Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvad er forsikringer?

At indgå en forsikringsaftale betyder, at du etablerer en kontrakt med et forsikringsselskab. Dette selskab forpligter sig til at kompensere dig økonomisk under specifikke betingelser, hvis uheldet er ude, eller hvis dine ejendele lider skade. Det er essentielt at forstå, at forsikring er en lovreguleret kontrakt.Når livsomstændighederne ændrer sig, er det essentielt at overveje et forsikringstjek. Sådanne ændringer inkluderer:Du får børn Køb af hus eller lejlighed Anskaffelse af en bilDet er af afgørende betydning at vedligeholde en solid og løbende kommunikation med dit forsikringsselskab. De er eksperter i at vejlede dig om, hvordan du optimalt kan beskytte dig selv og din familie, om nødvendigt, gennem passende forsikringsløsninger.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvordan vælger du den rette forsikring?

At anskaffe en forsikring betyder at investere i en skræddersyet løsning, der er specifikt designet til at imødekomme dine individuelle behov. Det er derfor vigtigt at undgå generaliseringer, især når det kommer til omkostninger. 

Faktorer, der bør overvejes, når du vælger en forsikring, inkluderer:

 • Din involvering i højrisiko sportsgrene
 • Din bils størrelse
 • Typen af tag, der er installeret på dit hus

Prisen for forsikring er ofte et resultat af en grundig risikovurdering.

Opbevar dine kvitteringer og dokumenter dine ejendele med billeder

Skulle uheldet være ude, og du for eksempel oplever et indbrud i dit hjem, er det ofte en udfordring at huske detaljer om alle dine ejendele. At have en detaljeret oversigt over dine ejendele gavner både dig og et forsikringsselskab i en sådan situation.

For at sikre, at du kan bevise ejerskab af de ejendele, du ønsker erstattet, bør du:

 • Tage billeder af dine værdigenstande
 • Opbevare alle dine kvitteringer
 • Huske at gennemgå og opdatere indholdet i kasser og kufferter med personlige ejendele regelmæssigt

Når du gør krav på erstatning fra din forsikring, bliver processen mere strømlinet og lettere for både dig og dem, hvis du har visuelt materiale, der bekræfter, at de pågældende ejendele befandt sig i dit hjem. Det handler ikke om mistillid, men om at sikre, at du modtager den korrekte erstatning i overensstemmelse med din forsikringsaftale.

Hvilke forsikringer er essentielle for virksomhedsejere?

At eje en virksomhed indebærer et ansvar, og der er forskellige forsikringer, som er afgørende for at sikre din virksomheds fortsatte drift og beskytte dens økonomiske stabilitet. Uforudsete hændelser kan medføre betydelige udgifter, hvilket underbygger nødvendigheden af passende dækning.

En arbejdsskadeforsikring er obligatorisk for følgende typer af virksomheder:

 • Iværksætterselskaber
 • Anpartsselskaber
 • Aktieselskaber
 • Enhver anden virksomhedstype med ansatte (bortset fra ejeren og dennes ægtefælle), herunder enkeltmandsvirksomheder

At sikre, at din virksomhed er korrekt forsikret, er ikke blot et juridisk krav, men også en strategisk investering i din virksomheds fremtid og bæredygtighed.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvad indebærer en arbejdsskadeforsikring?

Hvis din virksomhed har en eller flere ansatte, er det et lovkrav at have en arbejdsskadeforsikring. Dette krav gælder også, hvis du driver et aktieselskab eller anpartsselskab, da du i disse tilfælde juridisk set er en ansat i din egen virksomhed og derfor skal have denne type forsikring.

For enkeltmandsvirksomheder er en arbejdsskadeforsikring ikke obligatorisk, medmindre du har ansatte. Dog er det stadig anbefalelsesværdigt at overveje en sådan forsikring for at sikre optimal beskyttelse.

Arbejdsskadeforsikringen træder i kraft, hvis en medarbejder kommer til skade i arbejdstiden. Den omfatter også en dækning for erhvervssygdomme, som beskytter medarbejdere, der udvikler sygdomme eller lidelser som følge af deres arbejdsopgaver eller arbejdsforhold. Forsikringen sikrer økonomisk kompensation og støtte i tilfælde af sådanne hændelser, hvilket hjælper med at minimere de økonomiske og personlige påvirkninger af arbejdsrelaterede skader og sygdomme.

Forsikringer du bør overveje som erhvervsdrivende

Foruden arbejdsskadeforsikringen, som er et lovkrav for de fleste virksomheder, er der flere andre forsikringer, som kan være afgørende for erhvervsdrivendes finansielle sikkerhed og virksomhedens bæredygtighed:

 • Bygningsbrandforsikring
 • Bilforsikring
 • Ansvarsforsikring for motordrevne køretøjer
 • Erhvervsansvarsforsikring

Hvad indebærer en bygningsbrandforsikring?

Hvis du har optaget lån i en bank eller et realkreditinstitut for at finansiere en erhvervsejendom, er det et krav at tegne en bygningsbrandforsikring. Denne type forsikring tjener som en sikkerhed for långiver, idet den garanterer økonomisk kompensation i tilfælde af skader forårsaget af brand, eksplosion eller lynnedslag. Således beskytter en bygningsbrandforsikring både din investering og långivernes interesse ved at sikre, at midlerne er tilgængelige for at dække omkostningerne ved sådanne uforudsete skader.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Hvad indebærer en ansvarsforsikring for motordrevne køretøjer?

Hvis din virksomhed ejer en eller flere firmabiler eller selvkørende arbejdsmaskiner, er det et krav at have dem dækket af en ansvarsforsikring. En arbejdsmaskine forsikring er også nødvendig, uanset om maskinerne udelukkende opererer på din ejendom eller i områder underlagt færdselsloven. Det er vigtigt at sikre, at disse køretøjer og maskiner er inkluderet i din virksomheds ansvarsforsikring for at dække eventuelle skader eller uheld.

Hvad omfatter en erhvervsansvarsforsikring?

Som virksomhedsejer kan du blive holdt ansvarlig for skader, som enten du eller dine ansatte forvolder på kunder eller deres ejendele under arbejdstiden. En erhvervsansvarsforsikring er designet til at give dækning i sådanne situationer.

For eksempel, hvis du driver en rengøringsvirksomhed, kan et uheld, hvor en medarbejder beskadiger en kundes vase, resultere i et krav om erstatning. En erhvervsansvarsforsikring sikrer, at du er økonomisk beskyttet mod sådanne krav.

For virksomhedsejere inden for rådgivning sektoren er en rådgiveransvarsforsikring en tilføjelse, der er værd at overveje. Den tilbyder beskyttelse mod potentielle krav som følge af fejl, udeladelser eller professionel forsømmelse, der kan opstå i løbet af rådgivningsprocessen. Dette lag af forsikringsdækning kan være afgørende for at beskytte din virksomheds økonomiske integritet og omdømme.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Forsikring

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Et forsikringstjek bør overvejes, når der sker væsentlige ændringer i dit liv, såsom at få børn, købe hus eller lejlighed, eller anskaffe en bil. Det sikrer, at din forsikring fortsat er tilpasset dine specifikke behov og omstændigheder.

Du bør tage hensyn til dine individuelle behov og omstændigheder, såsom din deltagelse i høj risikosport, din bils størrelse og typen af tag på dit hus. Disse faktorer spiller en rolle i risikovurderingen, som påvirker prisen på forsikringen.

En arbejdsskadeforsikring er lovpligtig for at beskytte medarbejdere i iværksætterselskaber, anpartsselskaber, aktieselskaber og andre virksomheder med ansatte. Den er essentiel for at dække omkostningerne ved uforudsete hændelser og skader, hvilket sikrer virksomhedens økonomiske stabilitet og langsigtede bæredygtighed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: