Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Skabeloner - Brug vores gratis regnskabsskabeloner

I rollen som selvstændig erhvervsdrivende er det en næsten umulig opgave at være ekspert inden for alle områder. Heldigvis er det heller ikke et krav. For at gøre din hverdag lettere har vi udviklet en række omfattende og gratis skabeloner, der dækker en bred vifte af dine potentielle behov. Uanset om det drejer sig om regnskab, transport, personalehåndtering eller strategiudvikling, finder du en hjælpende hånd i vores samling af skabeloner.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Skabeloner til alt

Hos os finder du en rig samling af skabeloner designet til at facilitere forskellige aspekter af din forretningsdrift, hvilket igen kan gøre din daglige ledelse mere overkommelig. Vi tilbyder blandt andet en række strategi- og planlægningsskabeloner, der kan assistere dig i at skabe en solid og fremadrettet udviklingsplan for din virksomhed.

Ligeledes findes der skabeloner, der kan guide dig i udarbejdelsen af et realistisk budget samt i håndteringen af kørselsregnskab, så du nemt kan holde styr på virksomhedens udgifter og indkomster.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Analyzing finances
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

financial report

Skabeloner

Hvis du har ansatte under dig, er der også ressourcer til rådighed, som kan hjælpe dig med at skabe et sikkert og stabilt arbejdsmiljø, der gavner både dine medarbejdere og din virksomhed som helhed.

Desuden byder vi på et væld af regnskabsskabeloner, der effektivt kan reducere den tid, du bruger på den daglige bogføring, så du kan fokusere mere på at vokse og udvikle din forretning. Tag et kig på vores omfattende sortiment og find netop den skabelon, der passer til dine behov.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Specifikke fagområder

Indenfor bogføring og regnskabsføring findes der flere specifikke fagområder, der hver især kræver unikke kompetencer og ekspertise. 

Automatisk bogføring

Regnskabsprogrammer

Økonomistyring

Den nye bogføringslov

Enkeltmandsvirksomhed

Hjælp til regnskab

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja. Stadsrevisionens bogholdere specialiserer sig i bogføring for mindre og mellemstore virksomheder. Vi arbejder både med klassisk bogføring, splitmoms, EU-moms, World-moms, brugtmoms, lønsumsafgiftberigning og meget mere.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja. Stadsrevisionens revisorer specialiserer sig i årsregnskaber, Skat & rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder til én fast pris.Vi arbejder både med årsregnskaber for danske og internationale virksomheder, samt klassiske årsregnskaber såvel som ISRS4410, Udvidet gennemgang & revision v/ vores associerede statsautoriserede revisorer.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja, Stadsrevisionen, har en række statsautoriseret revisor tilknyttet.

Ja vi har en del specialiseret folk indenfor en række brancher og områder.

Alt aftales på forhånd og du bliver kun faktureret for det som bliver aftalt.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

CSR Projekter

Vi mener at man har pligt til at gøre en forskel når man kan, stor som lille. I en forbundet verden bør enhver virksomhed gøre sit, for at hjælpe til hvor der er behov for hjælp.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.