Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvad gør man ved revisor problemer?

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Revisorproblemer kan være en stor udfordring for enhver virksomhed. Ofte opstår problemerne på grund af manglende kommunikation, uoverensstemmelser om regnskabspraksis eller simpelthen fejl i arbejdet. Det kan skabe usikkerhed og frustration, især når man forventer præcision og pålidelighed. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de mest almindelige revisorproblemer og give dig nogle praktiske råd om, hvad du kan gøre for at håndtere dem effektivt.

Typiske revisorproblemer

Manglende kommunikation

God kommunikation er nøglen til ethvert samarbejde, inklusive et med din revisor. Hvis du føler, at din revisor ikke kommunikerer klart nok eller hurtigt nok, kan det føre til misforståelser og fejl i regnskabet. Sørg for at etablere klare kommunikationskanaler og aftal faste opfølgningsmøder for at undgå disse problemer.

Fejl i regnskabet

Fejl kan ske, men når det sker i regnskabet, kan det få alvorlige konsekvenser, såsom bøder eller mistet tillid fra dine kunder og leverandører. Hvis du opdager fejl, skal du hurtigst muligt tage fat i din revisor og få rettet op på dem. En grundig gennemgang af regnskabet kan være nødvendig for at sikre, at der ikke er flere skjulte fejl.

Utilfredshed med service

Hvis du føler, at din revisor ikke lever op til dine forventninger, er det vigtigt at adressere dette direkte. Forklar klart, hvad dine forventninger er, og hvor du føler, at de ikke bliver mødt. Hvis problemet ikke kan løses, kan det være tid til at overveje at skifte revisor.

Sådan løser du revisorproblemer

Find en ny revisor

Hvis du gentagne gange har oplevet problemer med din nuværende revisor, kan det være tid til at finde en ny. Hos Stadsrevisionen har vi over 8 års erfaring, en tilfredsgaranti og et team af over 23 specialiserede fagfolk. Vi tilbyder landsdækkende service med lokale kontorer, så vi matcher din virksomheds behov perfekt.

Fast rådgiver

Med en fast personlig rådgiver reduceres risikoen for kommunikationsbrist. Hos Stadsrevisionen sørger vi for, at du altid har en fast rådgiver, der kender din virksomhed indgående og kan give dig den bedste service.

Branchebestemt revisor

Når du vælger en revisor, er det vigtigt, at de har kendskab til netop din branche. Vi hos Stadsrevisionen sørger for, at du matches med en revisor, der har erfaring inden for dit specifikke område, hvilket sikrer, at alle relevante lovgivninger og standarder overholdes.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør jeg, hvis jeg er utilfreds med min revisor?

Tag problemet op direkte med din revisor. Hvis det ikke løser problemet, kan du overveje at finde en ny revisor, der bedre matcher dine behov. Hos Stadsrevisionen tilbyder vi altid en tilfredsgaranti og en fast personlig rådgiver, så du altid føler dig tryg.

Hvordan sikrer jeg, at der ikke er fejl i mit regnskab?

Regelmæssig kontrol og klart definerede kommunikationslinjer hjælper med at reducere risikoen for fejl. Vælg en revisor med erfaring og specialisering i din branche, som du kan stole på, som f.eks. dem hos Stadsrevisionen.

Hvorfor er en fast rådgiver vigtig?

En fast rådgiver kender din virksomhed og dine behov indgående, hvilket gør det lettere at fange potentielle problemer tidligt og give mere præcis rådgivning. Det sikrer kontinuitet og øger tilfredsheden i det lange løb.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: