Kontakt os

+45 70 60 40 04

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Stadsrevisionen København

København, Danmarks hovedstad og største by, er kendt for sine historiske vartegn, sit pulserende kulturliv og sin moderne skandinaviske arkitektur. Som en by, der er rig på historie og samtidig fokuseret på innovation, har København etableret sig som en global leder inden for design, teknologi og bæredygtighed.

Vi har hjulpet over 1200+ danske virksomheder

København som international by

Med sin strategiske beliggenhed ved Øresund, har København en stærk international tilstedeværelse og er hjemsted for mange internationale virksomheder og organisationer. Dens alsidige økonomi, fremragende infrastruktur og høje livskvalitet gør det til et attraktivt sted for både erhverv og bopæl.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Busy accountant
0 +

Tilfredse kunder

0 +

Års erfaring

0 +

Medarbejdere

financial report

Udfordringer og Muligheder

Københavns dynamiske forretningsmiljø byder på både udfordringer og muligheder. Byen tiltrækker talent fra hele verden og er et knudepunkt for innovation, men det betyder også, at konkurrencen er hård. Virksomheder skal være agile, effektive og opmærksomme på deres økonomiske sundhed for at trives i denne konkurrenceprægede by.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Vores ydelser

Vores medarbejdere er måske blandt landets bedste rådgivere.
Hos Stadsrevisionen er kunden i fokus og vi tilbyder nogle af danmarks billigste priser på årsregnskaber, bogføring, revision og rådgivning.

Vælg en ydelse nedenfor, for at se på mulighederne for dig.

Rådgivning

Stadsrevisionen tilbyder kompetent rådgivning til små og mellemstore virksomheder med store ambitioner.

Bogføring

Bogholdere med branchespeciale
Bogholdere med +5 års erfaring
Momsregnskab Indberetning
Én fast lav pris.

Årsregnskab

Revisorer med branchespeciale
Revisorer med +8 års erfaring
Årsregnskab Selvangivelse
Én fast lav pris.

Revision

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med al form for erklæringsarbejde.

Skat

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold samt, fradrag ved at udarbejde en skatteanalyse og gennemgå dine forhold for dig.

Genoptagelse

Undgå Tvangsopløsning.
Genoptag dit selskab med hjælp fra faglige specialister.

Vi er nævnt i følgende medier

Jyllands-Posten
Børsen
Finans

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række spørgsmål på siden her, så du kan få hurtigt svar. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. eller E-mail.

Ja. Stadsrevisionens bogholdere specialiserer sig i bogføring for mindre og mellemstore virksomheder. Vi arbejder både med klassisk bogføring, splitmoms, EU-moms, World-moms, brugtmoms, lønsumsafgiftberigning og meget mere.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja. Stadsrevisionens revisorer specialiserer sig i årsregnskaber, Skat & rådgivning for mindre og mellemstore virksomheder til én fast pris.Vi arbejder både med årsregnskaber for danske og internationale virksomheder, samt klassiske årsregnskaber såvel som ISRS4410, Udvidet gennemgang & revision v/ vores associerede statsautoriserede revisorer.Vi har desuden forskellige branchespecialister på teamet, som måske kan være de rigtige til at hjælpe dig i mål.

Ja, Stadsrevisionen, har en række statsautoriseret revisor tilknyttet.

Ja vi har en del specialiseret folk indenfor en række brancher og områder.

Alt aftales på forhånd og du bliver kun faktureret for det som bliver aftalt.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Hvorfor Vælge Stadsrevisionen i København?

Hos Stadsrevisionen er vi overbeviste om, at succesfuld forretning handler om mennesker. Vores tilgang er at bygge langvarige relationer med vores klienter og at forstå deres unikke behov og udfordringer.
Mennesker i Centrum
Eksperter På Dit Hold
Tilpassede Løsninger
Digitalt Fokus

5/5 af 20+ Google anmeldelser

female finance staff is showing her leader a graph of the performance of a rapidly growing real esta
Financial accountant working on the laptop at the office desk

Din partner i økonomisk succes

Som din økonomiske partner går vi den ekstra mil for at sikre din virksomheds succes. Her er hvad du får:
Et team af erfarne revisorer og advokater
Personlig service med fokus på din virksomheds behov
Transparente og konkurrencedygtige priser
Adgang til digital bogføring og rådgivning
Partnerskab med Danmarks bedst anmeldte regnskabsvirksomhed

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

CSR Projekter

Vi mener at man har pligt til at gøre en forskel når man kan, stor som lille. I en forbundet verden bør enhver virksomhed gøre sit, for at hjælpe til hvor der er behov for hjælp.

4.8/5 af 60+ tilfredsstillede kunder 

Røde Kors

Kræftens Bekæmpelse

Læs mere om vores bidrag til røde kors herunder.

Læs mere om vores bidrag til kræftens bekæmpelse herunder.

Eksperter På Dit Hold

Vores team af erfarne revisorer, advokater og bogholdere har den viden og ekspertise, der er nødvendig for at håndtere komplekse økonomiske spørgsmål. Vi arbejder tæt sammen med dig for at sikre, at din virksomhed opererer på en sund finansiel grund.

Hver virksomhed er unik, og det er derfor vores løsninger er skræddersyet til din virksomheds specifikke behov og mål.

Vi omfavner teknologien for at bringe effektivitet og nøjagtighed til dine regnskaber. Ved at anvende digitale værktøjer kan vi hjælpe dig med at spare tid og fokusere på din kerneforretning.

Vores Ydelser

Fra simpel bogføring til komplekse årsregnskaber, vores team har kompetencerne til at håndtere alle dine regnskabsbehov. Vi hjælper dig med at holde overblikket og sikre, at din virksomhed overholder alle regnskabsmæssige love og bestemmelser.

Vi kan hjælpe dig med at optimere dine skatteforhold og fradrag ved at udarbejde en detaljeret skatteanalyse og gennemgå dine forhold.

En financial controller er med til at give dig et bedre overblik over din virksomheds daglige administration og økonomistyring. Dette giver dig muligheden for at bruge din tid på det, du brænder for.

Vores statsautoriserede revisorer arbejder med erklæringsarbejde og er eksperter inden for ISRS4410, Udvidet Gennemgang og Revision.

Vi hjælper dig med at gennemføre en skattefri virksomhedsomdannelse, hvilket kan medføre store fordele såsom at undgå personlig hæftelse, spare skat og opnå bedre finansieringsvilkår.

Stadsrevisionens Værdier

Stadsrevisionen er forpligtet til at levere services af højeste kvalitet. Vi stræber efter at være innovative, ansvarlige, engagerede, og at bygge stærke relationer baseret på tillid. Vores mål er ikke kun at være din revisor, men også en betroet sparringspartner og rådgiver.

Uanset om du driver en startup eller en etableret virksomhed i København, er Stadsrevisionen klar til at støtte din rejse mod finansiel succes. Vores team af eksperter vil arbejde sammen med dig for at skabe skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke behov og mål.

Tag det første skridt mod en stærk finansiel fremtid ved at kontakte Stadsrevisionen i København i dag.

Working with tax documents