Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Jutlander Bank

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Jutlander Bank?

Jutlander Bank var en dansk bank, der blev etableret i 2014 gennem en fusion af Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro. Hovedkontoret lå i Hobro, og banken lagde stor vægt på personlig kundeservice, hvor både kunder og ansatte havde et nært forhold. Som resultat af fusionen bevarede Jutlander Bank sine lokale rødder og værdier, hvilket styrkede deres tilknytning til lokalsamfundene.

Jutlander Bank tilbød en bred vifte af finansielle produkter og løsninger til både private og erhvervskunder. 

For privatkunder omfattede tilbuddene blandt andet digitale selvbetjeningsløsninger som MobilePay og MyWallet, der gjorde det nemt at håndtere daglige transaktioner og kontaktløse betalinger. Desuden tilbød banken rådgivning om forsikringer, pensioner, boligkøb og forskellige typer af lån, hvilket sikrede kunderne en helhedsorienteret økonomisk rådgivning.

Banken lagde stor vægt på gennemsigtighed og præcis information om gebyrer. Dette betød, at kunderne altid kunne få detaljerede oplysninger om omkostninger forbundet med eksempelvis bilfinansiering eller andre låneprodukter, hvilket skabte tillid og tryghed hos kunderne.

Erhvervskunder var også en vigtig del af Jutlander Banks kundegrundlag. Banken henvendte sig primært til iværksættere og landmænd, idet de fokuserede på at tilbyde finansiering til nye virksomheder med holdbare forretningsplaner. Jutlander Bank betragtede landbruget som en central del af deres identitet og var stolte af deres tætte bånd til landmændene. Banken understøttede også det lokale erhvervsliv generelt og spillede en aktiv rolle i at fremme økonomisk vækst og udvikling i de samfund, hvor de opererede.

Som en del af deres engagement i lokalsamfundene deltog Jutlander Bank i forskellige lokale projekter og initiativer, hvilket yderligere cementerede deres position som en bank, der værdsatte og investerede i lokalsamfundets velbefindende.

Gennem deres historie og aktiviteter forblev Jutlander Bank tro mod deres kerneværdier om personlig service, lokal forankring og økonomisk gennemsigtighed. Dette gjorde dem til en betroet finansiel partner for mange danskere, både privatpersoner og erhvervskunder.

Man ønsker naturligvis en bank, man er tryg ved, når det handler om ens hårdt tjente penge. Det samme gør sig gældende for ens revisor. Hos Stadsrevisionen er vi stolte af at kunne tilbyde certificeret og specialiseret faglighed, der sikrer præcision og tillid i alle aspekter af din økonomi. 

Vil du have en revisor, som du kan stole på?

Kontakt Stadsrevisionen i dag og hør mere om, hvordan vi kan gøre en forskel for din økonomi.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Fusion med Sparekassen Vendsyssel

Jutlander Bank gennemgik en sammenlægning og skiftede navn til Sparekassen Danmark i 2021. Dette skete efter en vellykket fusion med Sparekassen Vendsyssel, som blev godkendt af både aktionærerne og Finanstilsynet. Med denne fusion blev Sparekassen Danmark den største garantsparekasse i Danmark.

Hvad er en garantsparekasse?

En garantsparekasse er en selvejende finansiel institution uden aktionærer. I stedet for at udbetale overskud til aktionærer, investeres overskuddet i lokale samfundsprojekter og initiativer.

Sparekassen Danmark

Sparekassen Danmark har omkring 1.500 medarbejdere fordelt på 62 adresser landet over, hvilket gør den til en af de mest tilgængelige finansielle institutioner i Danmark. 

Under ledelse af administrerende direktør Vagn Hansen tilbyder banken finansielle tjenester til både private og erhvervskunder.

Til privatkunder tilbyder banken traditionelle bankkonti som lønkonti, opsparingskonti og pensionskonti. Lån og kreditter inkluderer boliglån, billån og forbrugslån, der giver kunderne mulighed for at finansiere store og små køb. 

Boligfinansiering er en central del af deres tjenester, hvor kunderne får hjælp til boligkøb, realkreditlån og rådgivning omkring boligmarkedet. 

Investeringer er også en væsentlig del, hvor kunderne kan investere i aktier, obligationer og investeringsfonde. Pensionsrådgivning hjælper kunderne med at sikre en økonomisk stabil fremtid gennem forskellige investeringsmuligheder og pensionsplaner.

Der tilbydes forsikringsløsninger til beskyttelse af både personlige og erhvervsmæssige interesser. Erhvervsløsninger inkluderer finansielle løsninger og rådgivning til virksomheder, herunder lån, erhvervskonti og investeringsmuligheder. Banken har også et stærkt fokus på digital banking, hvor kunderne har adgang til online banking, mobilapps og netbanking, hvilket gør det nemt og bekvemt at håndtere deres økonomi.

Som en garantsparekasse fokuserer Sparekassen Danmark på at støtte lokale initiativer og projekter i de samfund, hvor de er. Overskuddet bruges primært til at fremme lokalsamfundets udvikling, hvilket er en central del af deres værdier og mission.

Personlig rådgivning er desuden en hjørnesten i Sparekassen Danmarks servicefilosofi. Banken stræber efter at levere skræddersyet rådgivning, der er tilpasset de individuelle behov og mål for deres kunder. Dette sikrer, at kunderne modtager den bedst mulige økonomiske vejledning, uanset om det drejer sig om daglige bankforretninger eller langsigtede finansielle strategier.

En bankrådgiver kan give dig råd om daglig økonomi, mens en revisor kan foretage en dybere analyse af din økonomiske situation, optimere dine skatteforhold og sikre, at dine regnskaber er i topform. Vi er landsdækkende og lokale. 

Ønsker du at få en økonomisk gennemgang og optimere din økonomi?

Kontakt os i dag og lad vores erfarne revisorer hjælpe dig!

Foreningsservice

Sparekassen Danmarks Foreningsservice er en dedikeret enhed, der tilbyder specialiseret rådgivning og support til foreningskunder. Denne service gør det nemt at håndtere alt fra konti og netbank til bestilling af kort og upload af lovpligtige dokumenter. Foreninger tilknyttes en lokal afdeling, men kan også benytte Foreningsservice for hurtig assistance. Desuden får foreningskunder adgang til Unioo-platformen, som hjælper med dokumenthåndtering og daglige foreningsopgaver. For yderligere hjælp kan foreningskunder kontakte Foreningsservice via e-mail eller telefon.

Kundefordele ved Sparekassen Danmark

Som kunde i Sparekassen Danmark kan du nyde en række attraktive kundefordele, der er tilpasset forskellige livsstadier og økonomiske behov. 

For kunder på basalniveau er der adgang til NemKonto og lønkonto, net- og mobilbank samt betalingskort. 

For unge mellem 18 og 29 år tilbydes personlig rådgiver, gratis Visa/Dankort og Mastercard Standard, gratis selvbetjeningsløsninger, 500 kr. i rabat på Mastercard Guld og Platinum, samt en gave til 18-års fødselsdag. 

Med SparD og SparD Plus får man ingen kontogebyrer, rabat på Visa/Dankort og Mastercard, personlig rådgiver og årlig økonomigennemgang, samt gratis adgang til selvbetjeningsløsninger og specialister i pension, forsikring og investering. 

Fordele for børn og unge inkluderer Spireklubben (0-6 år) og Youngster (7-17 år) med specielle produkter og services. Disse fordele sikrer, at du som kunde får omfattende økonomisk støtte og specialiseret rådgivning, uanset din alder og økonomiske situation.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Jutlander Bank

Jutlander Bank var en dansk bank, som blev etableret i 2014 efter en fusion mellem Sparekassen Himmerland og Sparekassen Hobro.

Den 1. september 2021 blev Sparekassen Danmark dannet som Danmarks største sparekasse med over 1.450 medarbejdere fordelt på 62 lokationer, efter en fusion mellem Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank.

Før fusionen den 1. september 2021, der skabte Sparekassen Danmark, hed parterne Sparekassen Vendsyssel og Jutlander Bank.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: