Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Amino

Amino er en iværksætterportal, der blev lanceret tilbage i 2005. Siden sin spæde start har Amino oplevet en støt stigende popularitet. Med den aktuelle udvikling og det stigende fokus på iværksætteri - særligt i Danmark - er det ikke overraskende, at denne iværksætterportal har oplevet en sådan vækst. Men hvad betyder det egentlig at være en iværksætterportal? I essensen fungerer Amino som et forum, hvor iværksættere kan samles for at udveksle ideer, yde støtte og diskutere diverse aspekter af iværksætteri.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Amino, og hvorfor er det afgørende for iværksættere?

Amino er en iværksætterportal, der blev lanceret tilbage i 2005. Siden sin spæde start har Amino oplevet en støt stigende popularitet. Med den aktuelle udvikling og det stigende fokus på iværksætteri – særligt i Danmark – er det ikke overraskende, at denne iværksætterportal har oplevet en sådan vækst. Men hvad betyder det egentlig at være en iværksætterportal? I essensen fungerer Amino som et forum, hvor iværksættere kan samles for at udveksle ideer, yde støtte og diskutere diverse aspekter af iværksætteri.

I 2018 så vi et øget fokus på begrebet “iværksætter”. En iværksætter er typisk en person, der ønsker at drive sin virksomhed uafhængigt, baseret på egne visioner. Du har muligvis stødt på betegnelsen serieiværksætter; det refererer til en iværksætter, der har grundlagt flere virksomheder over tid.

Hovedformålet med Amino er at tilbyde iværksættere en platform, hvor de kan få kvalificeret sparring. Når du er iværksætter, er det værdifuldt at have mulighed for at drøfte ideer og udfordringer med ligesindede. Amino’s styrke ligger i dets mangfoldige community af erfarne og nye iværksættere.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvordan kan Amino understøtte din iværksætterdrøm?

Amino er mere end bare et forum; det er en central ressource for iværksættere, der søger rådgivning, viden og netværk. Det unikke ved Amino er den direkte kommunikation mellem iværksættere, hvilket gør det muligt at få indsigt fra folk med varieret erfaring i branchen. Dette gør, at uanset hvilken udfordring du står over for, er der en god chance for at finde en løsning via Amino’s aktive community.

Forestil dig, at du har en vision om at lancere en virksomhed, der sælger tøj. En tidligere aftale med en producent i Kina er faldet igennem, og din viden om alternative producenter er begrænset. Her kommer Amino til undsætning. Ved at oprette et indlæg på platformen, der beskriver din udfordring, kan Amino’s medlemmer hurtigt pege dig i retning af potentielle løsninger eller samarbejdspartnere.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Udvidede muligheder med Amino

Amino har siden 2005 konstant udviklet sig og tilbyder nu en bred vifte af ressourcer og tjenester relateret til iværksætteri:

  • Ekspertbloggen: Dyk ned i Amino Ekspertbloggen, hvor landets førende iværksættere deler værdifulde tips og tricks indenfor deres specifikke kompetenceområder.
  • Amino freelancer: Hvis du har brug for specifik ekspertise, uanset om det er indenfor SEO, tekstforfatning eller grafik, kan du oprette en gratis opgave på Amino Freelancer og få bud fra kvalificerede freelancere.
  • Amino regnskab: Hold dig opdateret med aktuelle og historiske valutakurser, se alle SKAT-frister på én overskuelig side, og hold styr på kørselsfradrag og -godtgørelse.
  • Saxis virksomhedsbørs: Tidligere ejet udelukkende af Amino, men nu en selvstændig platform co-ejet af Amino, giver Saxis mulighed for at købe eller sælge virksomheder.
  • Amino lokalebørs: Uanset om du søger kontorplads eller lagerplads, kan du gennemse ledige lokaler eller tilbyde dit eget lokale til udlejning her.
  • Amino bizz: Fremhæv din virksomhed ved at oprette en gratis profil, fortæl om dine produkter og særlige tilbud, og nå ud til Amino’s omfattende netværk.
  • Amino rabatklub: Som en del af Amino Plus-medlemskabet kan du opnå attraktive rabatter indenfor iværksætteri, herunder SEO-tools, grafik og meget mere.

I alt er Amino en skattekiste af ressourcer, værktøjer og netværksmuligheder for den moderne iværksætter. Med et sådant omfattende tilbud er det nemt at se, hvorfor Amino er blevet en uundværlig platform for dem, der ønsker at dykke dybt ned i iværksætterverdenen.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Amino

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Amino er en central ressource for iværksættere, der tilbyder en platform for rådgivning, viden og netværk. Oprindeligt designet som et forum for iværksættere, har Amino udviklet sig til at være meget mere, herunder en række tjenester og ressourcer, der dækker forskellige aspekter af iværksætteri.

Amino giver iværksættere mulighed for at få direkte kommunikation og sparring med andre i branchen, uanset hvilken udfordring eller problemstilling de står over for. Uanset om du søger råd, vil finde en løsning på en specifik udfordring, eller ønsker at netværke med ligesindede, er Amino det ideelle sted at starte.

Ud over det primære forum tilbyder Amino en bred vifte af tjenester, herunder Amino Freelancer, Ekspertbloggen, Amino Regnskab, Saxis Virksomhedsbørs, Amino Lokalebørs, Amino Bizz og Amino Rabatklub. Disse tjenester dækker alt fra freelance arbejde til regnskabshjælp og rabatter indenfor iværksætteri.

Amino blev grundlagt i 2005 som en iværksætterportal og har siden da konstant udviklet sig. Med sin unikke tilgang til direkte kommunikation mellem iværksættere, har Amino cementeret sin plads som en uundværlig ressource i iværksætterverdenen.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: