Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

e-mærket

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er e-mærket?

e-mærket er den mest anerkendte danske certificeringsordning, designet til at gøre e-handel tryg, sikker og gennemsigtig for forbrugerne. Når en virksomhed er e-mærket, betyder det, at den er godkendt og løbende kontrolleret som en sikker og pålidelig e-handelsplatform.

e-mærket er en non-profit organisation, stiftet af anerkendte organisationer som Forbrugerrådet Tænk, Dansk Erhverv og Dansk Industri (DI). Målet med e-mærket er at skabe et sikkert online handelsmiljø, hvor forbrugere kan handle uden frygt for svindel. Denne certificering hjælper også legitime online virksomheder ved at give dem en konkurrencemæssig fordel i et stadigt mere konkurrencepræget marked.

Certificeringsprocessen indebærer en grundig gennemgang af webshoppen, herunder dens handelsbetingelser, persondatapolitik, og generelle købsoplevelse. Webshoppen skal opfylde strenge krav til gennemsigtighed, kundeservice og sikkerhed. Når en webshop er blevet certificeret, modtager den e-mærket, som kan vises på hjemmesiden for at signalere til kunderne, at den er en pålidelig og sikker handelsplatform.

e-mærket tilbyder også løbende support og vejledning til e-mærkede webshops, herunder juridisk rådgivning og opdateringer om nye lovkrav. Dette hjælper webshops med at forblive i overensstemmelse med lovgivningen og fortsætte med at levere en høj standard af kundeservice.

Desuden har e-mærket en køberbeskyttelsesordning, som sikrer forbrugere økonomisk op til 10.000 kr. pr. handel, hvis noget går galt. Dette øger forbrugernes tillid til e-mærkede webshops yderligere.

At handle på en e-mærket netbutik sikrer, at:

 • Du er beskyttet med garantier på op til 10.000 kroner for fysiske produkter, skulle der opstå problemer med svindel.
 • Du klart og tydeligt ved, hvem du handler med, da oplysningerne fremgår direkte af webshoppen.
 • Du let kan tilgå netbutikkens persondatapolitik, så dine personlige oplysninger forbliver sikre.
 • Netbutikken kontrolleres regelmæssigt af e-mærkets juridiske eksperter, sikrende deres fortsatte overholdelse af forbrugeraftalelovens regler.
 • Oplysninger om fortrydelsesret og reklamation er let tilgængelige og lette at forstå.
 • Skulle der opstå uoverensstemmelser, har du adgang til e-mærkets juridiske vejledning ved klagesager. 

 

Apropos certificering, så er vi hos Stadsrevisionen stolte af at tilbyde certificeret og specialiseret faglighed.

Vi har branchebestemte revisorer, så der altid er en, der matcher dig og dit behov.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Sådan spotter du svindel på nettet med E-mærket

Med den hurtige vækst i onlinehandel er der også kommet flere svindel-webshops. Men ved at være opmærksom kan du undgå at blive snydt.

Her er fem tips til at identificere og undgå fup-netbutikker, samt hvordan e-mærket kan hjælpe dig:

 1. Om-os-siden: En troværdig netbutik har ofte en detaljeret ‘om-os-side’ med virksomhedens historie, mission og værdier. Hvis denne side er vag eller mangler, bør du være skeptisk.
 2. For gode tilbud: Hvis et tilbud virker for godt til at være sandt, er det nok det. Vær på vagt over for webshops, der sælger mærkevarer til ekstremt lave priser.
 3. Mistænkelige oversættelser: Dårlige oversættelser, mærkelige formuleringer og stavefejl kan indikere en fup-butik. Se efter sætninger, der lyder som maskinoversættelser.
 4. Webadressens integritet og kryptering: Mange svindlere genbruger gamle webadresser, der ikke passer til butikkens indhold. Tjek også, om webshoppen har en HTTPS-forbindelse. Et hængelås-ikon i browserens adresselinje viser en sikker, krypteret forbindelse.
 5. Betalingsmetode: Brug kreditkort i stedet for debetkort. Kreditkortstransaktioner kan ofte annulleres ved svindel, og pengene trækkes typisk med forsinkelse, hvilket giver mere tid til at opdage svindel.

 

For ekstra sikkerhed kan du handle på e-mærkede webshops. Disse butikker er verificeret og lever op til høje standarder for sikker e-handel. Besøg e-mærkets officielle hjemmeside for en liste over e-mærkede webshops.

Pris for e-mærkning

Prisen for e-mærkets certificeringsordning varierer afhængigt af antallet af ansatte i virksomheden. Gebyret starter ved 699 kr. pr. måned for mindre virksomheder. Prisen kan dog stige for større virksomheder med flere ansatte, da certificeringsprocessen og den løbende kontrol kræver flere ressourcer. Gebyret dækker omkostningerne ved den grundige juridiske gennemgang, løbende support, og andre tjenester, der sikrer, at din webshop overholder de højeste standarder for sikkerhed og kundeservice.

Revisionsfirmaer kan desværre ikke få e-mærket, ellers var vi sikre på at have det. Til gengæld har vi +4,5-4,7 stjerner på Trustpilot. Det er da også meget godt!

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi er tilgængelige alle ugens dage fra kl. 8 til 21.

e-mærkets 'Sikker Shopping'-Værktøj

For at gøre onlinehandel sikrere og mere gennemsigtig har e-mærket, i samarbejde med TrygFonden, introduceret et innovativt værktøj designet til at identificere og markere fup-webshops. Med dette værktøj installeret, vil brugere kunne få umiddelbare indikationer i deres Google-søgeresultater og direkte på hjemmesider: fup-webshops bliver fremhævet med et rødt advarselsikon, mens certificerede butikker fremtræder med det velkendte e-mærke. ‘Sikker Shopping’-værktøjet er frit tilgængeligt og kan downloades direkte fra e-mærkets officielle hjemmeside.

 

Hvorfor er 'Sikker Shopping' vigtig?

For at gøre onlinehandel sikrere og mere gennemsigtig har e-mærket, i samarbejde med TrygFonden, introduceret et innovativt værktøj designet til at identificere og markere fup-webshops. Med dette værktøj installeret, vil brugere kunne få umiddelbare indikationer i deres Google-søgeresultater og direkte på hjemmesider: fup-webshops bliver fremhævet med et rødt advarselsikon, mens certificerede butikker fremtræder med det velkendte e-mærke. ‘Sikker Shopping’-værktøjet er frit tilgængeligt og kan downloades direkte fra e-mærkets officielle hjemmeside.

 

e-mærkets services

Deres produkter tæller en række services til danske forbrugere og webshops, der sørger for sikre og gennemskuelige online-handler, beskytter forbrugerne mod online kriminalitet, og virksomhederne mod uhensigtsmæssige kundesager.

 

e-mærkets certificeringsproces: e-mærkets certificeringsproces består af flere trin for at sikre gennemsigtighed og klar kommunikation på webshops. Først gennemgår en tilknyttet jurist webshoppen for at sikre, at den lever op til e-mærkets kriterier. Herefter implementeres nødvendige justeringer baseret på gennemgangsdokumentet, som fokuserer på tydelige oplysninger om webshoppen, nem adgang til persondatapolitik, gennemskueligt købsflow, og klare informationer om levering, fortrydelse og reklamation. Efter en afsluttende gennemgang bliver webshoppen certificeret og kan anvende e-mærket.

 

e-mærkets køberbeskyttelse: e-mærkets køberbeskyttelse giver økonomisk sikring på op til 10.000 kr. pr. handel, hvis en e-mærket webshop ikke lever op til sine forpligtelser. Det dækker tilfælde som manglende levering, manglende refusion ved berettiget fortrydelse, og manglende kompensation ved anerkendt reklamation. Køberbeskyttelsen gælder op til to år efter købet, men dækker ikke tvivlsomme krav, økonomiske tab dækket andre steder, eller tab fra lukkede eller konkursramte virksomheder. For at få hjælp skal sagen oprettes inden 60 dage efter afvisning fra webshoppen.

 

e-mærkets medlemunivers: e-mærkets Medlemsunivers tilbyder et omfattende udvalg af ressourcer til webshopejere. Det inkluderer juraguides, der hjælper med at navigere lovgivningen, tips om effektiv markedsføring, og vejledning i god forretningspraksis. Medlemsuniverset er designet til at støtte e-mærkede virksomheder i at optimere deres online tilstedeværelse og sikre overholdelse af lovkrav, samtidig med at de forbedrer deres kundeservice og markedsføringsstrategier. Derudover er der adgang til ekspertrådgivning og opdateret information om relevante emner inden for e-handel.

 

e-mærkets juridiske service til webshops: e-mærkets juridiske service for webshops tilbyder omfattende juridisk vejledning skræddersyet til e-handel. Medlemmer får ubegrænset adgang til juridisk rådgivning, certificering af webshoppen, løbende servicetjek, og udførlige juraguides. Dette sikrer, at webshops overholder alle relevante love og regler, såsom e-handelsloven, købeloven, og markedsføringsloven. Yderligere fordele inkluderer telefonisk vejledning og tilpasset undervisning i e-handelsjura, hvilket giver webshop-ejere ro i sindet og frihed til at fokusere på deres forretning.

 

e-mærkets gratis sagsbehandling for forbrugere: e-mærkets gratis sagsbehandling er en tjeneste, der tilbyder hjælp til forbrugere, hvis de oplever problemer med en e-mærket webshop. Når en kunde føler sig dårligt behandlet eller ikke kan få opfyldt deres rettigheder, kan de indgive en klage til e-mærket. Herefter træder e-mærkets juridiske eksperter ind for at vurdere sagen og tage kontakt til webshoppen for at finde en løsning. Denne service er gratis for forbrugere og sikrer, at de får en fair behandling. Tjenesten dækker problemer som manglende levering, defekte produkter og manglende refusioner. Det overordnede mål er at sikre, at handel på e-mærkede webshops sker på en fair og gennemsigtig måde, hvilket styrker forbrugertilliden til e-handelsmarkedet.

 

e-mærkets SIKKER SHOPPING: SIKKER SHOPPING er et initiativ fra e-mærket i samarbejde med TrygFonden, designet til at beskytte forbrugere mod falske webshops. Gennem en browserudvidelse til Chrome advares brugerne tydeligt mod svindelshops direkte i deres Google-søgeresultater, samtidig med at e-mærkede, pålidelige webshops fremhæves. Denne service hjælper forbrugerne med at træffe sikre valg online og reducere risikoen for at blive snydt.e-mærkets kundescore: e-mærkets kundescore er et anmeldelsessystem, hvor kun verificerede kunder kan give feedback på deres købsoplevelse. Dette sikrer ærlige og pålidelige anmeldelser, da det kun er faktiske kunder, der kan bedømme webshoppen. Systemet har en høj svarprocent og giver et retvisende billede af kundetilfredsheden. Anmeldelserne integreres i e-mærke-widgeten på webshoppen, og webshop-ejere kan vælge, hvordan og hvor de vil vise scoren. Kundescore bidrager til troværdighed og gennemsigtighed for både webshops og deres kunder.

 

e-mærkets fragtscore: e-mærkets fragtscore er et værktøj, der måler og viser, hvor hurtigt en webshop afsender ordrer. Det beregner, hvor lang tid det tager fra modtagelse til afsendelse, og præsenterer denne information i en procentscore baseret på de seneste 12 måneders data. Scoren hjælper med at øge gennemsigtigheden og troværdigheden over for kunderne ved at demonstrere pålidelig leveringstid. Fragtscoren er integreret i e-mærke-widgeten på webshoppen og kan tilpasses i design og placering.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om E-mærket

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

E-mærket er en certificeringsordning designet til at beskytte forbrugere mod svindel ved online handel. Mærkningsordningen sikrer, at netbutikker overholder en række forbrugerbeskyttende retningslinjer, og e-mærkede butikker gennemgår løbende kontrol. Når du ser mærket på en webshop, betyder det, at virksomheden regelmæssigt bliver kontrolleret for at sikre overholdelse af forbrugeraftalelovens regler.

e-mærket er en nonprofit organisation, stiftet i 2000 af Dansk Erhverv, Dansk IT, Forbrugerrådet Tænk, FDIH, Dansk Industri, Finans Danmark og HK.

Prisen starter ved 699 kr. pr. måned. Fra og med andet år falder den til 549 kr. pr. måned.

En e-mærket webshop har et gennemsigtigt købsflow med synlige handelsbetingelser, herunder betaling, levering og fortrydelsesret. Du kan klage gratis og få op til 10.000 kr. i køberbeskyttelse.

SIKKER SHOPPING er en browserudvidelse, der advarer mod svindelshops og viser e-mærkede webshops i dine Google-søgeresultater. Den kan tilføjes til din browser med et enkelt klik.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: