Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

PwC

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er PwC?

PricewaterhouseCoopers eller blot PwC er en af de førende revisions- og konsulentvirksomheder på globalt plan. Med mere end 236.200 medarbejdere og operationer i 157 lande, står PwC som en central aktør i den internationale forretningsverden. PwC tilbyder et bredt spektrum af tjenester, herunder revision, skatterådgivning og management consulting, hvilket understøtter deres omfattende globale tilstedeværelse

Hos Stadsrevisionen tilbyder vi, ligesom PwC, en bred vifte af ydelser inden for revision og regnskab. Vores erfarne team brænder for at hjælpe vores kunder med at optimere deres økonomi og opnå langvarig succes. Vi har hjulpet mere end 1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter – skal vi også hjælpe dig?

Har du brug for hjælp til at optimere din økonomi?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

PwC’s historie

Gennem årene har PwC spillet en væsentlig rolle i rådgivningen af klienter og håndteringen af kritiske forretningsudfordringer. Historien om PwC tager sin begyndelse i midten af 1800-tallet, da to separate firmaer blev etableret i London. I 1998 markerede fusionen mellem Price Waterhouse og Coopers & Lybrand skabelsen af det PwC, vi kender i dag.

Siden etableringen af deres første danske kontor i 1948, har PwC været en stor aktør på det danske marked. I dag har PwC 16 lokale kontorer og 2.219 medarbejdere i Danmark. PwC er den næststørste revisions- og konsulentvirksomhed i Danmark målt på omsætning, kun overgået af Deloitte. Det danske hovedkontor er placeret i Hellerup.

Hvilke services tilbyder PwC

PwC tilbyder en bred vifte af professionelle tjenester inden for revision, skatterådgivning og konsulentydelser til forskellige industrier globalt. Firmaets serviceportefølje inkluderer finansiel revision, hvor de sikrer overensstemmelse og nøjagtighed i virksomheders finansielle rapportering. Inden for skat leverer PwC omfattende rådgivning om skatteplanlægning og compliance, hjælper virksomheder med at navigere i komplekse skatteregler og -reguleringer.

På konsulentområdet bistår PwC virksomheder med strategisk rådgivning, hjælper med at optimere forretningsprocesser og styrker organisationsstrukturer gennem effektivitet og innovation. Deres digitale services fokuserer på at hjælpe kunder med at implementere teknologiske løsninger, der forbedrer forretningsmodeller og operativ ydeevne.

PwC’s engagement i talentudvikling og ledelsesrådgivning understøtter også virksomheder i at udvikle de rette talenter og ledelsesstrukturer til at håndtere både nuværende og fremtidige udfordringer. Ved at kombinere dyb indsigt i industrien med ekspertise inden for forskellige forretningsområder, tilbyder PwC integrerede løsninger, der adresserer specifikke behov og fremmer bæredygtig vækst.

Leder du efter lignende services, men målrettet små og mellemstore virksomheder? Stadsrevisionen tilbyder skræddersyede rådgivning indenfor revisions og regnskab, der er designet til at møde de unikke behov hos mindre virksomheder. Med et stærkt fokus på personlig rådgivning og kundetilpasning kan Stadsrevisionen hjælpe din virksomhed med at opnå finansiel klarhed og compliance.

Vores erfarne team af revisorer og økonomiske eksperter står klar til at rådgive dig på hvert trin af din rejse.

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med 100% tilfredshedsgaranti.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om PwC

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

PwC står for PricewaterhouseCoopers. Det er et globalt netværk af firmaer, der leverer revisions-, skatte- og konsulentydelser.

PwC’s kunder omfatter en bred vifte af virksomheder fra alle dele af erhvervslivet samt den offentlige sektor. Dette inkluderer alt fra små virksomheder til store multinationale selskaber inden for forskellige industrier som teknologi, finans, sundhedspleje og mange flere.

PwC ejes af partnerne inden for det globale netværk af PwC-firmaer. Hvert territoriale firma drives som en selvstændig juridisk enhed, men de er alle en del af det større PwC-netværk.

PwC opererer primært inden for den professionelle servicebranche, hvor de tilbyder revision, skatterådgivning, og konsulentydelser.

I PwC Danmark arbejder der omkring 2.219 medarbejdere, fordelt på 16 lokale kontorer.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: