Kontakt os

+45 70 60 40 04

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

business woman or accountant who are using a calculator to calculate business data Accounting docume

Om Lessor

Lessor tilbyder et lønsystem, der er designet til at lette medarbejderadministration og øge effektiviteten og sikkerheden i løn- og HR-arbejdet. Dette system er særligt velegnet til virksomheder, der ønsker at optimere deres administrative processer, fra ansættelse til fratrædelse. Lessor-systemet tilbyder løsninger for lønbehandling, professionel HR-administration, strømlinet rekruttering og onboarding, tidsregistrering, online vagtplanlægning, og reducerer manuelle rutiner gennem fleksible værktøjer​​​​.

Siden 1972 har Lessor Group specialiseret sig i at udvikle IT-løsninger til både små og store virksomheder. Over 78.000 virksomheder bruger deres løsninger, som inkluderer lønsystemer, tidsregistrering, vagtplanlægning og HR-systemer​​. Lessor’s lønsystemer er udviklet med fokus på fleksibilitet, sikkerhed og brugervenlighed for at lette de administrative arbejdsgange ved lønudbetaling. Systemet tilbyder funktioner som lønbehandling, rejseafregning, kørselsregistrering og overenskomststyring​​​​.

Et centralt aspekt ved Lessor’s løsninger er deres online medarbejderportal, LessorPortalen, som effektiviserer dataregistreringer og kommunikation i virksomheden. Medarbejderne kan selv registrere timer, fravær, kørsel og rejser, hvorefter lederen nemt godkender registreringerne, der derefter sendes direkte til lønsystemet. Portalen fungerer også som virksomhedens intranet, hvor alle relevante dokumenter og informationer kan samles. Dette system understøtter nem håndtering af udlæg, og medarbejderne kan uploade bilag via smartphone, hvilket reducerer papirarbejde og øger effektiviteten​​.

Funktioner

Medarbejderadministration og HR-effektivitet: Letter administrative processer fra ansættelse til fratrædelse.
Løsninger for lønbehandling, professionel HR-administration, rekruttering, onboarding, tidsregistrering og online vagtplanlægning.
Fleksible værktøjer reducerer manuelle rutiner og øger effektiviteten.
Specialiseret i IT-løsninger siden 1972, betjener over 78.000 virksomheder.
Lønsystemer fokuseret på fleksibilitet, sikkerhed og brugervenlighed.
Funktioner inkluderer lønbehandling, rejseafregning, kørselsregistrering og overenskomststyring.
Online medarbejderportal, LessorPortalen, for effektiv dataregistrering og kommunikation.
Portalen fungerer som intranet, understøtter håndtering af udlæg og reducerer papirarbejde gennem smartphone-baseret bilagsoverførsel.
Business woman hand using laptop with bank savings account application, account or saving money or

Skal du have hjælp til regnskab?

Hos Stadsrevisionen er vi altid klar til at hjælpe dig med dit regnskab. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om dit regnskab.