Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Få styr på din skatteopgørelse

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

For mange kan skatteopgørelsen være en årligt tilbagevendende hovedpine. Men med den rette viden og rådgivning kan det faktisk være en ligetil proces. Hos Stadsrevisionen har vi hjulpet utallige danskere med at få styr på deres skatteopgørelser og sikre, at de ikke betaler mere i skat end nødvendigt.

### Hvad er en skatteopgørelse?

En skatteopgørelse er en opgørelse over, hvor meget du har tjent og betalt i skat i løbet af et år. Det er en form for facitliste fra Skat, som viser, om du har betalt for meget, for lidt eller det helt rigtige i skat. Hvis du får penge tilbage, er der tale om overskydende skat, og hvis du skal betale penge tilbage til Skat, skyldes det restskat.

### Hvordan tjekker du din skatteopgørelse?

Det er vigtigt at gennemgå din skatteopgørelse grundigt, da fejl kan forekomme. Her er nogle tips til, hvordan du tjekker den:

1. **Log ind på Skat’s hjemmeside:** Herefter skal du finde din skatteopgørelse under “Skattemappe.”
2. **Gennemgå indkomst og fradrag:** Tjek at alle dine indkomster og fradrag er korrekt opført. Det kan være indkomst fra løn, pension, SU, lejeindtægter, og fradrag som renteudgifter og håndværkerfradrag.
3. **Korrigér fejl:** Hvis du finder fejl, kan du rette dem direkte i din skattemappe. Det kan være en god idé at gøre det hurtigst muligt for at undgå renter på eventuel restskat.

### Typiske fejl i skatteopgørelsen

* **Manglende indkomst:** Tjek at alle dine indtægter er medregnet. Mangler der indkomst, kan det betyde restskat.
* **Ukorrekte fradrag:** Sikr dig, at du har fået det fradrag, du er berettiget til. Det kan være kørselsfradrag, renter på boliglån, eller børnebidrag.
* **Forkert forskudsopgørelse:** Din forskudsopgørelse skal stemme overens med din reelle økonomiske situation. Hvis du fx har ændret bolig, fået nyt job eller startet egen virksomhed, skal dette opdateres.

### Hvorfor vælge Stadsrevisionen?

Hos Stadsrevisionen har vi altid tilfredsgaranti og adskillige års erfaring. Vores revisorer er nogle af de bedst bedømte i Danmark, og vi stræber efter at levere den bedste service til vores kunder. Vi er en af Danmarks hurtigst voksende revisorfirmaer med et dygtigt team af +23 revisorer, bogholdere og rådgivere, der er klar til at hjælpe dig mellem 8-21 alle ugens dage, også i weekenden.

### FAQ

**Hvordan kan Stadsrevisionen hjælpe mig med min skatteopgørelse?**

Vi tilbyder personlig rådgivning og hjælper dig med at gennemgå og rette din skatteopgørelse, så du ikke betaler for meget i skat og får de fradrag, du er berettiget til.

**Hvornår skal jeg rette fejl i min skatteopgørelse?**

Så snart du opdager fejl, bør du rette dem. Jo hurtigere du gør det, jo mindre er sandsynligheden for, at du skal betale renter på en eventuel restskat.

**Hvad koster det at få hjælp fra Stadsrevisionen?**

Prisen afhænger af din specifikke situation og hvilket arbejde, der skal udføres. Kontakt os for en gratis, uforpligtende samtale for at få en bedre idé om omkostningerne.

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: