Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Ordrestyring

Ordrestyring hjælper dig med at opnå et klart overblik over alle involverede processer, systemer, partnerskaber og personer fra begyndelsen til afslutningen af en ordre. Dette program gør det muligt at optimere brugen af tid og ressourcer, samtidig med at det forenkler planlægning af opgaver og effektiviserer arbejdsprocesser. Med det rette ordrestyring program bliver det også lettere at sikre kvaliteten og dokumentationen af arbejdet.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Forståelse af ordrestyring

Ordrestyring er et kritisk element i enhver virksomheds drift, der sikrer effektiv håndtering og kontrol af alle ordrer fra start til slut. Det er et værktøj, der giver virksomheder mulighed for at bevare overblikket over ordrens position i systemet og tidspunkterne for igangsættelse af nødvendige processer. Denne strategi er afgørende for at øge virksomhedens kundeloyalitet og customer lifetime value.

Ordrestyring omfatter alle de trin, der følger efter en kundes bestilling, helt fra det øjeblik en vare bestilles, til den bliver leveret. Dette system integrerer processer, mennesker, systemer og partnerskaber, der er essentielle for et smidigt forløb af ordrehåndteringen. Det er også kendt under andre betegnelser som order management, opgavestyring og sagsstyring, hvilket understreger dets mangefacetterede natur.

Nøglefordele ved effektiv ordrestyring

Ved at implementere et robust system til ordrestyring, kan virksomheder nyde godt af flere markante fordele:

 • Optimering af tid og ressourcer: Ordrestyring hjælper med at effektivisere brugen af både tid og ressourcer, hvilket fører til omkostningsreduktioner.
 • Forenkling af opgaveplanlægning: Systemet gør det lettere at planlægge og koordinere opgaver, hvilket resulterer i en mere strømlinet drift.
 • Forbedring af kundeoplevelsen: En velorganiseret ordrehåndtering fører til hurtigere og mere præcis levering, hvilket øger kundetilfredsheden.
 • Reducerer faktureringsfejl: Ved at automatisere faktureringsprocessen minimeres risikoen for fejl.
 • Øger den generelle effektivitet: Effektiv ordrestyring sikrer en hurtigere behandlingstid for hver ordre, hvilket øger virksomhedens samlede produktivitet.
 • Nemt projektregnskab og kvalitetssikring: Systemet hjælper med at opretholde nøjagtig dokumentation og kvalitetssikring af alle transaktioner.

Brugsscenarier for forskellige virksomhedstyper

Uanset virksomhedstypen, fra aktieselskaber til enkeltmandsvirksomheder, kan ordrestyring tilpasses og optimeres til at imødekomme specifikke behov. Det kan også tilpasses til at lade kunder følge deres ordrer fra bestilling til levering, hvilket er en værdifuld service, der kan spænde fra simple opdateringer til mere detaljerede sporingsmuligheder gennem alle faser af ordreforløbet.

Branchespecifikke fordele

Selvom de overordnede fordele ved ordrestyring er universelle, vil de specifikke gevinster variere afhængigt af branchen. Implementering af et tilpasset ordrestyringssystem kan føre til betydelige forbedringer i mange daglige processer og er en investering, der bør overvejes af alle moderne virksomheder, der ønsker at opnå optimal driftseffektivitet og kundetilfredshed.

Ved at fokusere på forbedret ordrestyring kan virksomheder således sikre sig en konkurrencefordel i en stadig mere digital og krævende markedsplads. Imens du fokuserer på forbedret ordrestyring, kan vi hjælpe dig med at holde styr på din virksomheds regnskab eller bogføring. Vi har hjulpet +1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter med bl.a. deres regnskab.

Mangler du skræddersyet hjælp til at få styr på f.eks. dit regnskab?

Kontakt Stadsrevisionen for hjælp med 100% tilfredshedsgaranti.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Programmer til ordrestyring kommer i mange former

Der eksisterer en bred vifte af programmer til ordrestyring på markedet, designet til at imødekomme behovene hos både små og store virksomheder. Mens større virksomheder med komplekse behov ofte vil vælge avancerede systemer, kan mindre virksomheder typisk finde effektive løsninger hos mindre softwareudbydere, der tilbyder mere grundlæggende funktionaliteter.

Online ordrestyringsprogrammer tilbyder fleksibilitet og tilgængelighed, hvilket er afgørende i en digitaliseret verden. Uanset om det er via en PC eller cloud-baserede løsninger, sikrer online ordrestyring, at både du og dine medarbejdere kan tilgå ordreinformationer fra enhver lokation. Dette øger ikke kun produktiviteten, men også kundetilfredsheden, da kunderne nyder godt af en mere strømlinet og transparent købsoplevelse.

Når du vælger et ordrestyringsprogram, er det essentielt at fokusere på, hvad der specifikt matcher dine virksomhedsbehov. For mange små til mellemstore virksomheder kan et simpelt og mere økonomisk program uden overflødige funktioner være tilstrækkeligt. Denne tilgang sikrer, at du ikke betaler for ekstra features, som du ikke vil anvende i det daglige.

Populære ordrestyringsprogrammer

Her er en liste over nogle populære ordrestyringsprogrammer, der spænder bredt i funktionalitet og brugerbase:

 • Ordrestyring
 • Minuba
 • Apacta
 • Kala
 • TimeMap
 • Deskma
 • TimeOps
 • E-komplet

Mange af disse programmer tilbyder integrerede funktioner som direkte adgang til varekartoteker fra forskellige grossister, hvilket forenkler bestillings- og faktureringsprocessen. Denne funktion minimerer også risikoen for fejl og fejlfakturering, hvilket kan være en game-changer i dagligdagen.

For specifikke brancher som håndværkere, VVS, elektrikere samt byggebranchen, tilbyder elektronisk ordrestyring specialiserede løsninger, der er skræddersyet til de unikke krav og udfordringer, som disse fagfolk står over for. Disse systemer er designet til at optimere processer og forbedre både effektivitet og kvalitet i projektstyringen.

Effektivisering af projektstyring for håndværkere med elektronisk ordrestyring

I en travl hverdag, hvor håndværkere jonglerer mellem adskillige projekter, er elektronisk ordrestyring ikke blot en hjælp, men en nødvendighed. Ved at vælge det rette ordrestyringsprogram kan håndværkere spare værdifuld tid på projektledelse og planlægning. Dette skyldes, at sådanne systemer effektivt optimerer og automatiserer processer som tidsregistrering, dokumenthåndtering, og kvalitetssikring.

Et ideelt ordrestyringsprogram for håndværkere skal tilbyde en række essentielle funktioner, der understøtter og forbedrer arbejdsprocesserne:

 • Digital og Cloud-baseret: Adgang til programmet overalt, hvilket er ideelt for håndværkere, der ofte arbejder på forskellige lokationer.
 • Tidsregistrering: Nøjagtig registrering af arbejdstid pr. projekt, hvilket er afgørende for lønsedler og projektstyring.
 • Bilagsarkiv: Centraliseret opbevaring af alle relevante dokumenter og bilag, hvilket sikrer let adgang og organisation.
 • Arbejdsplanlægning: Værktøjer til effektiv planlægning, der sikrer, at alle opgaver og deadlines bliver mødt.
 • Kvalitetssikring: Funktioner der understøtter overholdelse af branchestandarder og kvalitetskrav.
 • Økonomisk overblik: Komplet indsigt i projektets økonomi, hvilket hjælper med budgettering og finansiel styring.
 • Tilbuds- og fakturahåndtering: Mulighed for hurtig og præcis oprettelse af tilbud og fakturaer direkte fra systemet.
 • Rapportudtræk: Nem generering af detaljerede rapporter, der kan bruges til analyse og beslutningstagning.
 • Integration med regnskabsprogram: Automatisk dataudveksling med regnskabssoftware, hvilket minimerer manuel indtastning og fejl.

Med et effektivt ordrestyringssystem oplever håndværksmestre og deres teams markante forbedringer i deres daglige arbejde. Programmerne reducerer tidsforbruget på administrative opgaver og gør det muligt at fokusere mere på selve håndværket. Kunderne nyder godt af en mere strømlinet service, hvor kommunikationen er klar, og projektleverancer er rettidige. Alt i alt skaber elektronisk ordrestyring en mere behagelig og professionel oplevelse for både udbydere og modtagere af håndværksservices.

Optimer din virksomhed med effektiv ordrestyring til VVS-Branchen

I VVS-branchen, hvor projekter kan variere betydeligt i størrelse og kompleksitet, er det afgørende at have et robust ordrestyringssystem. Et veltilpasset ordrestyringsprogram kan være forskellen mellem effektiv projektstyring og unødige forsinkelser og omkostninger. Det rigtige system sikrer, at du ikke betaler overpris for funktioner, du ikke behøver, samtidig med at det sparer dig for både tid og penge.

For at maksimere effektiviteten og minimere omkostningerne, bør et ordrestyringsprogram for VVS-branchen indeholde følgende nøglefunktioner:

 • Online adgang (helst i skyen): Sikrer, at du og dine medarbejdere kan tilgå systemet fra enhver lokation, hvilket øger fleksibiliteten og responsiviteten i din virksomhed.
 • Tidsregistrering: Muliggør præcis opfølgning på arbejdstid dedikeret til specifikke projekter, hvilket er afgørende for lønberegning og projektbudgettering.
 • Planlægningsværktøj: En integreret planlægningsfunktion hjælper med at koordinere både små og store projekter effektivt.
 • Tilbuds- og faktureringssystem: Gør det nemt at oprette og sende tilbud samt fakturaer direkte fra systemet, hvilket reducerer administrativt bøvl.
 • Dokumenthåndtering: Understøtter håndtering af bilag, billeder, og andre dokumenter, hvilket er essentielt for at holde projektet organiseret.
 • Kvalitetssikring og dokumentation: Letter processen med at dokumentere udført arbejde og kvalitetssikre det, hvilket er vigtigt for kundetilfredshed og juridiske krav.
 • Integration med regnskabsprogrammer: Automatiserer dataoverførsel mellem ordrestyring og regnskab, hvilket mindsker fejl og sparer tid.
 • Økonomisk overblik: Giver dig en dybdegående indsigt i de økonomiske aspekter af dine projekter, fra de mindste detaljer til det store billede.

Fordele ved at investere i et specialiseret ordrestyringsprogram

Ved at investere i et specialiseret ordrestyringsprogram for VVS-branchen, opnår du en række fordele, der hurtigt kan “betale” for prisen på programmet. Automation og effektivisering af rutinemæssige processer frigør tid, så du kan fokusere mere på dine opgaver og kundeinteraktioner. Dette ikke blot forbedrer den daglige drift, men styrker også din konkurrenceevne og kundetilfredshed.

Ordrestyring til elektriker til både små og store projekter

Effektiv ordrestyring er nøgleelementet til succes for både små og store elektriker projekter. For at kunne træffe det rigtige valg af et ordrestyringsprogram, er det essentielt at have et klart overblik over både projektstørrelse og omfang. Med denne indsigt kan du nemt identificere og vælge det program, der bedst matcher dine behov og budget.

Et godt ordrestyringsprogram til elektrikere bør indeholde følgende nøglefunktioner for at maksimere effektiviteten og minimere ressourcespild:

 • Skybaseret tilgængelighed (Online): Sikrer, at du og dit team kan tilgå systemet hvor som helst og når som helst, hvilket øger fleksibiliteten og effektiviteten markant.
 • Tidsregistrering: Nøjagtig tidsregistrering er afgørende for præcis lønudbetaling og projektbudgettering.
 • Planlægningsværktøj: Faciliterer smidig planlægning af daglige opgaver og ressourceallokering, hvilket er vitalt for at holde deadlines og budgetter.
 • Tilbud og fakturering: Gør det muligt at oprette og administrere tilbud og fakturaer direkte fra systemet, hvilket effektiviserer den finansielle håndtering.
 • Overblik over materialeforbrug og økonomi: Integreret styring af materialeforbrug og økonomi giver en dybere forståelse af projektets samlede omkostninger.
 • Dokumentation og kvalitetssikring: Sikrer, at alle nødvendige dokumenter og kvalitetsstandarder overholdes, hvilket er kritisk for efterlevelse og kundetilfredshed.
 • Upload af bilag og dokumenter: Mulighed for nemt at uploade og gemme bilag, tegninger og andre relevante dokumenter i systemet.
 • Integration med regnskabsprogram: Effektiviserer dataflowet mellem ordrestyring og regnskab, hvilket reducerer manuelle fejl og sparer tid.

Fordele ved specialiseret ordrestyring for elektrikere

Med et specialiseret ordrestyringsprogram kan elektrikere opnå en række fordele, der spænder fra tidsbesparelse til forbedret projektoversigt. Disse systemer gør det ikke kun lettere at håndtere større projekter, men de optimerer også arbejdsprocesserne ved mindre opgaver. Resultatet er en mere strømlinet, omkostningseffektiv drift, hvor du kan dedikere mere tid til det faktiske elektrikerarbejde og mindre tid til administration.

Optimal ordrestyring i byggebranchen

Ordrestyring inden for byggebranchen adskiller sig markant fra andre sektorer som håndværk og mindre entreprenørvirksomheder. Det skyldes primært størrelsen og kompleksiteten af projekterne, som ofte kræver avanceret funktionalitet og fleksibilitet i styringssystemerne. Virksomheder i byggebranchen står over for unikke udfordringer, der nødvendiggør et mere robust ordrestyringssystem.

Et effektivt ordrestyringssystem for byggebranchen skal kunne opfylde en række specifikke krav, herunder:

 • Online adgang og mobilitet: Programmet skal være tilgængeligt online og understøtte mobil adgang gennem apps, så informationer kan tilgås på tværs af enheder og lokationer.
 • Flerniveau tidsregistrering: Det er afgørende at kunne registrere tid detaljeret på forskellige niveauer af et projekt for præcis overvågning og styring af arbejdskraft.
 • Avanceret planlægningsværktøj: Nødvendigt for at koordinere komplekse tidsplaner og ressourceallokering, hvilket er vitalt i store byggeprojekter.
 • Bilagsarkiv: Et centralt arkiv for alle relevante dokumenter og bilag, der understøtter organisering og let tilgængelighed.
 • Kvalitetssikring og dokumentation: Funktioner der sikrer overholdelse af byggestandarder og lovgivning samt faciliteter til enkelt dokumenthåndtering.
 • Adgang til varekartoteker: Integration med leverandørdata for at lette bestilling og styring af materialer.
 • Økonomisk overblik og nøgletal: Avancerede værktøjer til at skabe indsigt i projektøkonomien og analysere nøgletal.
 • Personaleoversigt: Mulighed for at se medarbejderes tilgængelighed og planlægge ressourcer effektivt.
 • Rapportgenerering: Nem udtrækning af detaljerede rapporter for at støtte beslutningstagning og performance-evaluering.

Proces for valg af ordrestyringsprogram

Når du vælger et ordrestyringsprogram til byggebranchen, er det vigtigt at foretage en grundig vurdering af dine specifikke behov:

 • Identificér krav: Start med at definere nøjagtigt, hvilke funktioner der er essentielle for dine projekters og virksomhedens succes.
 • Markedsundersøgelse: Undersøg forskellige programmer, der tilbyder de ønskede funktioner.
 • Indhent tilbud: Vælg 2-3 potentielle systemer og anmod om detaljerede tilbud og demonstrationer for at sammenligne deres effektivitet og omkostninger.

Fordele ved at bruge en app til ordrestyring

I en verden, hvor mobilitet og tilgængelighed er afgørende, bør et moderne ordrestyringssystem tilbyde online adgang, så det nemt kan tilgås fra enhver computer. Dette er særligt nyttigt for teams, der arbejder på farten eller når de er ude hos kunder. Evnen til at tilgå vigtige oplysninger fra en hvilken som helst lokation kan betydeligt øge effektiviteten og responsiviteten i dit team.

Ud over webbaseret adgang er det også fordelagtigt at vælge en ordrestyring løsning, der tilbyder en dedikeret mobilapp. En app optimeret til mobile enheder har flere klare fordele:

 • Brugervenlighed: Apps er designet med fokus på brugervenlighed og navigering, hvilket gør det nemt for medarbejderne at finde og bruge nødvendige funktioner, selv når de er på farten.
 • Hurtig adgang: En app giver hurtigere adgang til systemet sammenlignet med webbaserede platforme, som kan kræve længere indlæsningstid, især med ustabile internetforbindelser.
 • Funktionalitet: Mange apps til ordrestyring inkluderer funktioner, der er specielt tilpasset mobile enheder, såsom scanning af barcodes, geolokation og push-notifikationer, hvilket kan forbedre arbejdsprocesser og dataindsamling.
 • Offline funktioner: Mobilapps kan ofte tilbyde offline funktionalitet, så medarbejderne kan arbejde uden internetforbindelse og synkronisere data, når de igen er online. Dette er især nyttigt i områder med dårlig dækning.

Vælg den rigtige udbyder

Når du vælger en udbyder af ordrestyringssystemer, er det vigtigt at overveje deres tilbud af både webbaserede og mobile applikationer. Det er essentielt at vælge en løsning, der er fleksibel nok til at dække alle dine behov – både på kontoret og i marken. En app, der integrerer sømløst med webplatformen, vil sikre, at alle data er konsistente og opdaterede, uanset hvilken enhed der bruges.

Har du brug for at sætte alt dit fokus på ordrestyring til din virksomhed? Lad os i Stadsrevisionen stå for din virksomheds regnskab og bogføring, så du kan fokuserer på det, du vil.

Er du klar til professionel hjælp?

Kontakt os for skræddersyet hjælp med tilfredshedsgaranti.

Navigering i prislandskabet for ordrestyringssystemer

Prisen på ordrestyringssystemer varierer betydeligt og spænder fra gratis versioner til systemer, der koster flere hundrede kroner om måneden. På samme måde tilbyder mange udbydere af ordrestyring en gratis basisversion, der kan dække grundlæggende behov, ligesom visse regnskabsprogrammer gør.

Mens det er fristende at fokusere på prisen, især for små virksomheder eller startups med stramt budget, bør funktionerne og mulighederne i et ordrestyringssystem veje tungere i beslutningsprocessen. Det er afgørende at vurdere, hvilke funktioner der er nødvendige for at opretholde og forbedre din virksomheds drift, inden du sammenligner priser.

Trin til valg af ordrestyringssystem

 • Identificér dine behov: Start med en grundig analyse af din virksomheds processer og behov. Overvej, hvilke problemer du forsøger at løse med et ordrestyringssystem, og hvilke funktioner der er essentielle for dine daglige operationer.
 • Evaluer funktionerne: Kig på de tilgængelige systemer på markedet og deres funktionssæt. Vurder, hvilke der bedst opfylder dine krav til styring af ordrer, kundekommunikation, lagerstyring, fakturering og rapportering.
 • Sammenlign priser: Når du har en kort liste over systemer, der opfylder dine funktionelle krav, kan du sammenligne deres priser. Husk at tage højde for alle omkostninger, herunder opsætning, månedlige eller årlige gebyrer, og eventuelle ekstraomkostninger for support eller opgraderinger.
 • Overvej skalerbarhed: Tjek om systemerne tilbyder fleksibilitet til at skalere op efterhånden som din virksomhed vokser. Det kan være mere omkostningseffektivt at investere i et system, der kan udvides, end at skulle skifte til et helt nyt system senere.
 • Skræddersyede løsninger: Overvej om der er mulighed for at få en skræddersyet løsning, der specifikt adresserer unikke aspekter af din forretningsmodel eller industri.

Det er vigtigt at erkende, at et billigere system kan virke som en god aftale på kort sigt, men hvis det mangler kritiske funktioner, kan det ende med at koste mere i tabt arbejdstid og manglende effektivitet. Invester i et system, der ikke kun opfylder dine nuværende behov, men også kan håndtere fremtidige vækst og kompleksitet.

Kombinét lagerstyring og ordrestyring i ét effektivt redskab

Kombinationen af lagerstyring og ordrestyring i et enkelt, integreret system tilbyder betydelige fordele for enhver virksomhed, der håndterer fysiske varer. Denne tilgang forenkler ikke alene processerne, men forbedrer også effektiviteten på tværs af hele virksomheden.

Ligesom integrationen mellem ordrestyring og regnskabsprogrammer, muliggør kombinationen af lagerstyring og ordrestyring en sømløs datastrøm mellem salg, indkøb og lagerbeholdning. Her er nogle nøgleaspekter af, hvordan disse systemer arbejder sammen:

 • Automatiseret opdatering af lagerstatus: Når en ordre placeres, opdateres lagerbeholdningen automatisk for at afspejle de aktuelle niveauer. Dette minimerer risikoen for oversalg og hjælper med at opretholde nøjagtige lagerdata.
 • Registrering af vareforbrug: For hver ordre registreres vareforbruget automatisk, hvilket hjælper med at spore omkostningerne og effektiviteten for specifikke sager eller kunder.
 • Overblik over salg og indkøb: Et integreret system giver en omfattende visning af indgående og udgående varer, hvilket letter bedre beslutningstagning omkring indkøb og salgsstrategier.
 • Effektiv lagerstyring: Med integreret funktionalitet kan virksomheder foretage mere præcise prognoser for fremtidige lagerbehov baseret på trends og salgshistorik, hvilket optimerer både plads og finansielle ressourcer.

Implementering af et integreret system

Ved implementering af et integreret system for lager- og ordrestyring er der nogle vigtige trin at overveje:

 • Vælg den rette software: Sørg for at vælge software, der tilbyder både lagerstyring og ordrestyring med de nødvendige integrationer. Det er afgørende, at softwaren kan håndtere alle aspekter af dine behov.
 • Konfiguration og tilpasning: Tilpas systemet til dine specifikke behov. Dette kan indebære tilpasning af softwaren til at håndtere specifikke varetyper, rapporteringskrav og brugerroller.
 • Uddannelse af medarbejdere: Sørg for, at alle relevante medarbejdere er grundigt uddannede i brugen af det nye system. Dette sikrer, at alle forstår, hvordan de effektivt kan administrere og anvende systemet til daglige opgaver.
 • Vedligehold og support: Vælg en leverandør, der tilbyder pålidelig support og regelmæssige opdateringer til softwaren, for at sikre, at systemet fortsat fungerer optimalt og forbliver sikkerhedsmæssigt opdateret.

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Ordrestyring

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ordrestyring refererer til den komplette proces og system, der anvendes til at håndtere livscyklussen af en ordre. Det inkluderer alt fra det øjeblik, en kunde afgiver en ordre, til den endelige levering. Dette system integrerer forskellige elementer som processer, mennesker, systemer og partnerskaber for at sikre en glat håndtering af ordrene. Det er også kendt under andre betegnelser som order management, opgavestyring og sagsstyring.

Et effektivt ordrestyringssystem kan markant forbedre en virksomhed ved at optimere tids- og ressourceanvendelse, forenkle planlægning af opgaver, øge kundetilfredsheden gennem hurtigere og mere præcise leverancer, reducere faktureringsfejl, øge den generelle effektivitet og opretholde nøjagtig dokumentation og kvalitetssikring.

Ordrestyringssystemer kan tilpasses og optimeres for at imødekomme de specifikke behov hos enhver virksomhed, fra aktieselskaber til enkeltmandsvirksomheder. Disse systemer kan være særligt nyttige til at lade kunderne følge deres ordrer fra bestilling til levering, hvilket forbedrer kundeservice oplevelsen og understøtter forretningsdriften.

Når du vælger et program til ordrestyring, er det afgørende først at identificere de specifikke behov for din virksomhed, herunder omfang og skala af dine projekter. Det rigtige program skal matche dit budget og operationelle krav uden at overvælde dig med unødvendige funktioner. Derudover bør programmet være tilgængeligt online og helst tilbyde mobil kompatibilitet for at forbedre fleksibilitet og tilgængelighed.

Ja, ordrestyringssystemer kan integreres med andre forretningsstyringsværktøjer såsom regnskabs software og lagerstyringssystemer. Denne integration letter en sømløs datastrøm, øger effektiviteten og reducerer sandsynligheden for fejl. Sådanne integrationer er særligt fordelagtige for at opretholde opdaterede lagerniveauer, automatisere ordrebehandling og give en omfattende oversigt over forretningsdriften. 

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: