Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.6/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Djøf

Djøf er en professionel organisation for akademikere og studerende inden for samfundsvidenskab og erhvervsøkonomi. Med en medlemsbase på 108.000, repræsenterer organisationen personer beskæftiget på tværs af forskellige niveauer i både den private og offentlige sektor i Danmark samt internationalt. Dyk ned i Djøfs historie og de fordele, medlemskabet tilbyder, samt hvordan foreningen bidrager til medlemmernes professionelle vækst.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Hvad er Djøf?

Djøf er en faglig organisation skabt af sine medlemmer med det formål at varetage både deres kollektive og individuelle interesser på arbejdsmarkedet. Medlemsskabet i Djøf omfatter et bredt spektrum af professioner, der primært arbejder inden for områder som analyse, strategi, udvikling og kommunikation. En betydelig andel af Djøfs medlemmer bestrider ledelsesroller, mens mange andre stræber efter ledende positioner i fremtiden.

Djøfs medlemmer udnytter netværket indenfor organisationen til faglig sparring og personlig udvikling, hvilket skaber et robust fundament for at træffe velovervejede beslutninger i både deres professionelle og akademiske liv. Fællesnævneren for alle djøfer er deres essentielle rolle i udviklingen og driften af både private virksomheder og offentlige organisationer. Medlemmerne af Djøf løser komplekse opgaver, der kræver avancerede analytiske færdigheder og en dyb forståelse af både nationale og internationale forhold.

Som en faglig organisation dedikerer Djøf sig til kontinuerligt at forbedre medlemmernes arbejdsliv. Dette opnår vi ved at sikre retfærdige løn- og arbejdsvilkår og ved at tilbyde værdifuld inspiration og vejledning i forbindelse med karrierevalg, faglig udvikling, netværksopbygning og opdagelse af nye muligheder.

Det er vigtigt at bemærke, at Djøf ikke fungerer som en a-kasse. For spørgsmål om dagpenge eller efterløn, bør medlemmerne henvende sig direkte til deres respektive a-kasse, som håndterer sådanne ydelser.

Ligesom Djøf inspirerer og vejleder i karrierevalg, faglig udvikling og netværksopbygning, tilbyder Stadsrevisionen professionel rådgivning inden for regnskab, revision og strategisk rådgivning. Disse ydelser er nøje tilpasset for at møde både individuelle behov og organisatoriske målsætninger. Vi har mere end +1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter, og vil meget gerne hjælp dig!

Mangler du professionel hjælp til regnskab eller revision?

Kontakt Stadsrevisionen for skræddersyet professionel støtte og rådgivning.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Djøf’s historie

Djøf blev dannet som Danmarks Jurist- og Økonomforbund i 1971 ved en sammenslutning af Danmarks Juristforbund, oprettet 1918, og Danske Økonomers Forening, oprettet i 1953. I 2010 fusionerede Djøf med C3, tidligere Civiløkonomerne. 

Djøf blev grundlagt om Danmarks Jurist- og Økonomforbund i 1971 gennem en fusion af Danmarks Juristforbund, som blev etableret i 1918, og Danske Økonomers Forening, som blev oprettet i 1953. Organisationen udvidede yderligere sit fundament i 2010, da Djøf fusionerede med C3, tidligere kendt som Civiløkonomerne.

Som en politisk uafhængig og medlemsstyret forening, styres Djøf af en dedikeret bestyrelse. Organisationen er struktureret i seks delforeninger, som hver især fokuserer på specifikke ansættelsesområder inden for deres medlemmers faglige felt. Dette gør det muligt for Djøf at adressere og støtte medlemmernes behov og interesser effektivt og målrettet.

Djøf’s rolle som en ledende og indflydelsesrig fagforening for jurister og økonomer i Danmark er styrket gennem deres historiske udvikling og deres fortsatte arbejde med at forbedre arbejdsforholdene og karriereudviklingen for deres medlemmer. Med en solid historie og en aktiv tilgang til medlemsengagement og -støtte, fortsætter Djøf med at være en vigtig aktør på det danske arbejdsmarked.

Kan du blive medlem af Djøf?

Djøf er en forening primært for akademikere og ledere inden for jura, økonomi, samfundsvidenskab, og det merkantile område. Medlemsskabet hos Djøf spænder bredt og inkluderer alle fra studerende til seniorer, og fra nyuddannede til erfarne specialister og ledere, der arbejder både i den offentlige og private sektor.

Hvis du enten studerer eller har afsluttet en akademisk uddannelse inden for jura, økonomi, samfundsvidenskab, eller det merkantile område, kan du blive medlem af Djøf. Djøf byder også velkommen til dem, der måske har en anden akademisk baggrund, men i dag arbejder på et højt niveau inden for et af de nævnte områder.

Som privatansat akademiker har du frihed til at vælge mellem forskellige fagforeninger, og det samme gælder for de fleste akademikere i det offentlige. Denne valgfrihed betyder, at Djøf er tilgængelig for at støtte og rådgive dig, selv hvis din uddannelsesmæssige baggrund varierer fra de mere traditionelle karriereveje blandt deres medlemmer.

Bliver du medlem af Djøf, vil dette ikke have indflydelse på dit nuværende medlemskab af en a-kasse eller pensionskasse. Djøf er der for at understøtte din faglige udvikling og karriere, uanset dit nuværende professionelle postion eller baggrund. Djøf’s mål er at forsyne dig med værktøjer og ressourcer, der kan forbedre både din faglige og personlige udvikling inden for dit felt.

Ligemeget om du er medlem af Djøf eller ej, kan du altid søge professionel støtte og vejledning til regnskab og bogføring hos Stadsrevisionen. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjæpe dig med at nå dine professionelle mål og sikre din økonomiske fremtid.

Har du brug for hjælp til regnskabet?

Kontakt Stadsrevisionen for professionel og branchebestemt rådgivning

Salg af virksomhed, opkøb & fusioner

Få en gratis vurderingsberetning af din virksomhed.

FAQ om Djøf

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Djøf er en fagforening og en professionel organisation, der repræsenterer akademikere og studerende inden for jura, økonomi, samfundsvidenskab og det merkantile område. Djøf tilbyder støtte, netværk, karriereudvikling og rådgivning til at forbedre arbejdsvilkår og lønforhold blandt deres medlemmer.

En djøfer arbejder typisk inden for felter som jura, økonomi, samfundsvidenskab eller erhvervsøkonomi, hvor de udfører opgaver relateret til analyse, strategi, udvikling og kommunikation. Mange djøfere indtager også ledelsesroller i både private virksomheder og offentlige organisationer.

En Djøf-uddannelse refererer til akademiske studier inden for jura, økonomi, samfundsvidenskab eller erhvervsøkonomi, som kvalificerer en til medlemskab i Djøf. Disse uddannelser er essentielle for at opnå de faglige kompetencer, som kræves for at arbejde inden for de områder, Djøf repræsenterer.

Djøf tilbyder en række ressourcer som professionel rådgivning, karrierevejledning, netværksopbygning, og adgang til faglige kurser og seminarer, der alle kan hjælpe medlemmerne med at accelerere deres karriere og sikre bedre jobmuligheder.

For at blive medlem af Djøf skal man være studerende eller uddannet inden for en af de relevante akademiske discipliner som jura, økonomi, samfundsvidenskab eller erhvervsøkonomi. Man kan tilmelde sig via Djøfs hjemmeside, hvor man også kan få mere information om medlemsfordele og -betingelser.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Del den her: