Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

virksomhedsanalyse

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

En virksomhedsanalyse er en grundig gennemgang af en virksomheds præstationer, markedsposition og konkurrencedygtighed. Denne analyse kan være essentiel for både interne og eksterne interessenter, da den giver et klart billede af virksomhedens nuværende tilstand og fremtidige muligheder.

Hvad er en virksomhedsanalyse?

En virksomhedsanalyse indebærer en række værktøjer og teknikker, der bruges til at vurdere en virksomheds økonomiske sundhed, operationelle effektivitet og strategiske position i markedet. Dette kan inkludere SWOT-analyse (Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats), PEST-analyse (Political, Economic, Social, Technological), og finansielle analyser som regnskabsanalyse.

Hvorfor er virksomhedsanalyse vigtig?

Virksomhedsanalyse giver en dybdegående forståelse af forskellige aspekter af virksomheden, såsom:

  • Finansiel sundhed: Vurdering af virksomhedens balance, indtægtsopgørelse og pengestrømme for at forstå dens økonomiske stilling.
  • Markedsposition: Analyse af virksomhedens konkurrencemæssige position og markedsandel.
  • Strategisk planlægning: Udvikling af effektive strategier baseret på interne og eksterne faktorer.
  • Identifikation af risici: Afsløring af potentielle risici og udfordringer, som virksomheden kan stå over for.

Hvordan udfører man en virksomhedsanalyse?

Gennemførelsen af en virksomhedsanalyse involverer flere trin:

  1. Dataindsamling: Indsamling af relevante data gennem økonomiske rapporter, markedsundersøgelser og interne dokumenter.
  2. Dataanalyse: Brug af forskellige analyseværktøjer såsom nøgletalsanalyse, SWOT og PEST for at evaluere virksomhedens præstation.
  3. Konklusion og anbefalinger: Udarbejdelse af en rapport, der opsummerer analysens resultater og giver anbefalinger til fremtidige handlinger.

Få professionel hjælp til virksomhedsanalyse hos Stadsrevisionen

Hos Stadsrevisionen har vi over 8 års erfaring i at udføre detaljerede virksomhedsanalyser for vores klienter. Vi er en af Danmarks bedst bedømte revisionsfirmaer, og vores revisorer er specialiseret i at matche branchens specifikke behov. Med vores tilfredsgaranti og personlig rådgiver kan du være sikker på, at din virksomhedsanalyse bliver udført med højeste faglighed og præcision.

Kontakt os

Vi tilbyder landsdækkende service og er tilgængelige mellem 8-21 alle ugens dage. Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med at analysere din virksomhed.

FAQs om virksomhedsanalyse

Hvad inkluderer en virksomhedsanalyse?

En virksomhedsanalyse inkluderer typisk finansiel analyse, SWOT-analyse, markedsanalyse og strategiudvikling. Formålet er at få en helhedsforståelse af virksomhedens position og potentiale.

Hvor lang tid tager en virksomhedsanalyse?

Tiden det tager at gennemføre en virksomhedsanalyse kan variere afhængigt af virksomhedens størrelse og kompleksitet. Hos Stadsrevisionen giver vi en klar tidsramme, når vi starter projektet.

Hvorfor vælge Stadsrevisionen til at udføre min virksomhedsanalyse?

Med +8 års erfaring, certificeret faglighed og en fast personlig rådgiver, er Stadsrevisionen et af de mest kompetente valg til at udføre din virksomhedsanalyse. Vores tilfredsgaranti sikrer, at du får den bedst mulige service.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: