingskonto hos Kompasbank. Processen starter på Kompasbanks hjemmeside, hvor du klikker på “Kom i gang”-knappen. Herefter vil du blive guidet igennem registreringsprocessen, som tager under 5 minutter. Du skal anvende dit MitID og vælge den ønskede type opsparing, samt besvare nogle få spørgsmål for at fuldføre din kontooprettelse.

Vil du gerne finde ud af, om du kan optimere dine og din virksomheds skatteforhold, således at du muligvis kan lave en større opsparing? Hos Stadsrevisionen kan vi hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Er du klar til at optimere dine skatteforhold?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med certificeret og specialiseret faglighed.

Hvordan ansøger man om et erhvervslån hos Kompasbank?

At ansøge om et erhvervslån hos Kompasbank er en simpel proces. For at påbegynde din låneansøgning, skal du klikke på “Book møde”-knappen på Kompasbanks hjemmeside. Udfyld derefter dine kontaktinformationer for at arrangere et personligt møde. Kompasbank tager initiativ til at kontakte dig for at aftale et møde, hvor I sammen kan gennemgå lånebehov og muligheder. Kompasbank er kendt for sin effektivitet og kan ofte præsentere en låneløsning inden for blot 48 timer.

Er det sikkert at lave erhvervslån i Kompasbank?

Kompasbank er en dansk bank, som overholder alle relevante danske og internationale kapitalkrav. Under tilsyn af Finanstilsynet sikrer Kompasbank, at alle operationer er i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning og internationale standarder for finansielle virksomheder.

Skal man skifte bank, hvis man vil have Kompasbank?

Det er ikke nødvendigt at skifte bank for at optage et lån hos Kompasbank. De kan etablere et samarbejde med din nuværende bank og stiller ikke krav om bankskifte. Kompasbank fokuserer på fleksible løsninger og samarbejde, der komplementerer dine eksisterende bankforbindelser.

Hvordan er databehandling og -opbevaring hos Kompasbank?

Kompasbank benytter den nyeste teknologi til at drive en effektiv og sikker bankvirksomhed. De tilbyder personlig rådgivning til vores erhvervskunder, og al dokumentation håndteres digitalt. Som finansielt institut opfylder Kompasbank alle lovmæssige krav til sikker udveksling af dokumenter. Deres politikker for databeskyttelse er strenge, og de følger de samme regler for beskyttelse af persondata som andre virksomheder, sikrende at dine data håndteres med største sikkerhed og fortrolighed.

Hvordan er kompasbank vurderet på TrustPilot?

Pr. maj 2024 har Kompasbank opnået en vurdering på 3,8 på Trustpilot, hvilket kategoriserer banken som god. Denne vurdering afspejler kundernes generelle tilfredshed og tillid til Kompasbank.

Ansvarsfraskrivelse: Dette indlæg er lavet med henblik på at vejlede og informere. Det kan derfor ikke erstattes med direkte information fra Kompasbank selv, hvorfor vi opfordrer til at kontakte dem direkte for de mest korrekte tilbud.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Kompasbank

Kompasbank er ejet af en gruppe private investorer og finansielle institutioner, der alle bidrager til at drive Kompasbanks vision om at være en foretrukken finansiel partner for både privatpersoner og virksomheder i Danmark.

Ja, Kompasbank er fuldt dækket af den danske indskydergarantiordning. Dette betyder, at alle indskud i Kompasbank op til 100.000 euro (ca. 750.000 kr.) er sikrede, hvilket giver Kompasbanks kunder tryghed i tilfælde af bankens insolvens.

For at oprette en opsparing i Kompasbank skal du besøge Kompasbanks hjemmeside og klikke på “Kom i gang”-knappen. Herfra vil du blive guidet gennem en enkel oprettelsesproces, hvor du skal bruge dit MitID, vælge den ønskede opsparingstype og besvare nogle basis spørgsmål. Processen er designet til at være hurtig og brugervenlig, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at spare op i Kompasbank.

Kompasbank har opnået en rating på 3,8 på Trustpilot pr. maj 2024, hvilket placerer dem i kategorien “god”. Denne vurdering reflekterer tilfredsheden blandt Kompasbanks kunder og understreger bankens engagement i at levere høj kvalitet og god kundeservice.

Kompasbank Navigator er en innovativ digital platform tilbydes af Kompasbank, der fungerer som en B2B-markedsplads for små og mellemstore virksomheder. Denne service giver virksomheder adgang til et væld af ressourcer og tjenester indenfor HR, salg, bæredygtighed, økonomi og markedsføring. Kompasbank Navigator er designet til at frigøre tid og ressourcer for virksomheder, så de kan fokusere på vækst og udvikling. 

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her:

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Om Kompasbank

Kompasbank er en digital bank i Danmark, der fokuserer på at servicere små og mellemstore virksomheder (SMV’er). De tilbyder hurtig adgang til finansiering, skræddersyede erhvervslån, rådgivning og digitale løsninger. Deres digitale markedsplads, Kompasbank Navigator, giver adgang til en række partnere inden for områder som HR, salg, bæredygtighed, administration, økonomi og markedsføring. Desuden tilbyder de opsparingskonti til private med konkurrencedygtige renter, som er gebyrfrie og dækket af indskydergarantien.

Skal du have hjælp til at finde en fintech løsning?

Hos Stadsrevisionen er vi altid klar til at hjælpe dig med fintech løsningerb. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om fintech løsninger.