Kontakt os

+45 70 60 40 04

FFood ApS

Om klienten

Klient

FFood ApS

Branche

Restaurant

Markeder

B2C, Danmark

Service

Rådgivning, bogføring, lønadministration, årsregnskab

Software

Regnskabsprogram: Economic Lønsystem: Danløn Vagtplansystem: Tamigo

Størrelse

Ansatte:
Omsætning:
< 19
< 10 mio.

Introduktion

FFood, placeret på Vesterbro Torv 8 i Aarhus, er en populær sandwich, juice og salatbar kendt for deres friske og smagfulde udvalg af sunde måltider, herunder et lækkert udvalg af vegetariske muligheder. Vores partnerskab med FFood begyndte, da de søgte en pålidelig partner til at håndtere deres finansielle behov, hvilket har tilladt dem at fokusere på det, de elsker mest – at tilberede lækker mad.

Om casen

Samarbejdet mellem Stadsrevisionen og FFood er et klasseeksempel på, hvordan to forskellige verdener kan mødes og skabe noget fantastisk. FFood, beliggende på Vesterbro Torv 8 i Aarhus, er blevet en favorit blandt lokale og besøgende, takket være deres brede udvalg af friske, velsmagende retter – inklusiv et imponerende udvalg af vegetariske muligheder. De er mesterlige i at tilfredsstille smagsløgene med deres sunde og lækre mad.

Vores forhold til FFood begyndte, da de ledte efter nogen, der kunne hjælpe med at holde styr på de finansielle aspekter af deres virksomhed. Det er her, vi hos Stadsrevisionen kom ind i billedet. Vi har tilbudt en hjælpende hånd med alt fra bogføring og lønadministration til årsregnskaber for både FFood og deres holdingselskab. Men vi stopper ikke der – vi dykker ned i detaljerne og skaber skræddersyede løsninger som PNL-rapporter, styringsværktøjer, nøgletalsanalyser og KPI’er, som er nødvendige for at drive en effektiv forretning.

FFood valgte os, fordi de ønskede en partner, der kunne forstå mere end bare tal. De havde brug for nogen, der forstod, hvad det vil sige at drive en travl restaurant, hvor hver dag byder på nye udfordringer. Med Stadsrevisionen som partner har FFood kunnet koncentrere sig om det, de gør bedst – nemlig at lave fantastisk mad. Vi tager os af det nødvendige ‘baggrundsstøj’, så de kan fokusere på deres passion og deres kunder.

Dette partnerskab har hjulpet FFood med at blomstre. Ved at overlade de finansielle og administrative opgaver til os har de kunnet bruge mere tid på at udvide deres menu og forbedre kundeoplevelsen. Vi er mere end revisorer og bogholdere; vi er en del af teamet bag FFood’s succes.

Vores samarbejde med FFood er et klart bevis på, at når man kombinerer finansiel indsigt med kulinarisk passion, kan resultaterne ikke kun smage godt, men også fremme bæredygtig vækst og udvikling.