Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Stadsrevisionen Kolding

Kolding, en smuk by i det sydlige Danmark, byder på en rig kulturarv og en blomstrende økonomi. Kendt for Koldinghus Slot, sin vidunderlige beliggenhed ved Kolding Fjord, og en veludviklet uddannelsessektor, er Kolding også en by, der favner erhvervslivet med åbne arme. Byens dynamiske forretningsmiljø tilbyder attraktive muligheder for iværksættere og etablerede virksomheder.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

Regnskab og Forretningsudvikling

Stadsrevisionen er et progressivt regnskabshus, der har hjerte for at hjælpe erhvervsdrivende med regnskaber og forretningsudvikling. Med et team på over 25 engagerede bogholdere, advokater og revisorer, herunder statsautoriserede revisorer, er Stadsrevisionen drevet af en vision om at tilbyde værdiskabende og velovervejet rådgivning. Dette understøttes af et ledelsesteam med solid erfaring inden for virksomhedsstrategi.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Busy accountant
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

financial report

Fra Startups til Store Virksomheder

Uanset om du er en startup eller en etableret virksomhed, har Stadsrevisionen de nødvendige ressourcer og ekspertise til at hjælpe dig gennem den finansielle jungle. Vi tager os af bogføring og momsafregning og tilbyder håndholdt vejledning og support.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja. Stadsrevisionens bogholdere specialiserer sig i bogføring for mindre og mellemstore virksomheder. Vi arbejder både med klassisk bogføring, splitmoms, EU-moms, World-moms, brugtmoms, lønsumsafgiftberigning og meget mere.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja. Stadsrevisionens revisorer specialiserer sig i årsregnskaber, Skat & rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder til én fast pris.Vi arbejder både med årsregnskaber for danske og internationale virksomheder, samt klassiske årsregnskaber såvel som ISRS4410, Udvidet gennemgang & revision v/ vores associerede statsautoriserede revisorer.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja, Stadsrevisionen, har en række statsautoriseret revisor tilknyttet.

Ja vi har en del specialiseret folk indenfor en række brancher og områder.

Alt aftales på forhånd og du bliver kun faktureret for det som bliver aftalt.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Vores Services i Kolding

Lad Stadsrevisionen være din partner i økonomisk succes. Se her, hvordan vi kan hjælpe:
Årsregnskab og Bogføring
Skatterådgivning
Økonomistyring
Digitalisering
Revision

5/5 af 20+ Google anmeldelser

female finance staff is showing her leader a graph of the performance of a rapidly growing real esta
Financial accountant working on the laptop at the office desk

Din partner i økonomisk succes

Som din økonomiske partner går vi den ekstra mil for at sikre din virksomheds succes. Her er hvad du får:
Et team af erfarne revisorer og advokater
Personlig service med fokus på din virksomheds behov
Tillid og Samarbejde
Adgang til digital bogføring og rådgivning
Partnerskab med Danmarks bedst anmeldte regnskabsvirksomhed

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

CSR Projekter

Vi mener at man har pligt til at gøre en forskel når man kan, stor som lille. I en forbundet verden bør enhver virksomhed gøre sit, for at hjælpe til hvor der er behov for hjælp.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.

Vores Services

Vi tilbyder årsregnskab og bogføringsservice med fokus på branchespecifik ekspertise. Vores revisorer og bogholdere har henholdsvis mere end 8 og 5 års erfaring, og vi tilbyder kvalitetsservice til en fast lav pris.

Lad vores eksperter hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold og udnytte fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine skatteforhold.

Vores financial controllers hjælper dig med at få et bedre overblik over din daglige administration og økonomistyring, hvilket giver dig mulighed for at fokusere på det, du brænder for.

I en verden, hvor digitalisering er nøglen, hjælper Stadsrevisionen dig med at implementere digitale værktøjer og software. Dette sparer dig tid og energi, hvilket er afgørende for en sund livsbalance.

Vores statsautoriserede revisorer er erfarne i alle former for erklæringsarbejde og er her for at sikre, at dit regnskab er i overensstemmelse med gældende standarder og regulativer.

Vores Værdier og Forpligtelser

hos Stadsrevisionen i Kolding arbejder vi efter 10 kerneværdier, der inkluderer ansvar, innovation, kvalitet, engagement, og respekt for kundernes tid. Vi er altid tilgængelige og besvarer alle henvendelser inden for én arbejdsdag.

Tillid er fundamentet for vores samarbejde med kunderne. Vi er ikke kun din regnskabspartner, men også en betroet rådgiver og ven, der virkelig ønsker det bedste for dig og din virksomhed.

Er du klar til at tage din virksomhed i Kolding til det næste niveau med pålidelig og ekspert regnskabsservice? Kontakt Stadsrevisionen i dag, og lad os være din partner på vejen mod succes.

Working with tax documents