Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Den Jyske Sparekasse

Den Jyske Sparekasse er en prominent finansiel institution i Danmark, kendt for at være landets førende sparekasse.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad kendetegner Den Jyske Sparekasse?

Den Jyske Sparekasse er kendt som et velrenommeret dansk pengeinstitut, som gennem årene har etableret sig som en solid sparekasse. Den har opnået sin position som Danmarks mest fremtrædende sparekasse gennem flere fusioner, en udvikling der tog fart efter den globale finanskrise i 2008. I en tid hvor den teknologiske udvikling spiller en central rolle, har Den Jyske Sparekasse ikke blot fulgt med trenden, men også været innovativ. Sparekassen prioriterer elektronisk selvbetjening højt og fortsætter med at forbedre og udvide disse tjenester.

Den Jyske Sparekasse har omkring 360 medarbejdere og 100.000 kunder.

Banker og sparekasser – forstå de primære forskelle

Der er stadig mange i Danmark, der ikke helt forstår forskellen mellem en bank og en sparekasse. For mange kan forskellen synes minimal, idet både banker og sparekasser tilbyder lignende produkter og tjenester. Efter finanskrisen i 2008 gennemgik flere sparekasser transformationer til banker, hvilket blev forstærket af fusioner, der ændrede den oprindelige struktur og drift af sparekasser.

Banker opererer som aktieselskaber, hvor egenkapitalen er sammensat af indtjeningen samt indskudt aktiekapital. Aktierne for disse institutioner handles på børsen og er underlagt svingninger i kursværdien, drevet af flere variabler. Bankers primære mål er at generere profit, hvilket sikrer tilfredshed blandt aktionærerne via udbyttebetalinger og vækst i aktiekursen.

På den anden side er sparekasser, herunder Den Jyske Sparekasse, selvejende enheder, der opererer uden en ejerkreds, der kræver en andel af overskuddet. Organisatorisk set skelner sparekasser sig ved deres dedikation til samfundets bedste og demokratiske principper. I en sparekasse har ingen enkelt kapitalejer beslutningsmagt, hvilket understreger en mere fællesskabsorienteret tilgang.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Digitale initiativer

Med den hurtige udvikling indenfor digitalisering har vi oplevet en næsten unison bevægelse blandt danske pengeinstitutter mod at inkorporere digitale løsninger. Dette skridt er blevet essentielt for at bevare deres position på markedet, hvilket i høj grad involverer implementering af digitale selvbetjeningstjenester.

Den Jyske Sparekasse skiller sig ud ved at tilbyde en bred vifte af digitale tjenester, der ikke kun gør bankforretninger lettere og mere tilgængelige, men også giver kunderne en chance for at spare på gebyrer, der normalt ville være forbundet med personlige besøg i banken. Netbanken hos Den Jyske Sparekasse er lige så funktionel som en traditionel bankfilial. Her kan kunderne håndtere dokumenter, overføre midler, afregne regninger, investere i værdipapirer og meget mere.

Et unikt træk ved Den Jyske Sparekasse er, at adgang til netbanken ikke nødvendigvis kræver NemID, hvilket adskiller sig fra mange andre banker, hvor dette er en standard sikkerhedsprocedure. Dette fleksible login findes også på sparekassens mobilbank, der fungerer som en mobilversion af netbanken.

På trods af et stærkt fokus på digitalisering, understreger Den Jyske Sparekasse vigtigheden af den personlige kontakt og opretholder derfor en række fysiske filialer strategisk placeret rundt om i landet for at betjene kunder, der foretrækker personlig service.

Historien og Evolutionen af Den Jyske Sparekasse

Den Jyske Sparekasse har gennemgået en markant transformation siden dens oprindelse, takket være en række strategiske fusioner. Sparekassen blev etableret i 1872 under navnet Grindsted-Grene og Omegns Laane- og Sparekasse, og startede sin rejse som en garantsparekasse.

En række nøgle fusioner har formet Den Jyske Sparekasses identitet og struktur:

 • I 1989 blev en milepæl nået, da sparekassen fusionerede med Bording Sparekasse, hvorefter den skiftede navn til Den Jyske Sparekasse.
 • I 2007 fortsatte ekspansionen med en fusion med Jelling Sparekasse.
 • To år senere, i 2009, blev Sparekassen Løgumkloster også en del af Den Jyske Sparekasse.
 • En betydelig udvidelse fandt sted i 2012, da Sparekassen fusionerede med både Sparekassen Farsø og Sparekassen i Skals, og erhvervede Spar Salling.

I juni 2018 markerede Den Jyske Sparekasse en ny æra, da den transformerede til et aktieselskab med aktionærer. Dette skridt blev fulgt op med en børsnotering i november 2018, cementerende sparekassens position i den finansielle sektor.

Kundetilfredshed i Centrum hos Den Jyske Sparekasse

Kundeforhold og personlig service er hjørnestenene i Den Jyske Sparekasses forretningsmodel. Sparekassen går langt for at sikre, at kunderne ikke bare føler sig værdsatte, men også oplever skræddersyet service, der er tilpasset deres unikke behov og økonomiske situation. Direkte kommunikation mellem kunden og sparekassen prioriteres højt, hvilket fremmer en mere personlig og engageret kundeoplevelse.

At blive kunde hos Den Jyske Sparekasse er designet til at være en smidig proces. Sparekassen har en dedikeret tilgang for at gøre overgangen så let som mulig for dem, der ønsker at skifte deres finansielle partner. Denne kundefokuserede tilgang sikrer, at nye kunder nemt kan begynde deres rejse med sparekassen.

Rådgivning er et kerneelement i Den Jyske Sparekasses serviceudbud. Hver kunde modtager personlig rådgivning, der er skræddersyet til at imødekomme deres specifikke økonomiske behov og mål. Dette engagement i individuel rådgivning understreger sparekassens dedikation til at levere ikke bare produkter, men løsninger, der er så tilpassede som muligt til hver enkelt kundes situation.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Fordele ved at være kunde i Den Jyske Sparekasse

At være kunde i Den Jyske Sparekasse kommer med en række betydelige fordele, der gør din finansielle rejse både nemmere og mere givende. Her er nogle af de privilegier, du kan forvente:

 • Gratis medlemskab: Der er ingen gebyrer forbundet med at blive kunde i sparekassen.
 • Problemfri overgang: Den Jyske Sparekasse tager sig af alle de praktiske detaljer, hvis du beslutter at skifte din nuværende bank ud med dem.
 • Brugervenlig netbank: Få adgang til Den Jyske Sparekasse Netbank, der er designet til en intuitiv og effektiv online bank oplevelse.
 • Personlig rådgivning: Modtag opmærksom rådgivning, der er skræddersyet til dine specifikke behov og forventninger.
 • Fleksible lånemuligheder: Benyt dig af lånemuligheder, der er både økonomisk fordelagtige og tilpassede dine behov.
 • Fordelsprogram: Bliv en del af et eksklusivt program, der giver adgang til en række fordele og specialtilbud.
 • Spar op og investerer: Få mulighed for at optimere din opsparing og investering gennem skræddersyede løsninger.
 • Direkte kontakt med rådgiver: Din personlige rådgiver er altid tilgængelig via telefon eller e-mail for at yde assistance og rådgivning baseret på din unikke situation.

Med Den Jyske Sparekasse er du ikke bare en kunde, men en værdsat del af et finansielt fællesskab, der sætter dine behov og ambitioner i centrum.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Den Jyske Sparekasse

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Den Jyske Sparekasse har opbygget sit ry gennem innovative digitale tjenester og ekspansion via fusioner, især efter finanskrisen i 2008. Med omkring 360 medarbejdere betjener de over 100.000 kunder, prioriterer elektronisk selvbetjening og fortsætter med at udvide og forbedre deres tjenester.

Sparekassen fokuserer på direkte kommunikation og skræddersyet rådgivning tilpasset hver kundes unikke økonomiske behov. Overgangen til at blive kunde er gjort smidig for at sikre en nem og positiv oplevelse.

Banker er profitdrevne aktieselskaber, mens sparekasser er selvejende institutioner dedikeret til samfundets bedste. Sparekasser opererer uden en ejerkreds, der kræver overskudsandel, og fokuserer på demokratiske principper og fællesskabsorientering.

Som kunde får du gratis medlemskab, hjælp til overgangen, adgang til en brugervenlig netbank, personlig rådgivning, fleksible lånemuligheder, et eksklusivt fordelsprogram, skræddersyede opsparings- og investeringsløsninger samt direkte kontakt med din personlige rådgiver.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: