Kontakt os

+45 70 60 40 04

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

business woman or accountant who are using a calculator to calculate business data Accounting docume

Om Dinero Løn

Dinero Løn er en lønadministrationsfunktion tilgængelig for Dinero Pro brugere. Den er udviklet i samarbejde med DataLøn og er designet til at forenkle lønadministration for små virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende. Funktionen tillader brugerne at oprette en lønseddel om måneden gratis direkte i Dinero.

Dinero Løn er rettet mod ejere af små virksomheder, herunder enkeltmandsvirksomheder, I/S, PMV, ApS, IVS, og A/S. Det er især nyttigt for dem, der har en eller flere ansatte, der arbejder et begrænset antal timer hver uge.

Dinero Løn tilbyder grundlæggende funktioner for lønadministration, herunder automatisk oprettelse af virksomheder i DataLøn, håndtering af nul-indberetninger for måneder uden lønudbetalinger, og muligheden for at registrere sig som arbejdsgiver. Brugerne skal manuelt overføre løn via netbank, baseret på de oplysninger, Dinero Løn giver.

Funktionen begrænser brugere til kun at kunne lave en lønseddel om måneden. Hvis der er behov for flere lønsedler, henvises der til et mere omfattende lønsystem.

Dinero Løn er en sikker løsning, der tilbyder en brugervenlig grænseflade. Den er designet til at være let at bruge uden avancerede tekniske færdigheder.

Dinero Løn er således en enkel og omkostningseffektiv løsning for små virksomhedsejere, der har brug for grundlæggende lønadministrationsværktøjer​

Funktioner

Månedlig gratis lønseddel for Dinero Pro brugere.
Samarbejde med DataLøn for optimeret funktionalitet.
Ideel for små virksomheder og selvstændige erhvervsdrivende.
Automatisk virksomhedsoprettelse i DataLøn for effektivitet.
Begrænset til en enkelt månedlig lønseddel pr. bruger.
Mulighed for håndtering af nul-indberetninger uden lønudbetalinger.
Manuelt netbankoverførselssystem til lønadministration.
Sikker og brugervenlig grænseflade for enkel betjening.
Business woman hand using laptop with bank savings account application, account or saving money or

Skal du have hjælp til regnskab?

Hos Stadsrevisionen er vi altid klar til at hjælpe dig med dit regnskab. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om dit regnskab.