Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

International Skat

Vi er din pålidelige partner inden for rådgivning om international skat. Lad os guide din virksomhed sikkert gennem de komplekse skatteforhold på tværs af landegrænser.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Global Skattemæssig Compliance og Rådgivning

I en verden, der konstant ændrer sig, er det essentielt at have en revisor, der er ekspert i international skat. Hos Stadsrevisionen tilbyder vi ikke blot rådgivning, men også bistand til at navigere i de komplekse internationale skattelovgivninger. Vi hjælper med at identificere de mest skatteeffektive strategier, så din virksomhed altid er et skridt foran. Kontakt os for en uforpligtende samtale, og lad os sammen finde den bedste løsning for din virksomhed.

4.8/5 af 35+ tilfredsstillede kunder 

China is pleased with US attitude After receiving information that the US wants to visit Beijing to
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

Bank building and coins stacks. State debt. Budget. Tax collection.

Dobbeltbeskatningsoverenskomster

Dobbeltbeskatning kan være en reel udfordring for virksomheder, der opererer internationalt. Vi er eksperter i at forstå og anvende de forskellige dobbeltbeskatningsoverenskomster, Danmark har indgået med andre lande. Vi sikrer, at du ikke betaler mere i skat, end du skal. Kontakt os for uforpligtende rådgivning og undgå faldgruberne i international skat.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Specifikke fagområder

Selskabsskat

Erhvervsskat

Moms og afgifter

Virksomhedsskatteordningen

Personskat

Kapitalafkastordningen

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Dobbeltbeskatningsoverenskomster er aftaler mellem to lande, der sikrer, at den samme indkomst ikke beskattes i begge lande. Det er en måde at undgå skattemæssig dobbeltbeskatning på.

Et fast driftssted er et fast forretningssted, hvorfra en virksomheds forretningsaktiviteter helt eller delvist udøves. Det kan inkludere et kontor, en filial, en fabrik, et værksted osv.

Moms på internationale transaktioner håndteres baseret på det specifikke lands regler, hvor transaktionen finder sted. Det er vigtigt at have indgående kendskab til lokale regler for korrekt momsbehandling.

Absolut. Vi kan hjælpe med at navigere i de forskellige skatte- og afgiftsmæssige udfordringer, der opstår ved etablering i et nyt land, inklusive spørgsmål om skattepligt, momsregistrering og overholdelse af lokale regler.

International sambeskatning giver mulighed for at konsolidere skattegrundlaget for flere selskaber i forskellige lande, hvilket kan have både fordele og ulemper. Vi kan rådgive om de bedste strategier for din virksomhed.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Et udsnit af vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

Slip for Bekymringerne med Stadsrevisionen

Vælg os for at:
Sikre overholdelse af internationale skatteregler
Undgå dobbeltbeskatning
Optimere din skatteplanlægning på tværs af landegrænser

4.8/5 af 35+ tilfredsstillede kunder 

Winner, success and business woman with laptop celebrate job satisfaction, promotion or successful
Software Developer Pitching Idea

Mere end bare Rådgivning

Hos os får du:
Erfarne revisorer med global indsigt
Tilpassede løsninger til din virksomheds behov
Uforpligtende førstegangskonsultationer

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

CSR Projekter

Vi mener at man har pligt til at gøre en forskel når man kan, stor som lille. I en forbundet verden bør enhver virksomhed gøre sit, for at hjælpe til hvor der er behov for hjælp.

4.8/5 af 115+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.

Dybdegående analyse af din virksomheds skatteprofil

Med Stadsrevisionen som din partner får du mere end bare overfladisk vejledning; vi går i dybden med din virksomheds unikke skatteprofil. Ved at foretage en omfattende analyse af din virksomheds internationale skatteforhold, identificerer vi både potentialer og risici. Vores erfarne team af skatteeksperter er klar til at udforske alle facetter af din virksomheds økonomi for at sikre, at du er godt rustet til at træffe informerede beslutninger, der kan føre til bedre skatteoptimering og -compliance på globalt plan. Vælg Stadsrevisionen, og lad os sammen skabe en skattestrategi, der er både sikker og fordelagtig for din virksomhed.

Skræddersyede løsninger for international sambeskatning

Hos Stadsrevisionen er vi specialister i at skabe skræddersyede løsninger for international sambeskatning. Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor fortjener en individuelt tilpasset strategi. Vores team arbejder tæt sammen med dig for at identificere de mest optimale løsninger, der kan tilføre værdi og optimere din virksomheds skatteforhold på tværs af grænser. Ved at tage højde for lokale skattelove og internationale overenskomster, sikrer vi, at din virksomhed opnår den mest fordelagtige position i det globale skattelandskab. Lad Stadsrevisionen være din vejviser i en verden af international sambeskatning, hvor vi sammen skaber vejen til en mere profitabel fremtid.
Working with tax documents