Kontakt os

+45 70 60 40 04

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

08 - 21

alle ugens dage

Om Lunar

Lunar er en dansk digital bank, som adskiller sig ved at være fri for gamle banksystemer, filialer og skjulte gebyrer. Den tilbyder enkel styring af daglig økonomi og muligheder for at optimere brugerens finansielle ressourcer. Lunar blev grundlagt i 2015 med en vision om at revolutionere banksektoren og tilbyder nu en række finansielle tjenester og værktøjer, herunder budgettering, opsparing, investering og lån, gennem sin app​​​​​​.

Appen er designet til at være brugervenlig og intuitiv, hvilket gør det nemt for brugere at få et overblik over deres økonomi, oprette budgetter og opsparinger, samt tilpasse appens interface til individuelle behov​​.

Lunar tilbyder forskellige pakker, der imødekommer forskellige behov og budgetter. Disse inkluderer “Light” (gratis), “Standard” (29 kr./md.), “Plus” (69 kr./md.) og “Unlimited” (119 kr./md.), hver med unikke fordele som højere rentesatser, rejseforsikringer, og unikke korttyper som metalkort​​.

Sikkerhedsmæssigt er Lunar licenseret og reguleret af Finanstilsynet, og brugernes penge er beskyttet af Garantiformuen op til 100.000 euro​​​​. Brugere behøver ikke skifte deres nuværende bank for at bruge Lunar, hvilket gør det til en fleksibel løsning for dem, der ønsker at prøve tjenesten som en sekundær bankmulighed​​. Tilmeldingen til Lunar er hurtig og enkel, og kan gøres direkte fra brugerens mobiltelefon​​.

Accounting concept,Accounting staff is summarizing the company budget.

Skal du have hjælp til at finde en fintech løsning?

Hos Stadsrevisionen er vi altid klar til at hjælpe dig med fintech løsningerb. Kontakt os i dag, og få en uforpligtende snak om fintech løsninger.