Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Flatpay

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Flatpay?

Flatpay tilbyder en omfattende betalingsløsning til virksomheder, som omfatter alt det nødvendige for at håndtere betalinger. Det betyder, at Flatpay leverer en komplet pakke bestående af en betalingsterminal, en betalingsgateway, samt en indløsningsaftale. Når du vælger Flatpay, bliver du guidet igennem hele opsætningsprocessen, hvilket gør det let for din forretning eller virksomhed at starte op med at modtage betalinger. Flatpay er designet til at imødekomme behovene hos alle typer virksomheder, uanset om du står i spidsen for en nystartet virksomhed på udkig efter din første betalingsløsning, eller en veletableret virksomhed på jagt efter en mere omkostningseffektiv løsning.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvordan opererer Flatpay?

Flatpay tilbyder en effektiv og økonomisk betalingsmetode gennem brugen af en enkelt betalingsterminal, navngivet A920Pro, som anvender Androids styresystem. Med et førende sikkerhedssystem sikrer Flatpay, at en bred vifte af de mest anvendte betalingskort kan benyttes trygt og sikkert. Dette sikkerhedssystem er integreret gennem en avanceret processor, hvilket gør det muligt for dine kunder at foretage hurtige og kontaktløse betalinger med lethed.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Fordele ved at anvende Flatpay

At vælge Flatpay som din betalingspartner byder på en række attraktive fordele. For det første er der ingen oprettelsesgebyr, uafhængigt af hvor mange terminaler du har brug for. Yderligere fravær af abonnementskrav betyder, at alt, hvad du behøver for at komme i gang, er inkluderet med Flatpay. En ensartet transaktionsgebyr på kun 0,99 procent gælder for alle korttyper, hvilket gør prisstrukturen enkel og forudsigelig.

Med en terminal, der understøtter 4G, WiFi og Bluetooth, er Flatpay udstyret til at håndtere betalinger under alle forhold. Den overholder fuldt ud gældende lovgivning, og dens kraftfulde processor tillader kørsel af flere apps samtidigt, hvilket tilføjer til systemets fleksibilitet og fremtidssikkerhed.

Flatpay kommer også med en række avancerede funktioner, der gør det til en robust løsning for enhver type forretning. Uanset om du driver en detailhandel, en servicevirksomhed eller noget helt tredje, og er på udkig efter en pålidelig betalingsløsning, er Flatpay værd at overveje. Er du i markedet for at udskifte dit nuværende system, eller ønsker du at opdatere din betalingsinfrastruktur, tilbyder Flatpay en overbevisende løsning, der imødekommer en bred vifte af behov.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

Hyppigt Stillede Spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

En regnskabsanalyse er en gennemgang og udregning af virksomhedens samtlige nøgletal i dens regnskab. Denne analyse fremviser et helhedsbillede af virksomhedens nuværende økonomiske ståsted og er ofte udgangspunkt for en senere værdiansættelse.

For at foretage en regnskabsanalyse skal du undersøge en virksomheds regnskab og udregne essentielle nøgletal baseret på diverse regnskabsposter. Eksempler inkluderer beregning af virksomhedens indtjeningsevne, som kan omfatte overskudsgraden, afkastningsgraden, og forrentning af egenkapitalen.

Formålet med en regnskabsanalyse er at skaffe en dybdegående forståelse af virksomhedens økonomiske helbred baseret på centrale nøgletal. Internt kan den hjælpe med at spotte områder, der trænger til forbedring, mens den eksternt kan være nyttig for potentielle investorer eller købere. Med en sådan analyse kan man afdække, hvad der driver virksomhedens fortjeneste og cashflow – eller finde ud af, hvor disse drivere potentielt kunne komme fra.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: