Kontakt os

+45 70 60 40 04

Statsautoriseret revisor med Partnerambitioner
søges til afdelingen
i København

Styrk vores team i Stadsrevisionen, med kontor beliggende bl.a. i hjertet af København. Med kanalerne, de historiske bygninger og et levende erhvervsliv, står København som en af Nordeuropas mest dynamiske byer.

Stadsrevisionen i København søger en erfaren revisor med ambitioner om partnerskab. Bliv en del af en voksende virksomhed med et stærkt fokus på SMV-segmentet og skab en meningsfuld forskel for vores kunder i hovedstadsområdet.

Vi har primært fokus på små og mellemstore virksomheder (SMV’er) baseret i København og omegn. Vi skaber klarhed, udvikler strategier og forenkler processer for virksomheder i byen. Nu opfordrer vi statsautoriserede revisorer med partnerambitioner til at blive en del af vores kompetente hold, som omfatter både dygtige revisorer og bogholdere.

Partnerpotentiale og ansvar

Vi er på udkig efter en statsautoriseret revisor, der ikke kun drømmer stort, men også arbejder hårdt for at realisere disse drømme. Som en kandidat med partnerambitioner vil der være forhøjede forventninger til dit bidrag. Som modydelse får du et arbejdsmiljø, hvor innovation er velkommen, og hvor livsbalance prioriteres højt. Vi tilbyder frihed under ansvar, fleksibilitet og en kultur, der fremmer løbende uddannelse og personlig vækst.

Kunden er altid i centrum hos Stadsrevisionen. Dine stærke kundeinteraktionsfærdigheder, kombineret med en dyb forståelse af revision og mange års erfaring, vil være afgørende i en by som København, hvor erhvervslivet er i konstant forandring. Du vil aktivt arbejde for at forstå og opfylde vores kunders behov.

Mens vi vægter professionel udvikling højt, værdsætter vi også de bånd, vi skaber med hinanden. På kontoret i København er der utallige muligheder for regelmæssige sociale arrangementer, teambuilding-aktiviteter og fejring af vores fælles succeser. Som en potentiel partner vil du spille en nøglerolle i firmaets fortsatte vækst i hovedstaden.

Ekspertise, lederskab og netværk

Vi søger en statsautoriseret revisor med over 10 års erfaring og en klar vision for lederskab. Din dybe viden inden for branchen, evne til at vejlede kolleger, dele viden og holde dig opdateret med de nyeste reguleringer er essentielle.

Vi forventer, at du kan navigere i komplekse regnskabsudfordringer, simplificere og forklare komplekse emner for kunder og besidder et robust netværk inden for erhvervslivet.

I denne rolle forventes det, at du tager ansvar. Dette omfatter effektiv tidsstyring, fremragende kommunikationsevner og et indgående samarbejde med diverse teams for at sikre projektets succes.

Dine primære ansvarsområder:

 • Etablering og vedligeholdelse af langvarige kunderelationer.
 • Udarbejdelse af årsregnskaber.
 • Levering af skræddersyede rådgivningsydelser baseret på din erfaring og ekspertise.
 • Skattemæssige opgørelser for både selskaber, mindre virksomheder og aktionærer. 

Vi forventer følgende af dig:

 • Du er statsautoriseret revisor.
 • Mindst 10 års erfaring. 
 • Dyb forståelse og bred vifte af erfaringer, især indenfor SMV-segmentet.
 • Dybdegående kendskab til og beherskelse af SMV-specifikke værktøjer.
 • Kendskab til og erfaring med bogføringssystemerne Economic, og gerne også Dinero og Billy.
 • Stærke kommunikationsfærdigheder, både skriftligt og mundtligt.
 • En dedikeret og ansvarlig tilgang til dit arbejde, hvor aftaler og deadlines respekteres.
 • Stærke relationsskabende kompetencer.
 • Drevet af et ønske om at tilføre reel værdi for vores klienter og en vilje til at gå den ekstra mil.
 • Viljen og evnen til at vejlede og udvikle yngre kolleger på deres faglige rejse.

Ved at blive en del af Stadsrevisionen vil du opleve:

 • Et stærkt fundament for din personlige og faglige udvikling.
 • En konkurrencedygtig løn, der matcher dine kvalifikationer.
 • Attraktive medarbejdergoder, herunder frokostordning, bruttolønsordninger for bl.a. telefon og firmabil.
 • En fleksibel arbejdsordning med mulighed for hjemmearbejde.
 • En central placering i København, der giver dig nem adgang til alle byens faciliteter.
 • Konstruktiv sparring med nogle af branchens skarpeste hoveder.
 • Mulighed for deltagelse i sociale sammenkomster, som vores traditionsrige julefrokost og inspirerende teambuilding-events.
 • Kursustilbud samt interne og eksterne uddannelsesmuligheder, inklusiv mentorordninger. 

Som en ekstra bonus tilbyder vi også mulighed for en fordelagtig pensionsordning, sundhedsforsikring, bonusprogrammer og muligheden for forretningsrejser til dem med et eventyrlystent sind.

Hvordan ansøger jeg?

Vi oplever en markant vækst og vi er konstant på udkig efter dygtige medarbejdere, der ønsker at bidrage positivt til vores kunders oplevelse. Derfor afholder vi regelmæssigt samtaler med potentielle kandidater. 

For at søge denne position bedes du sende din ansøgning, CV, og relevante eksamensbeviser. 

Ønsker du at skille dig ud i mængden? Så anbefaler vi dig at medsende en kort introduktionsvideo, hvor du præsenterer dig selv.

Information
Ansøgningsfrist:

Opstart:

Hurtigst muligt

Arbejdssted:

København

Ansættelsesform:

Fastansættelse

Ansøg her:

kontakt@stadsrevisionen.dk

Om Stadsrevisionen:
Når du påbegynder din karriere hos Stadsrevisionen, træder du ind i en virksomhed, der vægter ekspertise og præcision højt. Vores team består af engagerede individer med minimum 8 års erfaring inden for branchen. Som medarbejder får du mulighed for at udvikle dig fagligt i et miljø præget af dybdegående viden og menneskelig forståelse, og hvor din indsats bidrager til virksomhedens fortsatte succes.