Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn, en meget lokal dansk finansiel institution, er anerkendt for sin personlige service, gennemskuelige produkter og dedikation til lokalsamfundene på Sjælland og Fyn. Den leverer en bred vifte af finansielle tjenester til både private og erhvervskunder. Udforsk mere om Sparekassen Sjælland-Fyn og dens omfattende tilbud og betingelser i dette indlæg.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Sparekassen Sjælland-Fyn?

Sparekassen Sjælland-Fyn repræsenterer en blanding af lokal stabilitet og moderne digital bankvirksomhed, hvilket gør den til et attraktivt alternativ til de større landsdækkende banker. Banken er til stede i stort set alle byer på Sjælland og Fyn, og banken bærer stadig de samme grundlæggende værdier og missioner som ved sin etablering i 1825. Dens formål er at forbedre livet, arbejdet og erhvervslivet i lokalområderne. 

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S blev dannet i 2014, efter en fusion mellem Sparekassen Sjælland (grundlagt 1825) og Sparekassen Fyn (grundlagt 1849). Efter fusionen har Sparekassen Sjælland-Fyn markedsført sig både under de historiske navne og, siden børsnoteringen i 2015, under det fælles brand “Sparekassen Sjælland-Fyn”.

Som en af Danmarks ældste finansielle institutioner, grundlagt i 1825, har Sparekassen Sjælland-Fyn et omfattende netværk af filialer spredt over Sjælland og Fyn. Med over 160.000 kunder og cirka 550 medarbejdere fordelt mellem filialer og stabsfunktioner, står Sparekassen Sjælland-Fyn stabilt i det danske bankmarked. 

Strategien for Sparekassen Sjælland-Fyn er, at de vil være en integreret del af de lokalsamfund, hvor de er til stede. Engagementet i lokal udvikling er dybt i sparekassens filosofi. Sparekassen Sjælland-Fyn er aktivt involveret i at fremme projekter og initiativer, der styrker både kulturlivet og fællesskabet, hvilket bidrager til en positiv udvikling i de lokale områder.

Ledelsen bag Sparekassen Sjælland-Fyn

I spidsen for Sparekassen Sjælland-Fyns ledelse finder man Lars Petersson, der har fungeret som administrerende direktør siden 2015. Lars Bolding tiltrådte som sparekassedirektør i 2019, og Jan Kolbye Jensen er ligeledes sparekassedirektør, som han blev i  2022.

Sparekassen Sjælland-Fyns forretningsmodel

Sparekassen Sjælland-Fyns dedikation til at styrke samfundene på Sjælland og Fyn er noget, de står meget fast ved. Med rødder, der strækker sig tilbage til 1825, har Sparekassen Sjælland-Fyn bevaret de traditionelle værdier og principper for bankvirksomhed, mens de også omfavner moderne praksis for at møde nutidens behov. 

Kunden er i centrum hos Sparekassen Sjælland-Fyn, hvor hver enkelt kunde får tildelt en personlig rådgiver. Dette sikrer, at rådgivningen er både personlig og tilpasset den enkeltes økonomiske situation, hvilket afspejler deres mål om at være et nærværende alternativ til de større, landsdækkende banker.

Sparekassen Sjælland-Fyns engagement i lokalsamfundet er ikke blot en del af deres historie, men også en integreret del af deres mission og forretningsmodel. De støtter aktivt op om at skabe bedre leve-, arbejds- og forretningsvilkår i regionerne. I modsætning til mange andre finansielle institutioner, opererer Sparekassen Sjælland-Fyn uden bonusordninger eller spekulative finansielle produkter, hvilket understreger deres fokus på bæredygtighed og langsigtede kunderelationer.

Hvordan er Sparekassen Sjælland-Fyn anderledes?

Som børsnoteret aktieselskab skiller Sparekassen Sjælland-Fyn sig ud ved at kombinere traditionelle sparekasseværdier med moderne ejerstrukturer. Banken er delvist ejet af Fonden for Sparekassen Sjælland og AP Pension Livsforsikringsaktieselskab. De deler derfor overskuddet blandt sine aktionærer, hvilket inkluderer en række fordele for dem. Aktionærerne i Sparekassen Sjælland-Fyn har fordele ved særlige programmer som aktionæropsparing og aktionærkredit, hvor de kan opnå gunstige renter og vilkår ved at eje minimum 200 aktier.

Sparekassen Sjælland-Fyn positionerer sig som et lokalt alternativ til de landsdækkende banker og styrker derved sit fokus på regional udvikling. Trods sin selskabsstruktur som aktieselskab, forbliver deres hovedformål at forbedre livskvaliteten i de områder, de betjener. Dette engagement i lokalsamfundet er et central element i deres identitet og bidrager til at skabe et pengeinstitut, der vægter samfundsansvar lige så højt som økonomisk gevinst.

Hvad får man som kunde hos Sparekassen Sjælland-Fyn?

Hos Sparekassen Sjælland-Fyn er alle velkomne som kunder, uanset alder eller økonomisk baggrund. Som kunde i Sparekassen Sjælland-Fyn vil du opleve en bankrelation, hvor personlig kontakt med din bankrådgiver prioriteres højt. Sparekassen Sjælland-Fyn værdsætter stærke kunderelationer og tilbyder rådgivning tæt på dig.

Som en del af Sparekassen Sjælland-Fyns tilbud får kunderne adgang til en bred vifte af finansielle services, herunder opsparing, erhvervskonti, pensionsopsparing, private banking samt forsikrings- og låneydelser. Sparekassen Sjælland-Fyn lægger vægt på at tilbyde gennemskuelige og letforståelige produkter uden skjulte risici, hvilket understreger deres forpligtelse til at operere som en ansvarlig og pålidelig finansiel partner.

Sparekassen Sjælland-Fyns fordele inkluderer både rådgivning og lånefaciliteter. Dette er en vigtig fordel for kunder, der står over for store finansielle beslutninger og søger sikkerhed og klarhed i processen. For direkte hjælp og sparring vil vi altid rådgive dig til at kontakte en revisor eller banken direkte for at hjælpe dig bedst muligt i gang. Revisorerne i Stadsrevisionen har + 8 års erfaring og står klar til at rådgive dig i din proces med dit regnskab i et eventuelt bankskifte.

Ønsker du professionel hjælp under dit bankskifte?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med certificeret og specialiseret faglighed.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvad fremhæver Sparekassen Sjælland-Fyn som kundefordele?

Sparekassen Sjælland-Fyn fremhæver en række fordele ved at være kunde hos dem på deres hjemmeside, herunder:

En personlig og lokalkendt rådgiver, der er let tilgængelig både i filialen, over telefonen og via digitale kanaler.

Konkurrencedygtige vilkår med for eksempel PrivatFRI, der tilbyder en økonomi uden overflødige gebyrer. Du kan kontakte Sparekassen Sjælland-Fyn for at høre mere om dine muligheder for at blive en del af PrivatFRI.

Hurtig ekspeditionstid, hvilket er afgørende, når den perfekte bolig dukker op eller økonomiske spørgsmål kræver omgående svar.

En erfaren sparringspartner, der ikke motiveres af bonusordninger, men som rådgiver ud fra dine individuelle behov og ønsker inden for privatøkonomi, erhvervsrådgivning og formueforvaltning.

En bank, der aktivt arbejder for at forbedre lokale forhold og investerer i samarbejder og partnerskaber, der styrker lokalområdet.

Hvilke digitale løsninger tilbyder Sparekassen Sjælland-Fyn?

Som kunde hos Sparekassen Sjælland-Fyn kan du benytte en net- og mobilbank, som giver dig mulighed for nem og hurtig adgang til dine konti, overførsler og betalinger. Yderligere digitale services omfatter BeskedService, integration med eBoks for sikker dokumenthåndtering, MitID for identifikation og login samt betalingsløsninger som Apple Pay og MobilePay, der tilbyder enkel og sikker betaling med din smartphone.

Kundetilfredshed hos Sparekassen Sjælland-Fyn på Trustpilot

Sparekassen Sjælland-Fyn har opnået en vurdering på 3,9 ud af 5 stjerner baseret på mere end 1.200 kundeanmeldelser på Trustpilot, hvilket placerer dem solidt i kategorien “god”. Denne rating afspejler en stærk kundetilfredshed og tillid til Sparekassen Sjælland-Fyns tjenester og kundeservice.

Hvordan bliver jeg kunde i Sparekassen Sjælland-Fyn?

At blive kunde hos Sparekassen Sjælland-Fyn er en enkel og ubesværet proces. Sparekassen Sjælland-Fyn tager sig af alle de praktiske detaljer, inklusiv overgangen fra din nuværende bank, helt uden omkostninger for dig. For at oprette dig som privatkunde kan du besøge din nærmeste filial eller kontakte dem for en personlig samtale om dine finansielle muligheder. Alternativt kan du udfylde en kontaktformular på Sparekassen Sjælland-Fyns hjemmeside, og de vil kontakte dig for at arrangere næste skridt.

Hvordan bliver jeg erhvervskunde hos Sparekassen Sjælland-Fyn?

For virksomheder, der ønsker at blive kunder hos Sparekassen Sjælland-Fyn, starter processen med udfyldelsen af et skema på bankens hjemmeside. Her skal virksomhedsoplysninger og en beskrivelse af virksomhedens behov for bankydelser indtastes. Denne information hjælper Sparekassen Sjælland-Fyn med at forstå din virksomheds unikke behov og hvordan de bedst kan understøtte din forretningsstrategi og vækst.

Vil du gerne fokusere 100% på det mest fordelagtige for din egen eller din virksomheds økonomi i dit bankskifte? Overlad bogføringen og dit regnskab til os i Stadsrevisionen. Vi har +1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Mangler du hjælp i din proces med et eventuelt bankskifte?

I Stadsrevisionen tilbyder vi hjælp, der altid har tilfredshedsgaranti.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Sparekassen Sjælland-Fyn

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Sparekassen Sjælland-Fyn er primært ejet af Fonden for Sparekassen Sjælland-Fyn samt en række andre investorer, herunder AP Pension Livsforsikringsaktieselskab. Denne ejerstruktur understøtter Sparekassen Sjælland-Fyns engagement i både lokale og regionale udviklingsprojekter og sikrer en stærk forankring i lokalsamfundet.

Sparekassen Sjælland-Fyn blev etableret gennem en fusion mellem Sparekassen Sjælland, grundlagt i 1825, og Sparekassen Fyn, som blev etableret i 1849. Denne sammenlægning skabte en robust institution, der kombinerer lang historie og lokal indsigt fra begge de oprindelige banker.

Sparekassen Sjælland-Fyn tilbyder et bredt spektrum af finansielle tjenester, herunder privatbankvirksomhed, erhvervsrådgivning, investering, pensionsopsparing og forsikringer. Med en stærk lokal tilstedeværelse på både Sjælland og Fyn er Sparekassen Sjælland-Fyn dedikeret til at understøtte både individuelle og virksomhedskunder med at opnå deres finansielle mål.

I hæveautomaterne hos Sparekassen Sjælland-Fyn kan kunderne typisk hæve op til 10.000 DKK dagligt. Denne grænse sikrer både sikkerhed og tilgængelighed af kontanter for kunderne, mens den samtidig understøtter behovet for større økonomisk fleksibilitet.

Sparekassen Sjælland-Fyn tager kunders sikkerhed meget alvorligt og implementerer flere avancerede sikkerhedstiltag for at beskytte mod svindel og uautoriserede transaktioner. Disse tiltag inkluderer kontinuerlig overvågning af transaktioner, brug af sikkerhedsteknologier som f.eks. MitID, og omfattende kundelæring om sikkerhedspraksisser. Sparekassen Sjælland-Fyn sørger for, at deres kunder altid har adgang til den nyeste information om, hvordan man bedst beskytter sig mod finansielle trusler.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: