Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

SummaSummarum

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er SummaSummarum

SummaSummarum var et danskudviklet regnskabsprogram rettet mod små virksomheder og foreninger. Kendetegnende for programmet var dets brugervenlighed og enkle interface, som gjorde det til et populært valg for mange. 

Desværre er SummaSummarum ikke længere tilgængeligt, og det er ikke muligt at oprette et nyt abonnement på dette regnskabsprogram.

Dette program var særligt velegnet til de små virksomheders bogføringsbehov og blev flittigt anvendt af nystartede firmaer og mindre organisationer. SummaSummarum var ikke en cloud-baseret løsning; det var et desktop-program, som brugerne installerede på deres egne computere for offline adgang.

Til trods for dets tidligere popularitet blev SummaSummarum udfaset i februar 2018. Efter denne dato modtog programmet ikke længere opdateringer, og salget af nye versioner stoppede. Supporten til SummaSummarum blev ligeledes indstillet i februar 2018, hvilket satte en ende for muligheden for at abonnere på tjenesten. Som et alternativ har mange tidligere brugere af SummaSummarum overvejet eller skiftet til andre regnskabsprogrammer, herunder dem fra Visma, som overtog SummaSummarum, og som også ejer Dinero, et andet populært regnskabsprogram.

Funktioner i SummaSummarum

SummaSummarum tilbød en række nyttige funktioner til økonomistyring for små virksomheder. Dette inkluderede alt fra oprettelse af tilbud til håndtering af daglig bogføring. Brugere kunne integrere programmet med deres netbank og lønsystemer som f.eks. Danløn, hvilket gjorde det nemmere at administrere finanserne og lønberegningen.

Blandt de mest populære funktioner i SummaSummarum var:

  • Indbygget momsangivelse for effektiv håndtering af moms.
  • Sikkerhedskopiering for at beskytte vigtige data mod tab.
  • Grafisk oversigt for bedre visuel forståelse af finansielle data.
  • Fakturasystem for nem udstedelse og opfølgning på fakturaer.
  • Lagerstyring for at holde styr på varebeholdninger.
  • Adresselabels for let udskrivning af labels til forsendelser.
  • Kundekartotek til styring af kundeinformation

Selvom SummaSummarum ikke længere er tilgængeligt, har dets funktioner og brugervenlighed sat standarden for, hvad små virksomheder kan søge efter i et regnskabsprogram, og mange søger nu efter summaSummarum-lignende alternativer for at fortsætte deres økonomistyring.

Har du nogle spørgsmål eller bare brug for hjælp?

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Forenklet fakturering med SummaSummarum

Med SummaSummarum som regnskabsværktøj blev mange aspekter af ens finansielle administration lettere. Programmet muliggjorde en betydelig tidsbesparelse i den daglige bogføring og tilbød værdifuld understøttelse i oprettelsen og afsendelsen af fakturaer, en opgave der ellers kan være tidskrævende. Det var designet til at forenkle processen med at generere fakturaer, tilbud og nye ordrebehandlinger. Specifikt for offentlige fakturaer tilbød SummaSummarum en effektiv løsning for at håndtere disse.

På trods af at SummaSummarum nu er udfaset, og der ikke længere er mulighed for at tegne et nyt abonnement eller modtage opdateringer, findes der et væld af andre regnskabsprogrammer, der tilbyder lignende eller forbedrede funktioner.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet professionel hjælp.

Alternative regnskabsprogrammer for iværksættere og små virksomheder

Efter opkøbet af SummaSummarum af det norske firma Visma har fokus skiftet mod nye, innovative regnskabsløsninger. Dagens alternativer, såsom f.eks. Dinero og e-conomic, er primært cloudbaserede, hvilket betyder større fleksibilitet og tilgængelighed. Disse regnskabsprogrammer giver dig friheden til at administrere dine finanser hvor som helst og når som helst, forudsat at du har internetforbindelse.

Programmer som Dinero og e-conomic er ikke længere begrænsede til din desktop; de er tilgængelige via mobile apps, hvilket giver dig adgang på tværs af enheder som smartphones og tablets. Både Dinero og e-conomic tilbyder en bred vifte af funktioner, der kan matche dem, der var tilgængelige i SummaSummarum, og de opdateres hele tiden med nye, intelligente funktioner, der kan forbedre din regnskabsføring yderligere.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om SummaSummarum

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

SummaSummarum var et danskudviklet regnskabsprogram designet specifikt til mindre virksomheder og foreninger. Programmet var kendt for sin brugervenlighed og enkle design, hvilket gjorde det til et populært valg for bogføring og økonomistyring. Det var ikke en cloudbaseret løsning, men en software, der kunne downloades og bruges offline på en personlig computer.

Nej, SummaSummarum er ikke længere tilgængeligt for køb eller download. Programmet blev udfaset i februar 2018, hvilket betyder, at det ikke længere modtager opdateringer, og nye versioner er ikke tilgængelige. Support til programmet er ligeledes ophørt.

Hvis du allerede har SummaSummarum, kan du teknisk set fortsætte med at bruge programmet. Dog vil du ikke modtage nogen nye opdateringer, og supporten er ophørt, hvilket kan medføre sikkerhedsrisici og funktionsmæssige begrænsninger over tid.

Der findes mange moderne alternativer til SummaSummarum, herunder cloudbaserede regnskabsprogrammer som Dinero og e-conomic. Disse alternativer tilbyder lignende funktioner som SummaSummarum og kommer med yderligere fordele såsom adgang fra flere enheder, løbende opdateringer og omfattende support.

Efter udfasningen blev SummaSummarum opkøbt af Visma. Mange tidligere SummaSummarum-brugere er overgået til andre regnskabsprogrammer som tilbyder opdaterede funktioner og integrerede løsninger for nutidens bogføringsbehov.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: