Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

home

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er home?

home er en stor ejendomsmæglerkæde i Danmark, der blev etableret den 1. august 1989. Med en årlig omsætning på omkring 40 milliarder kroner, har home skabt sin position som en nøgleaktør på det danske boligmarked. Kæden omfatter omkring 185 forretninger fordelt over hele landet og beskæftiger næsten 900 dedikerede medarbejdere. Som en franchisekæde, består home af ca. 120 franchisetagere, hvoraf nogle af de største driver over 10 lokale forretninger. home’s forretninger er ikke blot steder for handel; de er centrale knudepunkter i lokalsamfundet, støttet af tre servicecentre, der effektivt håndterer alt papirarbejde efter salget.

home’s websted, home.dk, tiltrækker ugentligt mellem 800.000 og 1.000.000 besøg, hvor de har et stort engagement i kundeinteraktion online. Hver home-forretning styrker sin lokale forbindelse gennem deres egen Facebook-side, hvilket yderligere understreger home’s forpligtelse til lokalsamfundet.

Som en del af Danske Bank-koncernen, under moderorganisationen Realkredit Danmark, lever home op til strenge standarder for kvalitet og pålidelighed. Ledet af Jens Peter Jensen siden etableringen, har kæden vokset markant, både i antal forretninger og i markedsandel. I 2022 alene solgte home boliger for en samlet værdi af over 68 milliarder kroner, hvilket illustrerer en betydelig vækst og tilstedeværelse i hjemmemarkedet. 

Har du brug for at sætte alt fokus på dit huskøb og processen med det, imens du kører din virksomhed? Lad os i Stadsrevisionen stå for din virksomheds regnskab og bogføring, så du kan fokusere på det, du vil.

Mangler du skræddersyet hjælp til regnskab under din proces med boligkøb?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med 100% tilfredshedsgaranti.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvem driver home?

home-forretningerne drives af franchisetagere og medarbejdere, der er meget engagerede i deres lokale områder. Dette lokale engagement kombineret med dybdegående ekspertise inden for salgsvurdering og boligsalg sikrer, at hver home-forretning ikke blot er det sted, hvor transaktionen foregår, men også et sted med tillid og rådgivning. home’s ejendomsmæglere besidder omfattende erfaring med projektudvikling og projektsalg af diverse boligtyper, herunder lejligheder, rækkehuse og villaer. Derudover tilbyder kæden specialuddannede køberrådgivere, der leverer rådgivning til kunder, der overvejer at købe bolig via andre mæglerfirmaer end home.

Hvilke services tilbyder home?

home Premium

Hos home tilbydes der forskellige pakkeløsninger til boligsalg, herunder ‘home Premium’ og ‘home Basis’. Med en ‘home Premium’-pakke får boligsælgere særlige fordele, såsom fornyelse af tilstandsrapporten og el-installationsrapporten, hvis boligen ikke er solgt inden for de angivne perioder. Tilstands- og el-installationsrapporterne, sammen med energimærket, som er lovpligtige for helårshuse, udarbejdes uden forudbetaling, når du vælger ‘home Premium’. Betaling for disse rapporter kan udskydes op til 90 dage, hvilket giver en finansiel fleksibilitet for sælgeren.

Rapporterne leveres hurtigt – typisk inden for fem hverdage – uanset om du vælger ‘home Premium’ eller den mere prisvenlige ‘home Basis’-pakke. Et unikt supplement til tilstandsrapporten er ‘home SundhedsAttesten’, der tilbyder køberne en dybdegående vurdering af eventuelle kritiske skader på boligen og omkostningerne ved udbedring heraf. Denne rapport tilfører en ekstra dimension af gennemsigtighed og tryghed til købsprocessen, og den kan også fremhæve boligens særlige kvaliteter og fordele for både køber og sælger.

home Makeover

‘home Makeover’ tilbyder en virtuel redesign af din bolig, som vises på home.dk. Denne service bruger eksisterende billeder af din bolig og transformerer dem via 3D-visualisering til at vise, hvordan forskellige ombygninger eller genindretninger kunne se ud. Med ‘home Makeover’ får potentielle købere en visuel fremstilling af boligens potentiale og hvordan ændringerne kan realiseres.

Hver makeoverevaluering inkluderer en professionel vurdering fra en bygningskonstruktør, der sikrer, at alle foreslåede ændringer er teknisk gennemførlige. home tilbyder også muligheden for at få et detaljeret prisoverslag på ombygningen, udført af fagfolk fra lokalområdet. Dette hjælper køberne med at forstå omkostningerne ved at realisere boligens potentiale og understøtter dem i deres investeringsbeslutning.

Hvordan får man køberådgivning hos home?

Hos home tilbydes omfattende køberådgivning, hvor du får tildelt en dedikeret køberrådgiver. Denne ekspert i jura og boligmarkedet vil guide dig gennem hele købsprocessen, fra de indledende faser til den endelige overdragelse. Deres køberrådgivere har et dybtgående kendskab til lokalmarkedet, hvilket sikrer præcis og målrettet rådgivning om både området og specifikke boliger.

De fremhæver selv, at deres service er personlig og omhyggelig; og at de går er ved din side gennem hele processen og sikrer, at alle detaljer bliver håndteret korrekt. Fra prisforhandlinger til afklaring af juridiske spørgsmål som servitutter, sørger din køberrådgiver for, at intet overses, og at din overgang til det nye hjem sker så glidende som muligt.

Home køberådgivning inkluderer en række standardydelser samt forskellige tilvalgsmuligheder, der kan tilpasses efter dine personlige behov og præferencer. For yderligere oplysninger eller for at få et uforpligtende tilbud, kan du kontakte home. Der er mange ting at skulle forholde sig til i sådan en proces – det ved vi godt i Stadsrevisionen, så derfor vil vi gerne hjælpe dig med dit regnskab eller bogføring. I Stadsrevisionen har vi branchebestemte revisorer, der matcher dig og dine behov og kan hjælpe dig i processen!

Ønsker du professionel hjælp?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med certificeret og specialiseret faglighed.

Hvordan vurderes home på Trustpilot?

Pr. april 2024 har home en imponerende score på 4,5 ud af 5 på Trustpilot, hvilket placerer virksomheden i kategorien “fremragende”. Denne høje vurdering er baseret på mere end 4500 anmeldelser fra tilfredse kunder. Denne anerkendelse afspejler home’s engagement i at levere kvalitetsservice og pålidelighed i alle aspekter af boligkøb og -salg, styrket af en solid tillid og tilfredshed blandt brugerne.

Hvad er myhome?

Som kunde hos home får du adgang til myhome, en integreret online platform, der gør det muligt for dig at håndtere din bolighandel bekvemt fra din PC, tablet eller mobil. Med myhome kan du oprette en personlig søgeprofil i home’s køberkartotek, gemme favoritboliger og følge med i din bolighandels fremskridt. Platformen tillader også direkte kommunikation med din home ejendomsmægler samt modtagelse af automatiske opdateringer og beskeder.

Sådan får du adgang til myhome - som sælger

For at få adgang til myhome, skal du registreres som bruger hos home. Dette sker typisk, når du anmoder om en salgsvurdering gennem home. Din lokale home-mægler vil sende dig et aktiveringslink via email, som du kan bruge til at aktivere din adgang. Det anbefales, at du gemmer dette link på din smartphones hjemmeskærm for nem adgang via enhver browser.

Sådan får du adgang til myhome - som køber

For at blive optaget i home’s køberkartotek eller for at oprette en søgeprofil, kan du tilmelde dig direkte på home.dk/køberkartotek. Efter registrering får du adgang til myhome, som du kan tilgå fra enhver PC eller mobil via en browser.

Når man søger en bolig

På myhome kan du se de seneste boliger til salg og modtage notifikationer om nye boliger på markedet. Opret en søgeprofil for at få vist boliger, der matcher dine præferencer, gemme favoritter og tilgå vigtige salgsdokumenter. Platformen giver også et overblik over dine bookingaktiviteter, inklusive tidligere og kommende boligfremvisninger, og muliggør direkte dialog med din ejendomsmægler.

Når man skal sælge sin bolig

Med myhome kan du følge dit boligsalg fra start til slut. Platformen viser både tidligere og kommende aktiviteter, som omfatter boligfremvisninger og møder med din ejendomsmægler. Du kan se og administrere alle relevante salgsdokumenter, få adgang til detaljeret statistik over boligsalget, modtage opdateringer om salgsprocessen og digitalt underskrive nødvendige dokumenter.

Når man skal købe sin bolig

Følg dit boligkøb trin for trin gennem myhome. Platformen holder dig opdateret om alle planlagte og tidligere aktiviteter, inklusiv boligfremvisninger du har deltaget i. Du vil modtage notifikationer, kunne se billeder og plantegninger af den potentielle nye bolig, få adgang til relevante købsdokumenter og kunne foretage digitale underskrifter. Myhome sikrer, at du altid er informeret om status på dit boligkøb.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om home

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

home er tæt forbundet med det danske finansielle landskab gennem sit samarbejde med Danske Bank-koncernen. Denne forbindelse styrker home’s position på boligmarkedet, hvilket giver kunderne adgang til omfattende finansielle services og rådgivning i forbindelse med bolighandler.

home-kæden er ejet af Realkredit Danmark, som er en del af Danske Bank-koncernen. Denne ejerstruktur understøtter home’s fundament i det danske ejendomsmarked og sikrer en stærk integration mellem finansiering og ejendomshandel.

Hos home tilbydes forskellige services, hvoraf nogle kan være solgt eller tilbydes gratis afhængigt af den specifikke aftale. For eksempel kan sælgere under visse pakkeløsninger, som ‘home Premium’, modtage fornyelser af tilstandsrapporten og el-installationsrapporten uden ekstra omkostninger, hvis deres bolig ikke sælges inden for den fastsatte periode.

Reglerne tillader, at du kan sælge fast ejendom indenfor familien efter 15-procentreglen. Dette indebærer, at ejendommen kan handles til en pris, der er op til 15% under eller over den seneste offentlige ejendomsvurdering. Denne fleksibilitet giver mulighed for mere tilgængelige handelsbetingelser indenfor familier og er en del af de nuværende lovmæssige rammer i Danmark.

Home tilbyder professionelle vurderinger af boliger, hvilket er essentielt for både købere og sælgere. Ved at anvende omfattende markedskendskab og data, sikrer home’s eksperter, at du får en præcis og retfærdig vurdering af din ejendom. Dette skridt er afgørende for at fastsætte en realistisk salgspris og for at planlægge eventuelle køb eller salg effektivt.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: