Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Billy

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Billy?

Billy er et innovativt regnskabsprogram designet specifikt til selvstændige erhvervsdrivende samt små og mellemstore virksomheder. Billys system gør det muligt at udstede professionelle fakturaer, håndtere regninger og nemt afregne moms. Billy tilbyder en brugervenlig platform, hvor virksomheder kan administrere deres regnskab selvstændigt med grundlæggende forståelse for bogføringsprincipper, regnskabsregler, samt kendskab til moms- og skattefradrag. Med Billy er det muligt at opnå en omfattende oversigt over virksomhedens løbende indtægter og udgifter.

Hvad er Billys historie?

Billy blev grundlagt af Werner Valeur (tidligere kendt som Toke Kruse) i 2010 efter at have indset, at et simpelt Excel-ark ikke var tilstrækkeligt til hans bogføringsbehov. Formålet med Billy var at tilbyde et lettilgængeligt og professionelt regnskabsværktøj til selvstændige, der ønskede at håndtere deres egen økonomi. I 2015 overlod Valeur posten som direktør til Jonas Midtgaard og har siden været aktivt involveret som bestyrelsesmedlem. I 2019 blev Billy erhvervet af IT-firmaet Ageras for et betydeligt beløb. Billys nuværende administrerende direktør, Alessandro Justesen Leoni, tiltrådte i 2021.

Hvem er Werner Valeur?

Werner Valeur er en erfaren dansk serieinvestor. Han begyndte sin karriere som iværksætter som 18-årig i 2001 og har siden grundlagt og solgt flere virksomheder. Valeur har også investeret i diverse SaaS-virksomheder, herunder moneyflow. I 2020 ændrede han sit navn fra Toke Kruse til Werner Helmuth Storm Valeur.

Hvordan fungerer Billy?

Billy er et cloud-baseret regnskabsprogram, hvilket betyder, at det foregår online og ikke kræver installation på lokale computere. Dette giver Billys brugere mulighed for at tilgå systemet hvor som helst og når som helst, såfremt de har en internetforbindelse. Billy tilbyder forskellige abonnementspakker, der matcher behovene hos både nystartede og mere etablerede virksomheder.

Hvilke funktioner er der i Billy?

Billy byder på en række funktioner, der er lavet til at optimere den daglige finanshåndtering for små og mellemstore virksomheder. Herunder giver vi dig en detaljeret gennemgang af de mest centrale funktioner i Billy:

Hurtig og enkel oprettelse af fakturaer

Effektiv bogføring af udgifter med blot nogle få klik

Mulighed for at uploade og gemme billeder af kvitteringer og regninger

Automatiseret beregning af moms

Automatisk udsendelse af abonnementsfakturaer

Generering af automatiske rykkere

Mobilapp, der gør det muligt at håndtere bogføringen fra hvor som helst

Sikker automatisk backup af alle data

Hjemmesiden har dog primært automatiserede funktioner, hvilket ikke kan erstatte en bogholder eller revisor, der varetager alle de daglige regnskabsopgaver. Det kan nemlig være svært at gennemskue sit regnskab – det ved vi. I Stadsrevisionen tilbyder vi altid en fast og personlig rådgiver, så du kan føle dig tryg ved at efterlade dit regnskab i vores hænder. Vi har + 1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter – skal du være en af dem?

Har du brug for skræddersyet hjælp i din regnskabsproces?

Kontakt os – en af Danmarks bedst bedømte – for hjælp med tilfredshedsgaranti.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvad koster det at bruge Billy?

Billy fungerer som en abonnementstjeneste med flere forskellige pakker designet til at imødekomme virksomheders forskellige behov og budgetter. Nedenfor er en oversigt over abonnementerne tilgængelige i 2024, hvilket er noteret fra Billys hjemmeside. Det anbefales at besøge deres hjemmeside for at få de nyeste oplysninger om priser.

Billy Free

Dette er en gratis løsning, der er ideel for dig, der lige er startet eller kun har et minimalt bogføringsbehov.

Billy Basic

Denne pakke tilbydes til en månedlig pris på 150 kr. eksklusiv moms. De anbefaler denne pakke som valg for nystartede virksomheder, som ikke kræver automatiserede processer eller avancerede funktioner.

Billy Plus

Billyplus har en månedspris på 295 kr. eksklusiv moms, hvor du får adgang til et regnskabsprogram, der er fremtidssikret, hjælper med at spare tid på bogføring, og reducerer risikoen for fejl.

Billy Complete

Billy skriver, at Billy Complete tilbyder ultimativ regnskabstryghed for 595 kr. om måneden eksklusiv moms. Denne pakke inkluderer alle tillægsmoduler og forsøger at sikre, at dit regnskab altid er korrekt. Der er en 12 måneders binding på denne pakke.

Tillægsmoduler

Billy tilbyder også forskellige tillægsmoduler, som kan købes separat; disse inkluderer et årsregnskabsmodul fra 2.495 kr. og en revisorpakke til 3.995 kr.

Hvordan er Billy bedømt på Trustpilot?

Pr. april 2024 har Billy opnået en vurdering på 4,7 på Trustpilot. Med over 2100 anmeldelser har Billy – som nævnt – en gennemsnitlig score på 4,7, hvilket kategoriserer dem som “fremragende”. Dette vidner om Billys pålidelighed og kvaliteten af deres service i øjenhøjde med brugernes forventninger.

Er der et krav om CVR-nummer for at anvende Billy?

Det er ikke nødvendigt at have et CVR-nummer for at registrere din virksomhed i Billy. Du skal blot indtaste dine virksomhedsoplysninger, og så vil du være klar til at benytte alle de funktioner, Billy tilbyder til bogføring og regnskabshåndtering.

Findes der et lovkrav om brug af regnskabsprogrammer som Billy?

Fra 1. januar 2024 har Folketinget indført en ny bogføringslov, som kræver, at al regnskabsmateriale skal opbevares digitalt for aktieselskaber, og fra 2026 også for personligt ejede virksomheder. Det er ikke længere tilladt at opbevare dokumentation i papirform. Loven indfører desuden et krav om anvendelse af et bogføringssystem for regnskabsklasserne B, C og D fra 2024 og for alle klasser fra 2026.

Der er altså ikke et lovkrav om, at du behøver at benytte et online certificeret regnskabsprogram som Billy. Så længe du kan sikre, at din virksomheds bogføring overholder disse nye lovgivningsmæssige krav, er det fint, og således kan du undgå eventuelle juridiske komplikationer. I Stadsrevisionen har vores revisorer + 8 års erfaring og står klar til at hjælpe dig med lige netop dine behov!

Ønsker du professionel hjælp i din proces med korrekt bogføring?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med certificeret og specialiseret faglighed.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Billy

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Valget mellem Dinero og Billy afhænger af dine specifikke behov og præferencer. Billy tilbyder en brugervenlig platform med funktioner som automatisk bogføring, fakturering, og momsafregning, som er ideel for små til mellemstore virksomheder. Dinero har også sine styrker, især i form af integrationer og brugergrænseflader. Det anbefales at evaluere begge regnskabsprogrammer baseret på faktorer som omkostninger, brugeroplevelse, og de specifikke funktioner, der passer bedst til din virksomheds behov. Du kan også benytte dig af en fast revisor eller bogholder, som du kan finde hos Stadsrevisionen. 

Billy er et online regnskabsprogram designet til at forenkle finansielle processer for små og mellemstore virksomheder. Med Billy kan brugere nemt oprette og sende professionelle fakturaer, bogføre regninger og afregne moms. Programmet er kendt for sin brugervenlighed og effektivitet, hvilket gør det til et populært valg for virksomhedsejere.

Billy regnskab er ejet af IT-virksomheden Ageras. Ageras erhvervede Billy i 2019 og har siden da fortsat med at udvikle og forbedre regnskabsprogrammet for at sikre, at det møder moderne krav og behov inden for digital bogføring.

Billy tilbyder flere abonnementsplaner for at imødekomme forskellige behov og budgetter. Disse varierer typisk fra en gratis basisversion til mere omfattende pakker, der kan koste op til flere hundrede kroner om måneden. Præcise priser kan variere, og det anbefales at tjekke Billys officielle hjemmeside for aktuelle priser og abonnementsdetaljer.

Billy prioriterer sikkerheden højt og bruger avanceret teknologi for at beskytte brugernes data. Med regelmæssige sikkerhedsopdateringer og robust kryptering forsøger Billy at sikre Billy, at alle finansielle data og personlige oplysninger er sikre. 

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her:

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Om Billy

Billy er et regnskabsprogram designet til at imødekomme behovene hos selvstændige samt små og mellemstore virksomheder. Programmet tilbyder flere funktioner, der gør regnskabsføringen enklere og mere effektiv. Her er en detaljeret gennemgang af Billys funktioner og fordele:

Billy er skræddersyet til selvstændige samt små og mellemstore virksomheder. Det er velegnet til dem, der ønsker en effektiv og brugervenlig løsning til regnskabsføring.

Brugt af over 30.000 selvstændige og har eksisteret i over 10 år​​​​.

Gratis support hver dag fra kl. 8-23 via chat, e-mail og telefon​​.

Funktioner og fordele

Hurtig oprettelse og tilpasning af fakturaer, betalingsmodtagelse via kreditkort og MobilePay​​.
Digital bogføringshjælper og digital opbevaring af kvitteringer​​.
Nem indberetning til SKAT og hjælp med årsregnskab​​.
Lønudbetalinger og automatisk bogføring af løndata​​.
Mobilapp til regnskabsføring på farten​​.
Over 80 integrationer for yderligere automatisering​​.
Opdateret ift. den nye bogføringslov​​.
Hedging

Priser

Billy tilbyder forskellige prisplaner:

Basic: Gratis, basale funktioner.
Pro: 199 kr./md., avancerede funktioner.
Premium: 279 kr./md., fuld pakke​​​​​​.

* Der tages forbehold for prisændringer

Billy kombinerer en brugervenlig platform med omfattende funktioner og fleksible priser, hvilket gør det til et fremragende valg for mindre virksomheder og selvstændige.

Skal du have hjælp til regnskab?

Hos Stadsrevisionen er vi altid klar til at hjælpe dig med dit regnskab. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om dit regnskab.