Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Sådan sikrer du din virksomhed med et digitalt kasseapparat

Forstå betydningen af at skifte til skybaserede kassesystemer og deres rolle i moderne forretning.

I takt med teknologiens fremskridt ser vi en stadig stigende tendens mod digitalisering af virksomheders processer. Fra 2024 vil visse brancher være underlagt ny lovgivning, som kræver at de implementerer digitale kasseapparater for at sikre korrekt afregning af skat og moms.

Samtlige partier i Folketinget står enigt bag dette skridt, da de mener, at et digitalt kasseapparat kan være nøglen til at identificere de virksomheder, som forsøger at omgå skattereglerne.

Den digitale æra er her, og ved at implementere et online POS-system (bemærk: Point Of Sale-system) i din forretning, kan du fremtidssikre din virksomhed.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Online POS-systemer

En cloud-baseret POS-løsning tilbyder en integreret tilgang til at administrere din forretning, hvor alle dine krav og behov mødes i et enkelt, letanvendeligt system. Kompleksiteten i din daglige drift reduceres betydeligt, da en sådan løsning ikke blot er et opgraderet kasseapparat, men et omfattende forretningssystem, der giver et helhedsblik over din virksomheds operationer.

Udover at facilitere transaktioner giver et online POS-system dig adgang til værdifulde data og informationer om dit lager og ordrer. Funktioner som automatisk bogføring, oprettelse af arbejdskort, håndtering af bestillinger og meget mere er lige ved hånden.

I en tid præget af intens konkurrence, med en markant vækst i produktionsvirksomheder, e-handelsplatforme og detailhandel, er nøglen til succes at frigøre tid til aktiviteter, der skaber værdi og fremmer vækst. Med et digitalt kasseapparat, der er onlinebaseret, er du ikke blot i overensstemmelse med de kommende reguleringskrav, men placerer også din virksomhed i en stærk position for fremtidig ekspansion.

Den tilgængelighed og fleksibilitet, som et internetforbundet kassesystem tilbyder, betyder, at din forretning er tilgængelig fra enhver placering – være sig på værkstedet, ved kunden eller mens du er på farten.

At investere i et online POS-system er ensbetydende med at investere i de ressourcer og værktøjer, der kan maksimere din virksomheds potentiale og værdi.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Altid opdateret

I en verden, hvor det digitale terræn kontinuerligt ændrer sig, er der også en løbende udvikling i kravene til din software og de opgaver, et kassesystem skal kunne håndtere. Online POS-systemer opdateres og forbedres konstant for at sikre, at de forbliver relevante og effektive, så du ikke sidder fast med et forældet og kostbart system, der ikke længere møder din branches standarder.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

I front med det bedste

Med et online POS-system kan du beskytte din virksomhed på alle områder. De fleste udbydere tager udgangspunkt i en “best-of-class” strategi, der gør det muligt at integrere systemet med andre programmer, hvilket yderligere letter din daglige drift. For eksempel kan din webshop og fysiske lager kommunikere med hinanden, hvilket giver dig et omfattende overblik over din lagerstatus.

Online POS-systemer præsenterer således et væld af muligheder for din forretning. Ved at udnytte internettets fulde potentiale træder du ind i et dynamisk landskab, der hurtigt og fleksibelt kan justere sig efter skiftende behov, nye regler og forrentningskrav.

At være online betyder, at din forretning er fremtidssikret på enhver måde. Du er forberedt og rustet til at møde fremtidens udfordringer, innovationer og ændringer i branchestandarder og krav, hvilket giver dig en konkurrencefordel i et digitalt kasseapparat-orienteret marked.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Digital kasseapparat

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

For at forberede dig på de nye krav i 2024, bør du overveje at overgå til et online POS-system snarest. Dette vil sikre compliance med lovgivningen, effektivisere din forretningsprocesser og sikre nøjagtig indberetning af moms og skat.

Et online POS-system integrerer alle dine forretningsbehov i én løsning, forenkler din daglige drift og giver et omfattende overblik over din virksomhed. Det tilbyder automatisk bogføring, realtidsdata om varelager og ordrer samt adgang til din forretning fra enhver placering, hvilket øger effektiviteten og fleksibiliteten markant.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: