Kontakt os

+45 70 60 40 04

Har du brug for hjælp til regnskab?

4.8/5 af 115+

sidste frist for indlevering af årsregnskab

Sidste Frist for Indlevering af Årsregnskab

For virksomheder i Danmark er det afgørende at overholde deadlines for indlevering af årsregnskab. Ikke alene er det et lovkrav, men det er også en god praksis for at sikre gennemsigtighed og finansiel sundhed. Men hvornår er sidste frist for indlevering af årsregnskab? Og hvad sker der, hvis man ikke overholder fristen?

Hvornår er Sidste Frist?

For de fleste danske virksomheder er sidste frist for indlevering af årsregnskab seks måneder efter regnskabsårets afslutning. Hvis jeres regnskabsår følger kalenderåret og slutter den 31. december, skal årsregnskabet således være indleveret senest den 30. juni det efterfølgende år. For virksomheder med et forskudt regnskabsår vil deadline variere tilsvarende.

Konsekvenser ved Forsinkelse

Forsinkelse med indlevering af årsregnskabet kan få alvorlige konsekvenser. Det kan resultere i bøder og i værste fald tvangsopløsning af virksomheden. Det er derfor altafgørende at planlægge regnskabsprocessen godt i forvejen for at undgå sådanne uheldige situationer.

Hvordan Kan Stadsrevisionen Hjælpe?

Hos Stadsrevisionen har vi stor erfaring med at håndtere årsregnskaber for virksomheder af alle størrelser og brancher. Vi tilbyder altid en fast personlig rådgiver, så du har én kontaktperson, der kender din virksomhed indgående. Vores revisorer har mere end 8 års erfaring og er certificerede specialister inden for flere områder, hvilket sikrer, at dit årsregnskab bliver håndteret professionelt og rettidigt.

Som en af Danmarks bedst bedømte revisionsfirmaer sørger vi for en problemfri proces med vores tilfredshedsgaranti. Med over 1200 tilfredse samarbejdspartnere og klienter, kan du være sikker på, at dit regnskab er i gode hænder.

Kontakt Os

Har du behov for hjælp med indlevering af årsregnskab, er du altid velkommen til at kontakte os mellem 8-21 alle ugens dage, også i weekenden. Vi er landsdækkende og lokale, så uanset hvor din virksomhed er placeret, kan vi assistere dig.

FAQ

Hvad er sidste frist for indlevering af årsregnskab?

For de fleste virksomheder er sidste frist seks måneder efter regnskabsårets afslutning. For virksomheder med regnskabsår, der følger kalenderåret, vil det være den 30. juni.

Hvad sker der, hvis man ikke overholder fristen for indlevering?

Forsinkelse med indlevering kan resultere i bøder og i værste fald tvangsopløsning af virksomheden.

Hvordan kan Stadsrevisionen hjælpe med indlevering af årsregnskab?

Stadsrevisionen kan hjælpe med hele processen omkring indlevering af årsregnskabet gennem vores erfarne og certificerede revisorer, der tilbyder personlig rådgivning og sikrer, at alle deadlines overholdes.

Indholdsfortegnelse

Skal du bruge hjælp til bogføring?

Bogføring er vitalt for enhver virksomhed, men det behøver ikke at være dyrt. Med moderne digitale løsninger sparer du både tid og penge, mens du opnår præcise finansielle rapporter. Hos Stadsrevisionen er vi eksperter i digital bogføring og skræddersyr løsninger til dine behov. Kontakt os og oplev, hvordan vi kan gøre bogføring nem, effektiv og omkostningsbesparende for din virksomhed.

Del den her:

Relateret artikler